مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 92/3/30
نظر

از جمله دست آوردهای مهم تکنولوژی برای زندگی انسان ،فضای مجازی و اینترنت است که با وجود فوائد بیشمار خود، زندگی بسیاری از انسان ها را به خطر انداخته است و روزانه افراد زیادی به وسیله ارتباط با این تکنولوژی ، دنیا و آخرت خود را نابود می کنند و خود را در وادی هلاکت و بدبختی قرار می دهند .

در فضای مجازی آنچه بیشتر مورد توجه است ،خطرات این تکنولوژی برای چشم آدمی است که هر لحظه می تواند با نمایش صفحات مختلف ،دام بزرگی را برای شما فراهم کند و اگر شیوه تعامل با آن را ندانید ، حتماً در دام این صفحه های به ظاهر زیبا خواهید افتاد.

از جمله مسائلی که در این فضا به صورت گسترده به چشم می خورد عنوان هایی از این قبیل است: (عکس های +18 )(تصاویر +18) (ورود زیر 18 سال ممنوع) (کلیپ های +18)

آنچه عملاً شاهد آن هستیم کنجکاوی بیش از حد افراد به این عناوین است که بعضاً حاضر هستند به هر قیمتی از محتویات این صفحات اطلاع پیدا کرده و آنها را مشاهده کنند .

اکنون با ما همراه باشید تا دیدگاه قرآن مجید و روایات اسلامی را پیرامون مشاهده این قبیل صفحات اینترنتی بررسی کنیم :

سوال: آیا از دیدگاه قرآن مشاهده صفحات مخرب برای افراد بالای هجده سال مجاز است؟

                                         ادامه مطلب...

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 92/3/28
نظر

 


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : شنبه 92/3/25
نظر

تبریک به مردم فهیم شهرستان اردکان
مشارکت 89 درصدی مردم اردکان در انتخابات 24 خرداد

تبریک به ملت بزرگ ایران اسلامی

که با مشارکت 72.7 درصدی خود حماسه ی سیاسی را رقم زدند.

و تبریک  به مقام عظمای ولایت حضرت امام خامنه ای

و تبریک به رئیس جمهور منتخب (دکتر حسن روحانی )که مردم فهیم ایران اسلامی با رای خود ردای ریاست جمهوری را به ایشان تقدیم نمودند.

و تشکر و قدر دانی از دیگر کاندیداها آقایان ( دکتر قالیباف - دکتر جلیلی - دکتر ولایتی - دکتر رضایی و سید محمد غرضی ) که با درایت و اخلاقمداری در سریعترین زمان پیام تبریک خود را خطاب به رئیس جمهور منتخب ارائه نمودند.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 92/3/23
نظر

روزی که همه  آمدند ...

برای خلق حماسه ی سیاسی

برای دفاع تمام قد از نظام مقدس جمهوری اسلامی

جمعه  ( 24 خرداد ) ، روز جشن دموکراسی مردم ایران مبارکباد


گزارش تصویری از حضور مردم اردکان پای صندوق های رای در عصر روز حماسه سیاسی


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 92/3/21
نظر
پیامبر خدا محمد مصطفی ( که درود خدا بر او باد) در روایتی فرمود:
روزگاری خواهد آمد که دین خدا تکه تکه خواهد شد. سنت من در نزد آنان بدعت و بدعت در نزد آنان سنت باشد ، شخصیت های بزرگ در نزد آنها حیله گر خوانده می شوند و اشخاص حیله گر در نزد مردم، با شخصیت و وزین خوانده شوند .
مومن در نزد آنان حقیر و بی مقدار می شود و فاسق به پیش آنها محترم و ارجمند باشد ، کودکانشان پلید و گستاخ و بی ادب و زنانشان بی باک و بی شرم و بی حیا شوند، پناه بردن به آنها خواری و اعتماد به آنان ذلت و درخواست چیزی از آنها نمودن، جامه درویشی به تن کردن و مایه بیچارگی و ننگ است .
در آن هنگام خداوند ، آنان را از باران به هنگام، محروم سازد و در وقت نامناسب بر آنها ببارد .
اگر در جمع آنها باشی به تو دروغ گویند
زمانی بر مردم بیاید که چهره هایشان چهره های آدمیان ولی دل هایشان دل های شیاطین باشد ، بسان گرگان درنده خونریز باشند. از منکرات اجتناب نکنند، پیوسته به کارهای ناپسند خویش ادامه دهند ، اگر در جمع آنها باشی به تو دروغ گویند و اگر خبری برایشان بازگویی تو را دروغگویی شناسند و چون از آنها غایب باشی غیبتت کنند . افراد بد بر آنان مسلط شود که آنان را به انواع عذاب معذب دارند، نیکانشان دعا کنند ولی اجابت نشود.

شکم هاشان خدایان آنها، و زنانشان قبله گاهشان و پولشان دین شان
در جایی دیگر رسول خدا فرمود : زمانی بر مردم بیاید که شکم هاشان خدایان آنها شود، و زنانشان قبله گاهشان و پول شان دین شان شود و کالاهای دنیوی را مایه شرف و اعتبار و ارزش خویش دانند .
از ایمان جز نامی و از اسلام جز آثاری و از قرآن جز درس نماند. ساختمان های مسجدهایشان آباد باشد ولی دلهایشان از جهت هدایت خدا خراب شود .


در آن روزگار است که خداوند، آنها را به چهار بلا مبتلا سازد:
نخست: تجاوز به ناموسشان
دوم: هتک حرمت از ناحیه زورمندان و ثروتمندانشان ،
سوم: خشکسالی،
چهارم: ظلم و ستم از جانب زمامداران و قاضیان .

اصحاب از سخنان آن حضرت سخت به شگفت آمدند و گفتند : یا رسول الله ! مگر آنها بت پرست هستند؟ پیامبر فرمود : آری هر پول و درهمی به نزد آنها بتی است که در حد پرستش به آن تعلق خاطر دارند .

آنچنان از علما بگریزند که گوسفند از گرگ گریزد
از پیامبر خدا در منابع شیعه و اهل تسنن روایت شده است که در جایی دیگر فرمود:
روزگاری بیاید که مردم شان آنچنان از علما بگریزند که گوسفند از گرگ گریزد. در آن هنگام، خداوند آنها را به سه بلا دچار سازد :

نخست آنکه برکت از مالشان بگیرد ،
دوم: ستمگران را بر آنها مسلط سازد
و سوم انکه بی ایمان از دنیا بروند .

یکی از اصحاب از پیامبر پرسید: یا رسول الله دین مردم شان چگونه خواهد بود؟
پیامبر فرمود : زمانی بر مردم بیاید که هر کس دین خویش را به سختی حفظ کند . دینداری شان بسان کسی ماند که آتش در دست خود نگه دارد.

از قرآن جز رسم الخطی و از اسلام جز نامی برای مسلمانان نماند

در جایی دیگر در بحارالانوار جلد52ص190 پیامبر فرمود : زمانی برسد که از قرآن جز رسم الخطی و از اسلام جز نامی برای مسلمانان نماند ، آنچنانکه گروهی به دین خدا در جهان خوانده شوند در حالی که همین گروه از هرکسی از اسلام دورتر باشند. مسجدهاشان از حیث ساختمان آباد ولی از نظر هدایت، خراب باشد.
در میان مردمانشان قرآن و اهل آن در اقلیت باشند. مومنانشان در میان مردم باشند ولی در میان آنها نباشند، با مردم باشند ولی براستی با مردم نباشند ، زیرا هدایت با ضلالت همراه نیست گرچه در کنار یکدیگر باشند .
به اندک نانی پیش هرکسی کرنش کنند


در بحار ج 77ص369 آمده است پیامبر در اواخر عمر خود اصحاب را جمع کردند و فرمودند: زمانی بر مردم بیاید که اخلاق انسانی از آنان رخت بربندد چنانکه اگر نام یکی را بشنوی به از آن بود که آن را ببینی یا اگر او را ببینی به از آن است که او را بیازمایی. چون او را بیازمایی، حالاتی زشت و ناروا در او مشاهده کنی .
دینشان پول و قبله گاهشان زنانشان شود. برای رسیدن به اندک نانی پیش هرکسی کرنش کنند نه خود را در پناه اسلام دانند و نه به کیش نصرانی زندگی کنند . بازرگانان و کاسبان شان رباخوار و فریبکار ، و زنانشان خود را برای نامحرمان بیارایند. در آن هنگام اشرارشان بر آنها چیره گردند و هر چه دعا کنند به اجابت نرسد .

آنچنان به قوانین اسلامی بی اعتنا بشوند که…

روزگاری خواهد امد که مردمانشان به پراکندگی مصمم باشند و از هماهنگی و اتفاق نظر و اتحاد بدور شوند. آنچنان به قوانین اسلامی بی اعتنا بشوند که گویی آنان خود پیشوای قرآن بودند نه قرآن پیشوای آنها . از حق جز نامی نزد آنها نمانده باشد و از قرآن جز خط و ورقی نشناسند. بسا یکی در درس قرآن و تفسیر وارد شود ، هنوز جا خوش نکرده از دین خارج شود . و چون در آخرالزمان دینتان دستخوش افکار گوناگون روایات جدید شود، کمتر کسی از شماست که دینش را حفظ کند.

هنگامی که معیشت جز با گناه تامین نگردد

در کنزالاعمال حدیث 31008 آمده است یکی از اصحاب پرسید دین خدا چگونه خواهد شد؟
پیامبر(ص) فرمود : زمانی بر مردم بیاید که هیچ دیندار دینش برایش سالم نماند جز اینکه از قله کوهی بگریزد یا از سوراخی به سوراخ دیگر پناه برد چون روباه که با بچه هایش چنین کند ، و این آخرالزمان باشد .

هنگامی که معیشت جز با گناه تامین نگردد ، چون این وضع پیش آید عزب بودن و تجرد حلال شود ، در آن روزگار است که مرد به دست پدر و مادرش تباه و گمراه شود و اگر پدر و مادر نداشته باشد به دست زن و فرزندش و اگر زن و فرزند نداشته باشد، چه بسا هلاکت و تباهی اش به دست خویشان و همسایگانش باشد که او را به تهیدستی و فقر سرزنش کنندو بترسانند و تکالیفی بر او نهند که وی از عهده ان بر نیاید تا گاهی که او به پرتگاه های هلاکت سقوط کند .

در آخرالزمان فریبکارانی بیایند که حدیث هایی نو و روایت هایی جدید از دین بر شما بخوانند

و نیز از پیامبر خدا در کتاب کنزالاعمال، حدیث 290324 روایت شده است که فرمود : در آخرالزمان دغلبازان و فریبکارانی بیایند که حدیث هایی نو و روایت هایی جدید از دین بر شما بخوانند، انچنان که نه شما و نه پدرانتان چنین حدیث هایی نشنیده باشید. پس دوری گزینید از آنها. مبدا به دام تزویر و فریب شان بیافتید .

از علی بن ابی طالب(ع) درباه آخرالزمان پرسیده شد : آیا در آن زمان مومنانی وجود دارند؟ فرمود: آری . باز پرسیده شد: آیا از ایمان آنان بر اثر فتنه ها چیزی کاسته می شود؟ فرمود: نه ، مگر آن مقدار که قطرات باران از سنگ خارا بکاهد اما آنان در رنج بسر برند.

امیرالمونین (ع) فرمود : زمانی بر مردم بیاید که مقرب نباشد جز به سخن چینی ، و جالب شمرده نشود جز فاجر بودن ، و تحقیر نشوند جز افراد با انصاف، در آن زمان دستگیری مستمندان زیان بشمار آید و صله رحم لطف وبزرگواری بشمار آید .(نهج/حکمت 102)

امام سجاد(ع) فرمود : چون خداوند می دانست در آخرالزمان اهل فکر دقیق النظر خواهند آمد، از این جهت قل هوالله و احد و آیاتی از سوره حدید نازل کرد. بحار 60/18

بر شما باد که همچون بادیه نشینان و زنان دینداری کنید


امام صادق(ع) فرمود : چون قائم ما قیام کند خداوند انچنان نیرویی به چشم و گوش پیروانش داده که به پیک و پیام اور نیازی نداشته باشند و به هرکجای جهان که باشند امام خود را ببینند و سخنش را بشنوند. بحار 36/45

پیامبر (ص) فرمود :« این دین مدام برپا خواهد ماند و گروهی از مسلمانان از آن دفاع کنند و در کنار ان بجنگند تا قیامت بپا شود » و فرمود « در هر عصر و زمانی گروهی از امتم مدافع احکام خدا باشند و از مخالفان باکی نداشته باشند » کنزالاعمال حدیث34499و34500

در جای دیگری فرمودند: « چون در اخرالزمان دینتان دستخوش افکار گوناگون گردد، بر شما باد که همچون بادیه نشینان و زنان دینداری کنید که به دل هایشان دیندارند و دین انها از الایش به افکار مصون ماند." بحار 52/111


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 92/3/20
نظر

فضیلت ماه شعبان

شعبان ماه بسیار شریفى است و به حضرت سید انبیاء صَلَّى اللهِ عَلِیهِ وَ آله منسوب است و آن حضرت این ماه را روزه مى‌گرفت و به ماه رمضان وصل مى‌کرد و مى‌فرمود شعبان، ماه من است هر که یک روز از ماه مرا روزه بگیرد بهشت برای او واجب می‌شود و از حضرت صادق علیه السلام روایت شده است که چون ماه شعبان فرا می‌رسید امام زین العابدین علیه السلام اصحاب خود را جمع مى‌نمود و مى‌فرمود اى اصحاب من مى‌دانید این چه ماهى است؟ این ماه شعبان است و حضرت رسول صلى الله علیه و آله مى‌فرمود شعبان ماه من است پس در این ماه براى جلب محبت پیغمبر خود و براى تقرّب به سوى پروردگار خود روزه بدارید. به حقّ آن خدایى که جان علىّ بن الحسین به دست قدرت اوست سوگند یاد مى‌کنم که از پدرم حسین بن على علیهماالسلام شنیدم که فرمود شنیدم از امیرالمؤمنین علیه السلام که هر که روزه بگیرد در ماه شعبان براى جلب محبّت پیغمبر خدا و تقرّب به سوى خدا؛ خداوند او را دوست می‌دارد و در روز قیامت کرامت خود را نصیب او می‌گرداند و بهشت را براى او واجب می‌کند. اعمال و آداب ماه شعبان العمظم...

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 92/3/19
نظر

آیا شرکت در انتخابات واجب است ؟

بله- در شرایط فعلی شرکت در انتخابات لازم است به علت اینکه نظام جمهوری اسلامی و استقلال مملکت و عظمت این کشور به آن بستگی دارد. اگر افراد بگویند: من یک رای بیشتر ندارم و در انتخابات شرکت نکنند سبب می شوند عده‌ای شرکت کنندگان کاسته شود و آسیب به نظام و کشور وارد شود.

• آیا شرکت در انتخابات به منزله این که تائید نظام اسلامی است، کافی است؟ یعنی اینکه ما می‌توانیم رای سفید بدهیم یا حتما باید نام یکی از نامزدها را بنوسیم؟

البته حتی الامکان رای سفید ندهید؛ سعی کنید یکی از کاندیداها را با سوال از دیگران که اصلح است انتخاب کنید. البته کاندیداها سلمان فارسی و امثال ایشان نیستند. ولی سبک و سنگین کنند فردی که اصلح است را انتخاب کنید. ولی اگر واقعا نتوانستند انتخاب کنید در انتخابات شرکت کنید و لو اینکه رای سفید بدهید.

• آیا کاندیدای اصلح غیر از شرایط قانونی شرایط و ویژگی خاص شرعی و دینی هم باید داشته باشد؟

بله- ویژگی‌های دینی دارد. باید باتقوا باشد، امین باشد، پاکدامن باشد، مدیر و مدبر باشد، آگاه باشد، خلاصه کسی باشد که هم دنیای مردم را حفظ کند هم دین مردم را حفظ کند. هم کشور را حفظ کند هم مکتب را حفظ کند. رییس جمهور باید کسی باشد که همه اینها را بتواند انجام دهد. شخصی که همه این مصدایق را داشته باشد انتخاب اصلح است.

• در رقابتی که بین کاندیداها وجود دارد و وعده‌های که داده می‌شود، تا چه اندازه کاندیداها مجازند وعده دهند؟ آیا مجازند وعده فراتر از اختیاراتشان بدهند؟

قطعا جایز نیست وعده‌های فراتر از اختیار بدهند، یا درو غ بگویند، یا کاری که می‌دانند نمی‌شود آن را مطرح کنند. ما اسم این را تدلیس می‌گوییم؛ نوعی تدلیس است. یعنی خلاف گویی و کار را بر مردم مشتبه ساختن این کار جایز نیست.

کاندیداها باید وعده‌هایی بدهند که می‌توانند انجام دهند یا در توان آنها هست که انجام بدهند. بعضی جاها می‌توانند بگویند امیدوارم بتوانم فلان کار را بکنم؛ در صورتی که واقعا امیدواری باشد. اگر امیدوار نباشد، بگوید امیدواریم؛ آن هم دروغ و تدلیس است. بنابراین باید وعده‌هایی بدهند که امکان انجام آن را داشته باشند.

• آیا بیان کردن برخی ویژگی منفی یک کاندیدا با توجه به اینکه جایگاه ریاست جمهوری حساس است و قرار است پست حساس ریاست جمهوری را برعهده بگیرد، غیبت محسوب می‌شود و اینکه مرز بین غیبت و روشنگری چیست؟

اگر کسی علنا بخواهد شخصی را تخریب کند، این کار جایزی نیست. اما اگر کسی با شما مشورت می‌کند که من به فلان کاندیدا رای بدهم یا ندهم؟ در مقام مشورت غیبت محسوب نمی‌شود. نه تنها در مسئله رییس جمهور، بلکه می‌خواهد شریکی انتخاب کند، امر ازدواج است؛ اگر عیوبی دارد بگوید غیبت محسوب نمی‌شود. اما بخواهند علنا تبلیغات منفی انجام بدهند، جایز نیست.

• در زمان تبلیغات انتخابات هستیم و به طور طبیعی ممکن است شایعاتی در مورد برخی کاندیداها و یا شخصیت‌های نظام مطرح شود. می‌خواهم حکم شایعه‌سازی و شایعه‌پراکنی را از نظر حضرت آیت الله مکارم شیرازی بدانم؟

شایعه‌سازی و شایعه‌پراکنی، مطلقا در اسلام جایز نیست. در قرآن در دو سه جا صریحا این معنا تحریم شده « إِنَّ الَّذِینَ یُحِبُّونَ أَنْ تَشِیعَ الْفَاحِشَةُ فِی الَّذِینَ آمَنُوا لَهُمْ عَذَابٌ أَلِیمٌ». در جاهای دیگر هم هست که شایعه پراکنی ممنوع است. منظور از شایعه پراکنی این است که چیزی که ثابت نیست، من برای شما بگویم، شما برای دیگری بگویی که سطح جامعه را فرا بگیرد. در حالی که مطلبی است که ثابت نیست. این در اسلام مطلقا ممنوع است. گفتم، از گناهانی است که در قرآن تصریح به عذاب شده که ما می‌گویم گناه کبیره است. گناهی است که در قرآن صریحا عذابی درباره آن ذکر شده. شایعه پراکنی جزء گناهان کبیره است.

• تهمت زدن یک کاندیدا به کاندیدای دیگر یا افراد عادی به کاندیدای دیگر از منظر حضرت آیت الله مکارم شیرازی چه حکمی دارد؟

تهمت زدن خواه درباره افراد عادی باشد یا در مورد کاندیداها باشد، حرام است و باید برادران، خواهران فراموش نکنند حق الناس ایجاد می‌شود. اگر تهمتی بزند باید برود جبران کند. یعنی به تمام کسانی که این تهمت را گفته بگوید: اشتباه کردم، دروغ گفتم و از صاحبش هم حلیت بطلبد. بار تهمت و مسئولیت تهمت خیلی سنگین است. برادران و خواهران مراقب باشند خدای نکرده در دام شیطان هوای نفس نیافتند و تهمت به کسی نزند که جبران تهمت به این آسانی نمی‌شود.

• اگر کاندیدای رای بیاورد و به وعده‌هایی که داده عمل نکند، حکمش چیست؟

در صورتی که توانایی داشته باشد به وعده‌هایش عمل کند و عمل نکند این شخص مرتکب خلاف شده. اما اگر واقعا خیال می‌کرد توانایی دارد و وعده هم به مردم داد، حالا که وارد میدان عمل می‌شود با موانعی برخورد می‌کند و نمی‌تواند، اینجا مسئولیت ندارد. آن وقتی که وعده داد، تصورش این بود که توانایی انجام آن را دارد؛ اما حالا که به میدان آمد با موانع برخورد کرد، این مسئولیتی ندارد.

منبع : روابط عمومی رادیو معارف