مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 89/1/31
نظر

فخرالسادات محتشمی همسر مصطفی تاج زاده در مطلبی که در وبلاگ شخصی خود نوشته با لحنی آمرانه گفته الان زمانی است که علما باید آغوش باز کرده و حق آسیب دیدگان و معترضین را انذار داده و جبران کنند!

وی در این مطلب خود از یک سو مدعی شده که مردم نوع دوست ما درصدد حل گرفتاری زندانیان حوادث بعد از انتخابات بوده اند اما در فراز بعدی ادعای خود نوشته است بی اطلاعی مردم از مسائل و مشکلات زندانیان مانع یاری رساندن مردم به آسیب دیدگان شده است.

به گزارش رسالت، همسر تاج زاده در بیانی گستاخانه علمای حوزه و دانشگاه، اندیشمندان، هنرمندان و حقوقدانان را به عافیت طلبی و دنیا خواهی متهم کرده و مدعی شده هنوز خیلی ها زندانی هستند. چرا بزرگان و علمای حوزه و دانشگاه و اندیشمندان و هنرمندان و حقوقدانان به داد مظلومان نمی رسند. آیا دنیا این قدر ارزش دارد که بی تفاوت باشید؟

همسر تاج زاده در مطلب خود هیچ اشاره ای به طراحی های جریان فتنه، حزب مشارکت، سازمان مجاهدین انقلاب و رفتارهای ضد قانون و خودسرانه موسوی و کروبی و... که با لجاجت های خود باعث اغفال جوانان و به وجود آمدن حوادث تلخ و کشته و زخمی شدن ده ها نفر و وارد شدن خسارات هنگفت مالی و جانی به مردم و حیثیت نظام در داخل و خارج شد نکرده و یک طرفه به حمایت از محکومان حوادث اخیر پرداخته است.

آمرانه و گستاخانه خطاب کردن علما و مراجع، خاطره ای است که از سخنرانی ها و تریبون های جناح حاکم اصلاحطلب، در یادها مانده است. گرچه آنان دیگر در مسند قدرت نیستند و دیگر توان آنگونه یکه تازی ها و حملات به دین و اعتقاد آحاد ملت را ندارند ولی گاهی یادی از آن ایام می کنند.

هنوز پژواک خطاب ها و عتاب هایشان در ذهن ها مانده است:

تفکر شیعه گری موجب انحطاط ایران است
غلامرضا سالاربهزادی: تفکر شیعه گری موجب انحطاط مملکت ما و مانعی برای دموکراسی است. ای کاش سوابق حاکمیت های مردمی صدر اسلام، مورد توجه قرار می گرفت.
(صبح امروز، 23/8/78)

معصومین هم در معرض انحرافند
عزت الله سحابی: آدم ها و حتی معصومین (ع) خودبه خود بدون نظارت مردم و به طور اصولی در معرض انحراف هستند!
(عصر آزادگان، 16/10/78)

موسیقی و رقص و سکس باید شرعی شود
جهانبخش محبی نیا: در بعد مسائل فرهنگی سه مشکل هست که حوزویان باید آن را حل کنند، یکی موسیقی به نحوی که انسان هر وقت دلش خواست ضبط را روشن کند و یکی هم رقص و دیگری ماهواره به نحوی که در فیلم به زنان از زانو به بالا عریان هم بتوان نظر انداخت. (آفتاب امروز، 3/7/78)

به قرآن نمی توان استناد کرد
محمد خاتمی: این سخن عبدالکریم سروش و مجتهد شبستری که وحی الهام بر پیامبر بوده و ماهیت قرآن بر ما آشکار نیست و نمی توان به آن استناد کرد، درست است! در حال حاضر مطالب قرآن با برخی دریافت های بشری سازگار نیست؛ چرا که احکام آن متناسب با زندگی قبیله ای است و اگر بپذیریم احکام کتاب آسمانی مسلمانان قطعی و جاودانه است، باید بگوییم که زندگی مورد نظر اسلام زندگی قبیله ای است! در زمان حاضر بنا بر ادله ای که ذکر کرده، قرآن کریم برای ما قابل استناد نیست.
(کیهان، 12/6/87)

لقب پیامبر حاکی از غلبه فرهنگ جاهلی است
مرضیه آذر افرا: اینکه پیامبر را ابوالقاسم لقب داده اند نه ابوفاطمه حاکی از غلبه فرهنگ جاهلی مردسالاری است.
(پیام هاجر، 13/7/78)

کف و سوت زدن کمتر از سینه زنی و عزاداری نیست
مدیر آموزش و پرورش استان مازندران: ثواب کف و سوت زدن برای تقویت یکی از نخبگان جامعه کمتر از سینه زنی و عزاداری برای امام حسین (ع) نیست.
(کیهان، 10/3/79)

آزادی، مقدم بر دین است
محمد خاتمی: اگر دین در برابر آزادی قرار بگیرد؛ این دین است که باید محدود شود نه آزادی!
(دانشگاه تهران، 2/3/87)

حسین (ع) همان سیاوش ایران باستان است
فاطمه گوارایی: عاشورا نماد زنده در آتش افتادن سیاوش است. داستان عاشورا در ایران، داستان دمیدن روح اسطوره سنت شده سیاوش در تن اسطوره زنده و پویای حسین (ع) است.
(پیام هاجر، 23/1/79)

حجاب عقب افتادگی است
مظاهر دینی چون حجاب و حیای زنان، نماد عقب افتادگی است.
(ماهنامه جامعه سالم، تیر 77)

هیئت های مذهبی منشأ خشونتند
محمد قوچانی: هیئت های مذهبی منشأ خشونتند و بسیجی ها اعضای تشکیل دهنده این هسته ها می باشند.
(عصر آزادگان، 20/1/79)

هنرمند به فضای ابتذال نیاز دارد
بهروز افخمی: هنرمند اصیل هم به نحوی به فضای زنده و البته آمیخته به ابتذال نیاز دارد و در یک فضای پاکیزه شده و تحت سانسور از دل و دماغ می افتد. (کیهان، 2/8/79)

خمینی متعلق به موزه تاریخ است
اکبر گنجی: ما تلاش می کنیم خمینی را به گونه ای تفسیر کنیم که مخالف با دموکراسی نباشد!!!؟ خمینی دیگر وجود ندارد آنچه وجود دارد فقط برداشت های ما از سخنان اوست. اما او به هر حال یک روزی در موزه خواهد رفت و هیچ کس نمی تواند جلوگیری کند این یک تکامل تاریخی است.
(کیهان، 24/1/79)

ما پیشرفت نمی کنیم چون هنوز خدا نمرده است
علیرضا علوی تبار: جامعه ایران فاز سنتی خود را پشت سر گذاشته و می خواهد مدرن و صنعتی شود، اما در این جامعه هنوز خدا نمرده است. بنابراین ما چگونه می توانیم به این وضعیت چیره شویم. (یالثارات، 4/3/79)

بعد از پیامبر ولایت خاتمه یافته است
عبدالکریم سروش: ولایت، منحصر در شخص نبی اکرم است و با رفتن او ولایت نیز خاتمه می یابد؛ او خاتم نبوت و خاتم ولایت بود، ولایت پیامبر بعد از او به کسی منتقل نشده است. (ماهنامه کیان، بهمن 77)

در مقابل اهانت به پیامبر باید سکوت کرد
فرهاد بهبهانی: حکم «سب النبی و الائمه» قتل نیست بلکه باید آن را تحمل کرده، مقابله به مثل نکرد. (آبان، 10/7/78