مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 88/4/30
نظر
طراحان آشوب های خیابانی با ناامیدی از ایجاد اغتشاش به مستمسک دیگری برای مقابله با انتخاب ملت ایران متوسل شدند..
به گزارش کیهان، مجمع روحانیون مبارز و سیدمحمد خاتمی عضو ارشد آن در موضعی مشترک ضمن تکرار ادعاهای قبلی، خواستار همه پرسی درباره مشروعیت دولت شدند! این موضع بلافاصله مورد استقبال رسانه های بیگانه و ضدانقلاب قرار گرفت.
مجمع روحانیون مبارز با صدور بیانیه ای ریاکارانه مدعی تهدید علیه جمهوریت و اسلامیت نظام شد و با القای بی اعتمادی نسبت به انتخابات و تصرف در رای مردم نوشت: جا دارد از بیانات سنجیده، خیرخواهانه و شجاعانه آیت الله هاشمی رفسنجانی در نمازجمعه سپاسگزاری کنیم
امروز اگر خیر انقلاب و کشور و ملت را می خواهیم همگی باید پیشنهادهای متین آیت الله هاشمی را جدی بگیریم و عملی سازیم.
مجمع روحانیون می افزاید: این مجمع مصرانه می خواهد برای خروج از بن بست و بحران موجود در یک همه پرسی نسبت به آنچه اتفاق افتاده نظرخواهی شود البته زیرنظر نهاد و مرجعی بی طرف.
خاتمی هم طی اظهارات مشابهی گفت: توصیه های آقای هاشمی حداقل هایی است که می تواند فضا را تلطیف و اعتماد از دست رفته را برگرداند و من نکته ای را اضافه می کنم و به صراحت می گویم راه برون رفت از بحران فعلی، اتکا به آرای مردم و برگزاری رفراندوم است. بایستی از مردم پرسید آیا از وضعیت پیش آمده راضی هستید؟ اگر اکثریت این وضع را قبول داشتند ما هم تسلیم می شویم. همه پرسی درباره مشروعیت دولت باید از سوی نهادهای بی طرف همچون مجمع تشخیص انجام شود.
گفتنی است هاشمی رفسنجانی در خطبه های نمازجمعه گذشته در اظهاراتی مبهم گفته بود «همه طرف ها باید بتوانند برادرانه، خواهرانه بنشینند در صداوسیما و با هم حرف بزنند و دلیل خود را بگویند. بالاخره مردم در این بین خودشان می فهمند و آخرش هم می توان از مردم پرسید.»
گفتنی است سیدمحمد خاتمی و برخی اعضای مجمع روحانیون نقش آتش بیاران معرکه را در آشوب های خیابانی ایفا کردند و به ویژه برخی اعضای مجمع2، 3ماه قبل از انتخابات به پیشگویی! درباره تقلب پرداختند و ستاد صیانت از آرا در برابر تقلب تشکیل دادند. بنابراین طیف مذکور نقش ویژه در بوجود آمدن وضعیت کنونی داشته اند و موضع اخیر آنان در برابر وضعیت موجود نوعی فرار به جلو است.
اما درباره موضوع همه پرسی و رفراندوم باید توجه داشت که انتخابات خود، جامع ترین رفراندوم نسبت به رویکرد مدعیان اصلاح طلبی و همچنین طیف آقای هاشمی نسبت به دولت و سیاست بود. این مهم را کسانی چون تاج زاده و رضا خاتمی هم مورد تاکید قرار داده بودند که انتخابات ریاست جمهوری یک رفراندوم بزرگ است.
بنابراین رفراندوم با حضور 40میلیونی ملت و دادن 5/24میلیون رای به رئیس جمهور اصولگرا و عدالت خواه انجام شده منتهی حضرات با گردن کلفتی به شیوه های دیکتاتورمآبانه و قلدرانه تلاش کردند رای توفنده ملت را زیرپا بگذارند و گستاخانه به ملت بگویند که دیدید نمی گذاریم رای شما به کرسی بنشیند و عملی شود.
بنابراین طیفی که نه یکبار بلکه 6 بار در 6 سال گذشته (2 انتخابات شورای شهر، 2 انتخابات مجلس،2 انتخابات ریاست جمهوری) با رفراندوم های انتخاباتی از ملت ایران «نه» گرفته اما در عین حال باز هم تلاش کرده رویاروی رای ملت بایستد، قطعی است که حتی اگر رفراندوم دیگری هم برگزار شود، باز هم میز بازی را به هم بریزند و گردن کشی کنند. به همین دلیل مواضع جدید، صرفا ترفندی تازه برای مقابله با انتخاب شکوهمند مردم و طفره از پذیرش شکست و داشتن اخلاق شکست در انتخابات ارزیابی می شود آن هم صرفا به این دلیل که با دست یازیدن به اغتشاش و جنایت و تخریب اموال عمومی، ماهیت ضدقانون و دیکتاتوری خود را به مردم نشان دادند و حالا مجبورند رد پای برجای مانده را گم کنند