مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : چهارشنبه 88/8/27
نظر
همایش بررسی جامعه شناختی تحولات اخیر (سبزها و دین) بعد از ظهر دیروز با حضور حسن مقدسی، محمد امین قانعی راد، عمادالدین باقی، عباس کاظمی، محمد جواد کاشی، و سارا شریعتی از اعضای انجمن جامعه شناختی ایران در تالار ابن خلدون دانشگاه علوم اجتماعی دانشگاه تهران از سوی انجمن اسلامی دانشجویان این دانشکده برگزار شد.

حسن محدثی که جریان سبز را یک دین جدید معرفی کرد گفت: "دین سبز" حق را برای دیندار و بی دین ملحد و مارکسیست قائل است با تکثر آزادی همخوان است .اگر جنبش سبز بخواهد بین دیندار و غیر دیندار تفرقه بیندازد موفق نمی شود.جنبش سبز جنبشی کاملا دینی است دنبال بر اندازی نظام نیست بلکه می خواهد دین را حفظ کند.
محدثی ادامه داد: جنبش سبز جنبشی کاملا دینی است اما برخی افراد جنبش سبز ملحدند. این بخشی از واقعیت است. بخشی از افراد جنبش همجنس گرا هستند. کسانی که در جنبش سبز شرکت کردند روزه خوردند، کارهایی کردند که مغایر با نگاه دینی بود و آن غیر دینداران بخشی از جامعه ما هستند که قابل حذف نیست.
درباره جنبش سبز نظرهای متفاوتی وجود دارد، برخی می گویند جنبش سبز ضد دینی است برخی می گویند سکولار است، ولی من می گویم جنبش سبز فرادینی است که پدیده جدیدی به نام دین سبز را به وجود آورد.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : چهارشنبه 88/8/27
نظر

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 88/8/26
نظر

در حالیکه مخاطبان فیلمهای مسعود ده نمکی  منتظر ساخت اخراجیهای 3 بودند وی در مراسمی عنوان کرد قصد ساخت فیلمی با نام "رسوایی"با محوریت روحانیون دارد. 
خالق اخراجیهای1 و2  در موسسه آموزشی امام خمینی (ره)حوزه علمیه قم اعلام کرد قصد دارد پس از ساخت اخراجیهای 3 فیلمی عرفانی تحت عنوان "رسوایی" با محوریت روحانیون را کلید بزند.
کارشناسان عقیده دارند در حالی این خبر از سوی ده نمکی اعلام شده که  2 فیلم قبلی وی به خصوص اخراجی های 2  با واکنشهای شدید رزمندگان 8 سال دفاع مقدس و خانواده شهدا مواجه شده و اعتراضات بسیاری را مبنی بر اصل جلوه دادن حواشی جبهه بدنبال داشته است . این افراد قصه مطرح شده در این فیلمها را بزرگنمایی اتفاقات انگشت شمار جبهه و تعمیم آن به کل واقعیتهای دفاع مقدس دانسته اند.
برخی کارشناسان عرصه فرهنگ و هنر ابراز نگرانی کرده اند که با توجه به سوابق قبلی این کارگردان مبنی بر به استهزاء گرفتن حقایق جبهه وجنگ و تخریب چهره رزمندگان، حرمت فیلمهای عرفانی نیز با ساخت فیلمی نامتناسب شکسته شود.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 88/8/26
نظر
دختر یکی از مقامات سیاسی کشور در برخی از جلسات دلیل بعضی عقب ماندگی های ایران را کشف و بیان کرده است.

به گزارش جوان آنلاین، فرد مزبور که خواهرش در جریان حوادث بعد از انتخابات به دلیل تحریک اغتشاشگران برای ساعاتی نیز بازداشت شده بود،اخیرا درجلسه ای به بیان نظرات خود درخصوص پیشرفت و توسعه در ایران و جهان پرداخته و گفته است:کافی است یک نگاهی به دنیا بیندازید،در اروپا و آمریکا در ارتباط بین دختران و پسران محدودیت قائل نشده اند،ب بینید به کجا رسیده اند!. آنها فقط نماز نمی خوانند و مشروب می خورند اما ما چه؟ ما که این ها را انجام نمی دهیم کجائیم؟
وی همچنین در ادامه تفسیر عجیب خود در خصوص حجاب را ارائه داده و گفته است: « گفته می شود اگر روی بدن فرد با یک لایه گل پوشانده شود، خود حجاب به شمار می آید، حالا چرا با این وجود ما این همه بر پوشاندن ابعاد بدن تاکید می کنیم!»
گفتنی است این اظهارات در حالی صورت می گیرد که طی جریان دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری برخی جریانات سیاسی تاکید ویژه ای بر دین حداقلی و تغییر الگوهای زیست مسلمانی مطرح می کردند.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 88/8/26
نظر
روزنامه اطلاعات مورخ 23/8/88 به بهانه هزارمین سال تولد حکیم بوعلی سینا، مصاحبه هوشنگ سیحون بهایی و عضو کلوب صهیونیستی روتاری را چاپ کرده است.
به گزارش کیهان، هوشنگ سیحون بهایی فراری که به گفته خودش، به لطف آندره گدار -باستان شناس و سارق فرانسوی- برای ادامه تحصیل عازم فرانسه شده بود، در مصاحبه مذکور گفت: «من اصلاً نمی خواستم از ایران بروم و می خواستم در ایران باشم و این آرامگاه (آرامگاه شیخ الرئیس بوعلی سینا) را بسازم، ولی آقای «آندره گدار» فرانسوی رئیس دانشکده هنرهای زیبا و رئیس دانشکده موزه باستانشناسی بود که خیلی به من محبت داشت و گفت شما به فرانسه برو...»
گفتنی است که در زمان پهلوی، عمده سرقتهای آثار باستانی مکشوفه از ایران و انتقال آنها به موزه لوور پاریس توسط آندره گدار صورت گرفته بود.
گفتنی است هوشنگ سیحون پیش از انتخاب نام فامیل «سیحون» به دلیل یهودی بودن پدرش، با نام خانوادگی «صیون» شناخته می شد.
اسناد بهایی بودن سیحون و عضویت وی در کلوپ روتاری در جلد چهارم کتاب «معماران تباهی»-سیمای کارگزاران کلوب های روتاری در ایران- چاپ دفتر پژوهشهای موسسه کیهان آمده است.