کارکنان ، خانواده و جمعی از معلولین شهرستان اردکان در دو روز گذشته در جشنواره قرآنی ویژه بهزیستی شرکت نمودند.
در این جشنواره که از سوی بهزیستی اردکان و با همکاری اداره تبلیغات اسلامی اردکان برگزار گردید ، شرکت کنندگان در رشته های مختلف ، قرائت تحقیق و ترتیل ، اذان ، روانخوانی و حفظ قرآن کریم به رقابت با یکدیگر پرداختند.
از آنجا که قرار است محفل نور با حضور نابغه قرآنی جهان (محمد تقی خان ) از کشور پاکستان از ساعت 5 عصر روز چهارشنبه در محل مصلای اردکان برگزار شود ، به نظر می رسد با توجه به اینکه این مراسم در هفته گرامی داشت معلم برگزار می شود ، معلمین شهرستان مهمانان ویژه این مراسم باشند.
قرار است از مقام شامخ معلمین بویژه معلمین قرآن کریم و اساتید پیشکسوت قرآنی در این محفل تجلیل به عمل آید.
شنیده شده ، حجت الاسلام ناطق نوری از هیئت بازرسی دفتر رهبری قرار است ، طی یکی دو روز آینده سفری به اردکان داشته باشد ، بازدید از چند مرکز صنعتی از برنامه های ایشان خواهد بود.
آیت الله مرتضی مطهری یا همان معلم شهید، متکلم، فیلسوف، اسلام شناس، مفسر قرآن و یکی از نظریه پردازهای جمهوری اسلامی ایران بود و به همان نسبت که در زمان حیاتش نقشی مهم و تاثیرگذار داشت، شهادتش هم مصیبتی بزرگ برای این نظام محسوب می شد. ادامه مطلب...
هنگامی که پیامبر خدا صلی الله علیه و آله و سلم از جنگ تبوک بازگشت، سعد انصاری، یکی از یاران آن حضرت، به استقبالش رفت. پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم با او مصافحه کرد و دست سعد را زبر و خشن دید. پس فرمود: چه صدمه و آسیبی به دستت رسیده است؟ سعد گفت: یا رسول اللّه ! من با طناب و بیل کار می کنم و درآمدم را خرج معاش خانواده ام می نمایم. رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم دست او را بوسید و فرمود: «این دستی است که آتش با آن تماس پیدا نمی کند».(اسد الغابه، ج2، ص 269)
پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم فرستاده خدا و رهبر و مدیر جامعه اسلامی بود. وقتی ایشان در حضور مردم دست سعد را به احترام کار و تلاشش می بوسد، در واقع بالاترین مراتب احترام و تشویق را در مورد کار و کارگر ابراز داشته است.
اختصاص یک روز به کارگران شاید به لحاظ تشریفات و تعظیم باشد والّا هر روز روز کارگرى است و کارگران است بلکه عالم از کار و کارگر تشکیل شده است. اینکه ما یک روز اختصاص بدهیم به کارگر، مثل این است که یک روز را اختصاص بدهیم به نور، یک روز را اختصاص بدهیم به خورشید. هر روز نور هست و روز نور است، هر روزْ روز خورشید است؛ لکن شاید این براى یک تشریفات و تعظیمى باشد، از این جهت مضایقه نیست، لکن اگر واقع بینى باشد، کار و کارگر در تمام عوالم ماقبل طبیعت و عالم طبیعت و عوالم مابعدالطبیعه، کار و کارگر همه جاست و تمام موجودات عالم، چه موجودات قبل از طبیعت باشد و چه موجودات طبیعى باشد و چه موجودات بعد از طبیعت، همه از کارگر پیدا شده است، و کارْ نظیر «وجود» است که در همه شئون عالم دخالت دارد . عظمت و منزلت کار و کارگر. عالم موجود شده است از فعالیت خدا، اجزاى عالم موجود شده است از فعالیتهایى که بعضِ موجودات دارند. هیچ موجودى را شما نمىتوانید سراغ کنید الّا اینکه کارگر و کار در او موجود است و خودش کار است. کارگرها هم کارند، از کار پیدا شدهاند . ذرات موجودات در عالم- در عالم طبیعت- فعال هستند براى ایجاد همه موجوداتى که در این عالم است؛ حتى جمادات، حتى اشجار، همه زندهاند، همه کارگرند کار احاطه دارد بر همه عوالم. از اول با کار عالم موجود شده است و کارگر مبدأ همه موجودات است. حق تعالى مبدأ کارگرى است و کارگر است، فعال است. موجودات عالم غیب [که] با فعالیت غیبى تحقق پیدا کردهاند، کارگرند. موجودات عالم طبیعت- هر جا که شما ملاحظه کنید، هر قشرى از اقشار را که ملاحظه کنید، چه موجوداتى که به نظر ما در پست ترین مراتب وجودند مثل معادن و زمینها و جمادات و چه آنهایى که بعد از این مرتبه موجودند مثل نباتات، اشجار و چه آنهایى که بعد از اینها موجودند مثل حیوانات و چه آن که مافوق اینهاست مثل انسان- همه جلوه کارند و همه کارگر. کارگرها اینها را درست کردهاند. کارگرى بر همه موجودات احاطه دارد .. عالم مابعدالطبیعه- در جنت و نار- هم از کار و کارگرى پیدا شده است. بهشت و دوزخ از کار انسان پیدا شده است. در کار انسان است که یا عمل صالح است یا کار خوب است که مبدأ تحقق بهشت است یا اعمال غیرصالح و فاسد است که مبدأ دوزخ است. نباید ما اختصاص بدهیم یک روزى را به کارگر به اعتبار اینکه این روز حظّ کارگر، همین روز است. بله، مانع ندارد که یک روزى را ما انتخاب کنیم براى کارگر که بفهمانیم به عالم که کار و کارگرى است که همه چیز از اوست .
با مراجعه به منابع دینی عوامل ذیل به عنوان علل و عوامل نگرانی، اضطراب، افسردگی و سایر بیماری های روحی، مطرح می شود که بیشتر جنبه شناختی دارند. هر چند عوامل دیگر نیز وجود دارند. ادامه مطلب...
بعضی وقتها پا گذاشتن روی نفس کار ساده ای نیست. مجاهدت می خواهد . خودسازی می خواهد. اگرچه برای رسیدن به خدا باید از خودت بگذری و به تعبیر دیگر: یک قدم بر خویشتن نه و آن دگر در کوی دوست. ادامه مطلب...