مرکز هماهنگی اغتشاشگران مستقر در انگلیس در طرح جدید خود برای مقابله با نظام جمهوری اسلامی پیشنهاد کرده است که بانوان خانه دار "اتو برقی" خود را در ساعتی مشخص به برق بزنند تا از این طریق به شبکه توزیع برق ایران شوک وارد شود!
به گزارش ایرنا در پیامی که از طریق این مرکز بصورت پست الکترونیکی پخش شده آمده است: "روشن کردن اتو در ساعتی مشخص یکی از بی خطر ترین و موثرترین روشهای مبازه می باشد که تاکنون پیشنهاد شده است!" کارشناسان سیاسی معتقدند پس از آنکه طراحان خارجی آشوبهای اخیر با رویگردانی و انزجار ملت ایران مواجه گردیدند ، دچار یاس و سردرگمی و سرخوردگی شده و به همین دلیل در پریشان گویی و توهم گرفتار آمده اند.
اظهارات دکتر احمدی نژاد در گفتگوی تلویزیونی خود با مردم و نیز خبرهای رسمی و غیر رسمی درباره چینش کابینه دهم نشان از آن دارد که فضای حاکم بر مدیریت دولت آینده بسیار متفاوت تر و منعطف تر از گذشته خواهد بود. به طوری که به نظر می رسد برخی اشکالات ساختاری و محتوایی انتصاب مدیران که در کابینه نهم مورد اعتراض جریان های همسوی دولت قرار گرفته بود این بار نشانه های کمتری از خود بروز بدهد.
به گزارش جهان، با قطعی شدن وداع قریب به نیمی از همراهان احمدی نژاد در دولت اول خود، رئیس جمهور منتخب آینده تصمیم دارد تا افقی تازه از مدیریت همراه با تخصص و تعهد دستگاه های تحت امر خود را به نمایش بگذارد. به طوری که از گوشه و کنار خبر می رسد که رئیس جمهور که متهم به گزینش سیاسی و جناحی مدیران خود می شد از بسیاری مدیران و افراد شاخص غیر همسو، جهت تصدی وزارتخانه ها و دستگاه های کلان دولتی رزومه کاری درخواست کرده و در حال بررسی صلاحیت آنان است.
بر همین اساس، دکتر احمدی نژاد که بر خلاف کابینه نهم که کمیته منتخب وی وظیفه اصلی معرفی و انتخاب گزینه های اصلی تصدی وزارتخانه ها را بر عهده داشت این بار خود با اختصاص وقت و تلاشی بیشتر ، بسیاری از موارد را از طریق کانال های مختلف شناسایی کرده و پس از رایزنی با تنی چند از نزدیکان، تصمیم به معرفی یا عدم معرفی آنان می گیرد.
این در حالی است که شنیده ها حاکی از آنست که احمدی نژاد در میان نمایندگان مجلس از کسانی چون مصطفی کواکبیان، دبیر کل یکی از احزاب اصلاح طلب و عضو فراکسیون اقلیت مجلس هشتم هم در خواست رزومه و برنامه کاری برای بررسی بیشتر و به کار گیری کواکبیان در یکی از وزارتخانه های دولتی کرده است.
هم چنین، دکتر احمد توکلی، که از اصولگرایان منتقد دولت به حساب می آید نیز از چهره هایی است که از سوی رئیس جمهور برای تصدی یکی از وزارتخانه های دولت دهم در نظر گرفته شده و کارنامه کاری و برنامه های اختصاصی وی برای اداره این وزارتخانه نیز ارائه شده و از سوی رئیس جمهوردر حال بررسی است.
از سوی دیگر، بالا رفتن هزینه دولت نهم و شخص رئیس جمهور در پشتیبانی از چند مدیر نالایق و معترض تراش، سبب شده تا احمدی نژاد به فکر جایگاه هایی حاشیه ای و تشریفاتی و به دور از هیاهوی مدیریتی کشور برای این طیف از مشاوران و نزدیکان خود باشد. هر چند تنی چند از وزاری ناکارآمد نیز بدون در نظر گرفتن ملاحظات متداول و دریافت پست های مشاور رئیس جمهور و دیگر جایگاه های بی اثر، صندلی ها هیات دولت را در کابینه دهم ترک خواهند گفت.
شیخ اصلاحات که در دادن بیانیه گوی سبقت را از موسوی ربوده، اخیرا نامهای خطاب به رئیس قوه قضائیه مرقوم فرموده که از سیر تا پیازش را روزنامه اعتماد ملی چاپ کرده. کروبی در بخشی از این نامه آورده: «ممکن است که کروبی را هم به دیار فانی بفرستند اما ملت زنده میماند و حق خود را میگیرد». ما نه که مناظره کروبی و احمدینژاد را دیده بودیم تا به حال خیال میکردیم شیخ اصلاحات، فقط عربیاش ضعیف است، نگو فارسی را هم همچین درست و حسابی بلد نیست. اینکه حالا یکی بعد از یک عمر «ضرب زید» خواندن، نداند که «عربی» به خلیج برمیگردد یا به دول خیلی بد است، از آن بدتر این است که آدم معنای دیار باقی و دیار فانی را نداند. فرق فانی را با باقی نداند. ببین شیخ! یکی میخواهد بمیرد، میگویند یارو از دیار فانی به دیار باقی رفته. یعنی از این دنیا یک تک پا رفته آن دنیا. یعنی فاتحه! حالا این دنیا میشود دیار فانی، آن دنیا میشود دیار باقی. پس به آخرت میگویند دیار باقی. ما الان در کدام دیاریم؟ در دیار فانی. چرا؟ چون هنوز در این دنیا هستیم، خب! حالا آمدیم و رفتیم آن دنیا. ما در اصل رفتهایم به دیار باقی. با این حساب شما اگر الان قرار باشد به جایی بروید، آن دیار، دیار باقی است، چرا که شما همین الان که دارید زندگی میکنید در دیار فانی هستید. آدم از دیار فانی به دیار فانی که نمیرود. میرود دیار باقی. البته این لامصب حفظ کردنش آنقدرها هم سخت نیست. باید آن را شرطی کرد. بچهها هم این را میدانند که دیار فانی یا دار فانی به همین دنیا میگویند. یعنی اگر شما هر جا از شهرام جزایری پول گرفتید، آنجا دیار فانی است. در دیار باقی از این خبرها نیست. آن دیار فانی بود که میشد 300 میلیون از شهرام جزایری پول گرفت. یعنی هر وقت یادتان رفت، فوری یاد شهرام جزایری بیفتید. شهرام میشود دیار فانی، آخرت میشود دیار باقی. حالا میخواهم ببینم به عمادالدین باقی میشود گفت عمادالدین فانی؟ فانی، فانی است، باقی، باقی است. شمسالواعظین هم شمسالواعظین است. مهاجرانی هم الان در لندن است. البته هیچ بعید نیست جناب کروبی به سایر زبانها به جز عربی و فارسی مسلط باشد. شاید انگلیسی شیخ اصلاحات قوی باشد. شاید اسپانیولی را حرف میزند مثل بلبل. حالا یکی فارسی و عربیاش یک مقدار مشکل دارد، به جایش میبینی ایتالیایی را از مالدینی بهتر حرف میزند. وانگهی! تو به صد زبان زنده دنیا مسلط باشی، نتوانی 300 میلیون از شهرام جزایری پول بگیری، به درد جرز لای دیوار هم نمیخوری. اصلا تو دیکشنری متحرک؛ به چه درد میخورد؟ حالا هزاری هم فرق میان دیار باقی با دیار فانی را بدانی. فکر نان کن که خربزه آب است. مردی برو یک دوست ردیف کن که 300 میلیون از او به تو بماسد. حالا از دیار باقی میخواهی به دیار فانی بروی، از باقی به فانی میخواهی بروی، نمیدانی اصلا از کدام طرف بروی، فکرش را هم نکن!
تاکنون ? ??شکایت از طرف ستاد انتخاباتی میرحسین موسوی به امضای قربان بهزادیان نژاد علیه روزنامه ایران به شعبه دوم دادسرای کارکنان دولت ارجاع گردیده است .
علاوه بر این اقدام محمد خاتمی هم در شکایت دیگری به طرح دعوا علیه روزنامه ایران پرداخت.
به گزارش ایرنا مدیرمسئول روزنامه ایران با تایید ابلاغ احضاریه شکایتهای اخیر اظهارداشت : برای تمام مطالب منتشر شده در این روزنامه مستندات دقیقی در اختیار داریم که قطعا به دادگاه ارایه خواهد شد.
کاوه اشتهاردی قضایای اخیر پس از انتخابات را عامل نمایان شدن روحیه شبه دیکتاتوری و اثبات التزام نداشتن و عدم پایبندی و احترام این کاندیدا به قانون و جریان آزاد اطلاعات ارزیابی کرد و گفت : با اغتشاشات صورت گرفته و نپذیرفتن رای و اراده مردم توسط جریان مزبور ، ماهیت واقعی این عناصر افراطی افشا شده و با بیاعتبار شدن چهره آنها در نزد افکارعمومی ؟ اگر هر فرد دیگری جای ایشان بود لااقل پس از اطلاع از اعترافات تکاندهنده همفکران خود ، تا بیست سال سکوت کرده و دیگر از خانه بیرون نمیآمد.
وی افزود : بدون شک در دادگاه فقط به پاسخگویی به ادعاهای شاکیان بسنده نکرده و درباره ایشان حرفهای بسیاری را که بنا به ملاحظاتی تاکنون از انتشار آنها خودداری شده ، بازگو خواهیم کرد.
مدیرعامل موسسه فرهنگی - مطبوعاتی ایران در پایان گفت : آقای موسوی بهتر است در همین مرحله تکلیف خود را با دادگاه نیز مشخص کند ؟ نکند مانند رفتاری که در انتخابات بروز داد ، اگر بعد از صدور رای دادگاه ، نظر بازپرس و قاضی مورد رضایت او نبود ، قوه قضائیه را هم زیر سئوال برده و متهم به تقلب کند!
پس از آنکه میرحسین موسوی به طور تلویحی به تشکیل حزب اشاره کرد، برخی از اصلاح طلبان از وی خواسته اند تا به جای حزب، جبههای تشکیل شود تا "همه " اصلاح طلبان بتوانند دوره هم جمع شوند.
تشکیل جبهه متحد اصلاح طلبان، پیشنهادی است که جدیداً رئیس شورای فعالان ملی مذهبی به میرحسین موسوی و مهدی کروبی داده تا از آن طریق موفق به ایجاد آنچه وی "تاثیر مضاعف" نامیده شوند.
عزت الله سحابی در گفتگو با خبرگزاری "ایلنا"، تشکیل جبهه سیاسی را در شرایط کنونی کشور واجب تر از حزب سیاسی دانسته است.ادامه مطلب...
شنیده شده که (م.خ) مرد خاکستری اصلاحات به شدت از هاشمی رفسنجانی عصبانی است. (م.خ) اخیراً در جلسهای به شدت از سکوت هاشمی و عدم موضعگیری صریح او انتقاد کرده است. وی گفته است: «من از اول هم گفتم نباید به آقای هاشمی اتکا کرد. ایشان فقط به مصلحت خودش فکر میکند. آقای هاشمی در شروع کار قرار بود تا آخر با ما بیاید ولی الان عقب کشیده و حرفهای دوپهلو میزند. ما الان احتیاجی به حرفهای دوپهلو نداریم. ایشان به جای اینکه در وسط میدان باشد عافیتطلبی و مصلحت را پیشه کرده است.» وی افزوده است: «آقای هاشمی به میرحسین موسوی تأکید کرد که من تا آخر پشت شما هستم اما الان عقب نشستهاند و یکی به میخ میزنند و یکی به نعل. از اول هم مقصر آقای «خ» بود که ما را به ایشان پیوند داد و باز ما را دچار اشتباه کرد.»
با توجه به سخنان رئیس جمهور، بیشترین اهتمام دولت دهم ترمیم مسائل اقتصادی و معیشتی مردم طی چهار سال آتی باشد.
حسین نوشآبادی در مورد تغییر وزرا افزود: به احتمال زیاد وزرای بازرگانی، نفت، اقتصاد و مسکن عوض می شوند و این مسئولیت ها به چهره های جدید سپرده خواهد شد. البته شاید در حوزه های دیگر نیز شاهد تغییراتی باشیم اما مرکز ثقل عزل و نصب ها در تیم اقتصادی کابینه خواهد بود.
نماینده مجلس هفتم گفت: از طرفی همه مشکلات با تغییر رأس یک دستگاه اجرای مرتفع نمی شود و اصلاحات ساختاری نظیر ادغام وزارت خانه ها و دوری از موازی کاری نیز جهت کارآمد تر کردن سیستم باید لحاظ شود.
وی در مورد لزوم ثبات مدیریت اضافه کرد: وقتی مدیری توانمند بر سرکار گذاشته شود فرصت می خواهد تا برنامه ها را محقق کند اما دلیل نمی شود همانند گذشته حاشیه امنیت صد در صدی برای مدیران فراهم آید.
نوش آبادی در پایان اظهار داشت: البته تغییرات مدیریتی همیشه به خاطر ضعف در عملکرد نیست بلکه به خاطر عدم هماهنگی با سیاست ها نیز می باشد و این شجاعت رئیس جمهور را می رساند که مدیر را به خاطر ناهماهنگی عوض می کند.
خطبههای نمازجمعه تهران این هفته احتمالاً توسط رئیس مجلس خبرگان رهبری اقامه خواهد شد. به گزارش خبرنگار «آینده»، با گذشت 4 هفته از نوبت اقامه نماز جمعه توسط آیتا.. هاشمی رفسنجانی، خطبههای این هفته نماز جمعه تهران به احتمال زیاد به امامت وی اقامه خواهد شد. گفته میشود هاشمی رفسنجانی پس از هشت هفته، در جمعه 26 تیرماه نمازجمعه تهران را اقامه خواهد کرد. گفتنی است از زمان اتهامات مطرحشده علیه هاشمی رفسنجانی توسط محمود احمدینژاد در مناظره انتخاباتی، وی تا کنون اقدام به مصاحبه یا سخنرانی عمومی نکرده است و تنها در نامهای به رهبر انقلاب، نسبت به پیامدهای اینگونه اقدام برای نظام ابراز نگرانی کرده بود. در همین حال گفته می شود میرحسین موسوی و سید محمد خاتمی نیز در مراسم نماز جمعه این هفته شرکت می کنند . هر چند تا کنون منابع موثقی این حضور را تأیید نکرده است .
هر چند با توجه به علاقه احمدی نژاد به انجام تغییرات در کابینه حتی در طول مدت ریاست جمهوری اش (که به برکناری تقریبا نیمی از کابینه انجامید) می شد حدس زد که کابینه دهم، ترکیبی متفاوت از دولت نهم خواهد داشت اما با تصریح احمدی نژاد بر انجام تغییرات گسترده در دولت بعدی، این گزاره قطعی است که کابینه دوم احمدی نژاد، چهره ای جدید خواهد داشت.
البته از حالا نمی توان پیش بینی دقیقی از حجم تغییرات در کابینه داشت چه آنکه همه چیز به شخص احمدی نژاد بستگی دارد و او، ثابت کرده است که چندان قابل پیش بینی نیست.
فراموش نکرده ایم وقتی مجلس، فرشیدی، وزیر آموزش و پرورش وقت او را استیضاح کرد، احمدی نژاد چه دفاع جانانه ای از او در مجلس نمود و از وی به عنوان یکی از بهترین ها یاد کرد ولی بعد از آنکه مجلس مجددا به فرشیدی رای اعتماد داد، احمدی نژاد او را برکنار نمود.
با این حال، بازار گمانه زنی ها در این باره داغ است و گزارش زیر صرفا مروری بر این گمانه زنی هاست که البته همه وزارتخانه ها از جمله وزاتخانه هایی که بدون تغییر می مانند و نیز چند وزارتخانه راهبردی مانند اطلاعات ، خارجه و دفاع که برای معرفی وزیران ، رئیس جمهور باید در سطوح بالای نظام مشورت کند ، در این گزارش نیامده اند.
گفته می شود احمدی نژاد ، بعد از انتخابات ، کمیته ای از حلقه اول نزدیکانش تشکیل داده و از انان درباره عملکرد وزریرانش رأی گیری کرده است که در این رأی گیری ، تنها معدودی از وزیران ، مانند پرویز فتاح ،توانسته اند اتفاق آرا را به خود اختصاص دهند. همچنین ، فهرست های گوناگونی به احمدی نژاد پیشنهاد شده است که گزارش حاضر ، به بررسی مهم ترین گزینه ها تا کنون پرداخته است.
معاون اول
تغییر، پرویز داوودی از مدت ها پیش مطرح بود به گونه ای که یک بار وقتی احمدی نژاد، عصر هنگام به وزارت نیرو رفت، بسیاری گمان بردند که رییس جمهور به آنجا رفته است تا به هنگام بازگشت "پرویز فتاح" وزیر نیرو را با خود به دفتر ریاست جمهوری بیاورد به جای داوودی بنشاندش.
اینک از سعیدلو، معاون اجرایی کنونی رییس جمهور و صادق محصولی، وزیر کشور و حتی اسفندیار رحیم مشایی به عنوان گزینه های احتمالی برای تصدی معاونت اول ریاست جمهوری یاد می شود.هر چند که نزدیکان احمدی نژاد به او گفته اند جابجایی محصولی بعد از انتخابات پرماجرای اخیر ، صورت چندان خوشی نخواهد داشت و از این رو ، شانس رحیم مشایی و سعید لو برای تصدی معاونت اول ، بیش از محصولی است.
اگر احمدی نژاد ، تصمیم بگیرد که مشایی را معاون اول کند ، این اقدام او یک "نه" بزرگ و معنادار به مخالفان اصولگرای مشایی خواهد بود که در طول 4 سال گذشته ، خواهان برکناری مشایی از دولت بوده اند.
معاون اجرایی
احمدی نژاد، سعیدلو را از دست نخواهد داد به ویژه آنکه به مدیریت اجرایی وی اعتقاد دارد. با این حال اگر سعیدلو را به معاونت اول یا وزارت نفت بفرستد، بعید نیست علی کردان را به جای وی منصوب نماید هرچند که در فهرست پیشنهادات ، نام های دیگری مانند محرابیان و نیک زاد نیز به چشم می خورد.
معاون حقوقی و پارلمانی
برای تصدی این معاونت مهم ، نام فدایی در فهرست بررسی های احمدی نژاد است.
سازمان میراث فرهنگی و گردشگری
در صورتی که رحیم مشایی به معوانت اولی ارتقا نیابد ، ابقایش در جایگاه کنونی بیش از همه محتمل است. او پیشتر نیز بر تمایل خود بر ادامه کار در سازمان میراث و گردشگری ، تاکید کرده بود. به هر حال ، مشایی هر سمتی بگیرد ، وزیر نخواهد شد زیرا در مجلس برای گرفتن رای حتما مشکل خواهد داشت و از این رو ، احمدی نژاد او را در سمتی منصوب می کند که گذرش به مجلس نیفتد. از بقایی نیز به عنوان آلترناتیو مشایی یاد می شود.
سازمان حفاظت محیط زیست
کوچک زاده ، نماینده اصولگرای مجلس و نسرین سلطانخواه - تنها کاندیدای فهرست اصولگرایان در انتخابات مجلس که ناکام ماند- برای جانشینی فاطمه واعظ جوادی مطرح اند. البته اگر قرار باشد سنت نانوشته ریاست زنان بر این سازمان حفظ شود ، لابد سلطانخواه از کوچک زاده شانس بیشتری خواهد داشت!
آموزش و پروش
در کنار احتمال ابقای علی احمدی ، از بهروز همتی ، معاون وزیر آموزش و پرورش در دوران نجفی که سابقه مدیرکلی در برخی استان های کشور را در کارنامه اش دارد به عنوان وزیر احتمالی یاد می شود.
بهداشت
علاوه بر وزیر فعلی ، از دکتر سید شهاب الدین صدر، رییس نظام پزشکی و نماینده مجلس و دکتر جواد نظری مهر عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس و یکی از رؤسای استانی ستادهای احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری به عنوان گزینه های احتمالی برای تصدی پست وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی یاد می شود.
تعاون
محمد عباسی، احتمالا جای خود را به مرتضی نبوی یا فدایی خواهد داد.
کشاورزی
اسکندری نیز هر چند در مجلس توانست از استیضاح برهد اما بسیاری از نمایندگان ابقای او را مصلحتی می دانند و بر آنند که وی این بار از سوی رییس جمهور معرفی نخواهد شد. شاید "دارابی" به جای وی وزیر شود و البته از کوچک زاده و پیمان فلسفی هم به عنوان گزینه های احتمالی یاد می شود.
دادگستری
در کنار ابقای الهام در سمت وزارتش، از بختیاری(استاندار اصفهان و رئیس اسبق سازمان زندان ها) و سعید مرتضوی (دادستان تهران) به عنوان وزیران احتمالی دادگستری یاد می شود.
رفاه و تامین اجتماعی
با توجه به احتمال انحلال وزارت رفاه ، گفته می شود که احمدی نژاد وزیری برای این مجموعه معرفی نخواهد کرد تا ماه های آخر حیات این وزارتخانه - که بسیاری آن را بی فایده ترین وزارتخانه دولت می دانند- با سرپرست سپری شود. طبق قانون ، قرار بود با تاسیس وزارت رفاه ، یکی از وزارتخانه ها ، حذف شود تا دولت حجیم نگردد ولی اینک ، گویا قرعه حذف به نام خود وزارت رفاه افتاده است.
علوم
خروج زاهدی ، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری از کابینه تقریبا حتمی است و از قائم مقام او ،دکتر حسینی که ریاست دانشگاه پیام نور را بر عهده دارد به عنوان مهم ترین جایگزین اش یاد می شود. هر چند که زاکانی هم در این خصوص مطرح است.
فرهنگ و ارشاد اسلامی
با انتقاد صریح احمدی نژاد از فضای فرهنگی کشور، گمانه زنی ها درباره تغییر صفار هرندی نیز تقویت شده است و از افرادی مانند شمقدری (مشاور هنری رییس جمهور و از مخالفان صفار هرندی) و رسایی (عضو رایحه خوش و نماینده مجلس) به عنوان جانشینان احتمالی صفار یاد می شود هر چند که در برخی محافل از کلهر نیز نام می برند ولی معلوم نیست مجلس اصولگرا به او رای بدهد، ضمن این که وضعیت سلامت جسمی او نیز مانعی جدی برای انجام وظایف اش خواهد وبد. البته برخی فعالان سیاسی ، محمدعلی زم - رئیس اسبق حوزه هنری- را نیز به احمدی نژاد پیشنهاد داده اند.
کار
جهرمی، اولین وزیری است که رفتن او از کابینه از مدت ها پیش مطرح بوده است. گفته می شود وی به قوه قضاییه خواهد رفت تا معاون صادق لاریجانی، رییس آینده قوه شود. از بختیاری و محرابیان(وزیر صنایع) به عنوان جانشینان جهرمی یاد می شود.
مسکن
وضع جسمانی سعیدی کیا، چندان خوب نیست. او چندی پیش عمل قلب باز انجام داد. بنابراین درباره رفتن او از کابینه هم اخبار متعددی وجود دارد. از علی آبادی، رییس سازمان تربیت بدنی به عنوان وزیر مسکن و شهرسازی آینده نام می برند. علی آبادی در سازمان تربیت بدنی نشان داد که مهندس خوبی است و از عهده ساخت و ساز به خوبی برمی آید. یک بار فیروز کریمی نیز به کنایه این جمله را گفته بود که علی آبادی مدیر خوبی است اما در شهرداری.
البته سیدمهدی هاشمی و نیک زاد(معاون عمرانی وزیرکشور) نیز برای تصدی وزارت مسکن مطح اند.
صنایع
گویا تقدیر وزارت صنایع این است که به دست جوانان اداره شود.
گفته می شود محرابیان جوان در دولت آینده از وزارت صنایع خواهد رفت تا بذرپاش جوان تر جایگزین وی شود؛ البته اگر رفتن بذرپاش از سایپا به "شستا" منتفی شده باشد.
نفت
وزیر نفت هم گویا در فهرست تغییرات است. زارعی و سعیدلو به عنوان وزیران ا حتمالی نفت مطح هستند. زارعی را احمدی نژاد در دور قبل نیز می خواست به عنوان وزیر نفت معرفی کند که رأیش را زدند. محصولی هم برای این وزارتخانه مطرح است ولی مصالح سیاسی ، ابقای او در وزارت کشور را ایجاب می کند.
راه و ترابری
علاوه بر خود بهبهانی ، علی آبادی نیز علاوه بر آنکه برای وزارت مسکن مطرح است، از جمله گزینه های وزارت راه هست. به علاوه از رحیم قربانی، استاندار آذربایجان غربی و از دوستان احمدی نژاد در دوران شهرداری تهران نیز برای جانشینی بهبهانی یاد می شود و همچنین از مهدی هاشمی معاون وزیر کشور هاشمی. او بعد از برکناری پورمحمدی، مدتی به عنوان سرپرست وزارت کشور در کابینه حضوری موقت داشت.
ارتباطات
درباره سلیمانی ، ضدو نقیض فراوان است ؛ از یک سو گفته می شود سلیمانی هم از جمله وزیرانی است که در دولت دهم حضور نخواهد داشت و از سوی دیگر به دوستی نزدیک او و احمدی نژاد به عنوان عاملی برای ابقایش اشاره می شود. در ایران، به ویژه کاربران اینترنت از عملکرد وی چندان راضی نیستند. اگر او رفتنی باشد ، شاید معاونش محامد پور و وفا غفاریان جایگزین اش شوند.
تربیت بدنی
آصفی، سخنگوی وزارت خارجه دولت اصلاحات که هم اکنون سفیر ایران در امارات است و علاقه وافری به فوتبال دارد، از گزینه های احتمالی برای ارتقا به سمت معاونت رییس جمهور در کسوت ریاست سازمان تربیت بدنی است. مهرداد بذرپاش و سید مهدی هاشمی نیز در فهرست هستند. اگر این سازمان با سازمان ملی جوانان ادغام شود ، بر اهمیت آن افزوده خواهد شد.
بنیاد شهید
دهقان هم رفتنی است و مهم ترین گزینه برای ریاست این بنیاد ، حسین مظفر است که پدر و برادرانش شهید شده اند. مظفر ، وزیر آموزش و پرورش دولت اصلاحات بود و نماینده اصولگرای مجلس است. از زریبافان هم برای ریاست بیناد شهید یاد می شود.
مرکز امور زنان
علاوه بر طیب زاده ، از خان مها سلطانخواه و زینب شریعتمداری نیز برای تصدی ریاست این مرکز یاد می شود.
بانک مرکزی
داووی ، معاون اول کنونی و صمصامی مطرح اند.
گفتنی است که احمدی نژاد گویا قصد دارد ، معاونان و روسای دستگاه های دیگر مانند بانک مرکزی را بعد از تثبیت کابینه اش ، معرفی کند و دست به جابجایی در حوزه هایی که نیاز به رای مجلس ندارند ، بزند.
علی محمدی عضو شورای مرکزی و هیئت اجرایی شورای هماهنگی نیروهای انقلاب اسلامی در گفتگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس با بیان اینکه صف اغتشاشگران از صف مردم جدا است، اظهار داشت: همانطور که رئیس جمهور گفت، آن چهل میلیون که رای دادند حامی نظام هستند و عدهای معدود اغتشاشگر بودند، افرادی که ستاد جنگ روانی را قبل از انتخابات به راه انداختند و بحث تقلب را قبل از سال جدید آغاز کردند شناخته شده اند. وی افزود: افرادی که باعث شدند این پیروزی که میتوانست پشتوانه بسیار خوبی برای دولت ما در جهان باشد، خدشهدار شود کسانی هستند که از اول هم تن به نظام نمیدادند و در زمان امام خمینی (ع) هم سکوتشان از روی مصلحت بود و بارها شخصیتهای بسیاری از آنها اذعان کردند که در زمان امام اگر نظری خلاف نظر امام نمی دادیم به خاطر ترس از امام بوده و در واقع رفتارشان رفتار ایدئولوژیکی نبوده بلکه به خاطر ضعف و ترسشان بوده است.ادامه مطلب...