در ادامه گمانه زنی ها در خصوص انتصابات احمدی نژاد برای دولت بعدی ، خبرها از کنار رفتن شیخ الاسلام ، از ریاست دفتر رئیس جمهور حکایت دارند. گفته می شود قرار است ، مهدی خورشیدی که معتمد شخص رئیس جمهور و داماد وی است ، در دولت آینده ریاست دفتر رئیس جمهور را بر عهده بگیرد.
روزنامه کیهان نوشت: برخی عناصر ضدانقلاب دل بستن اپوزیسیون به مدعیان اصلاح طلبی برای مقابله با جمهوری اسلامی را نشانه «بی عرضگی» و «بی شعوری» اپوزیسیون تلقی می کنند.
سایت ضدانقلابی ایران گلوبال (ضمن اهانت به آیت الله هاشمی رفسنجانی) دراین باره می نویسد: پس از 30 سال اختلاف و پراکندگی اپوزیسیون در برابر حکومت اسلامی به روزگاری رسیده ایم که عالیجناب سرخپوش ها به قهرمانان بخشی از نیروهای سیاسی سابق و کمونیست و سکولار و لائیک تبدیل شده است. روزهائی را بخاطر می آورم که چگونه روشنفکران کتاب عالیجناب سرخپوش را دست به دست می کردند تا از وقایع پشت پرده جنایات ]...[ آگاه شوند اما همان طرفداران فرمولهای غیرمنطبق با جامعه ایران اینک به انتظار می نشینند که رفسنجانی در نمازجمعه دست به کدام معجزه سیاسی می زند! ادامه مطلب...
در بخشی از خاطرات علی کردان وزیر کشور استیضاح شده دولت نهم چنین آمده است: خوب نزدیکهای 18 تیر اینها ( دوم خرداد ) هدفشان را گذاشتند روی صدا و سیما. در آن ایام مرحوم آقای فردین هم فوت کرده بودند، اما جماعت مسجد بلال اشتباهی مرتکب شده بود آنها آمده بودند پیشاش و اجازه خواسته بودند که مجلس ختم فردین را آنجا بگیرند و ایشان هم موافقت کرده بودند که مجلس ختم را آنجا بگیرند. ادامه مطلب...
«روان کاوی متن» شیوه ای است که به کمک آن، تفکرات نهانی و احساسات اصلی نویسندهی هر متن را به سادگی از درون نوشتار کشف و استخراج میکنند. این شیوه در میان متدهای رایج روانپژوهی و نوشتارشناسی یکی از برترین متدهای آکادمیک است.
به عقیدهی بسیاری از دانشمندان علم روانشناسی متن و روانپژوهشانِ نوشتار «علمیترین بررسی از سوی محققان و زبان شناسان، واژهپژوهی نگارشی یک متن است». شیوهای متقن که به کمک آن میتوان با دقت بسیار بالا درصد تمایلات روانی نگارنده را برای هر یک از انواع احساسات درونی او تعیین کرد.ادامه مطلب...
کارگردان ایرانیتبار تبعه فرانسه در تمجید از خطبههای روز گذشته هاشمی رفسنجانی اظهار داشت: وقتی او به نفع جنبش صحبت کرد و بر خلاف همیشه که از منافع نظام و رهبری دفاع میکرد، این بار با زیرکی برخی از خواستهای جنبش را مطرح کرد.
به گزارش رجانیوز، محسن استادعلی مخملباف در مصاحبه با رادیو فردا ضمن استقبال از سخنان هاشمی رفسنجانی اعلام کرد: من اطلاع دقیق دارم که خاندان آقای هاشمی در یک ماه اخیر بسیار مؤثر بوده و هر وقت آقای هاشمی خواسته کمی متمایل به راست شود، با خشم فرزندان خود روبرو شده است و آنها توانستهاند مواضع متعادلتری را به او تحمیل کنند.
مخملباف در ادامه اظهار داشت: نباید نقش خاندان آقای هاشمی را در این میان نادیده گرفت. فائزه هاشمی طی 2 دهه گذشتهی همیشه مواضع روشنی هم به نفع جنبش زنان و هم به نفع دموکراسیخواهی داشته است.
وی افزود: آقای هاشمی فضا را به نفع جنبش مردم تغییر داد و به نظر من تمام اینها نشانه قدرت جنبش سبز مردم است و این را باید یک پیروزی دیگر برای جنبش محسوب کرد.
مخملباف تأکید کرد: صحبتهای آقای هاشمی خلاف انتظار من بود. اگر چه برای جنبش سبز، حضور مردم مهمتر از صحبت های آقای هاشمی قلمداد میشد، اما وقتی او به نفع جنبش صحبت کرد و بر خلاف همیشه که از منافع نظام و رهبری دفاع میکرد، این بار با زیرکی برخی از خواستهای جنبش را مطرح کرد.
مخملباف افزود: به عنوان مثال، او از آزادی زندانیان سیاسی، برداشتن سانسور از مطبوعات، نقد صدا و سیما، درخواست حضور مخالفان در صدا و سیما برای ابراز انتقادات و بازگرداندن اعتماد مردم صحبت کرد.
مخملباف اظهار داشت: کار تازهای که آقای هاشمی انجام داد، حمله به کشتار مسلمانان در چین بود .این هم به نفع جنبش است، چون اکنون چین و روسیه متحد جمهوری اسلامی در مقابل تحریم های دنیا هستند.
سخنگوی فراکسیون خط امام در واکنش به معرفی مشایی به عنوان معاون اول:
سخنگوی فراکسیون خط امام(ره)مجلس با تأکید بر اینکه انتخاب مشایی به عنوان معاون اول رئیس جمهور اعلام جنگ به مجلس بود، تصریح کرد:"استیضاح احمدینژاد و تهیه طرح عدم کفایت او از راهکارهای پیشروی نمایندگان است." داریوش قنبری در گفتگو با "پارلماننیوز"، در پاسخ به سئوالی در مورد انتخاب مشایی به عنوان معاون اول بهرغم انتقادات گـسـتـرده اصـولـگـرایـان و نـمـایـنـدگـان مجلس به او، اظهار داشت:"انتخاب مشایی به عنوان معاون اول از سوی احمدینژاد خلاف جهتگیریهای مجلس و به نوعی اعلام جنگ بامجلس و نمایندگان بود."وی ادامه داد:"نمایندگان مستقل، اصولگرایان و اصلاحطلبان همگی از منتقدان رفتارها، عملکرد و اقدامات مشایی بودند و همواره در طول چهار سال گذشته، خواهان برکناری و اخراج او از کابینه از سوی احمدینژاد بودند اما اکنون شاهد هستیم وی مشایی را معاون اول خود معرفی میکند."قنبری با بیان اینکه <این رفتار احمدی نژاد نشان داد که او همچنان به دنبال کابینه مطیع و فرمانبردار است> گفت:"هیچ تغییر و تحولی در افکار و اندیشه احمدینژاد رخ نداده و او همچنان به دنبال کابینه فامیلسالاری به جای کابینه شایستهسالار است."سخنگوی فراکسیون خط امام(ره)مجلس تصریح کرد:"مجلس باید از همین ابتدا در برابر احمدینژاد بایستد و اجازه ندهد که شان قوه اجرائیه کشور با انتخاب چنین افرادی پایین بیاید و امکانات کشور به دلیل سوء مدیریتها هدر برود. "نماینده ایلام خاطرنشان کرد: افراد باید بر اساس شایستهسالاری انتخاب شوند و احمدینژاد نباید تصور کند هرگونه که بخواهد میتواند کشور را اداره کند.
احمدی نژاد نشان داده در مواردی که حساسیت بالاست صددرصد بی توجهی میکند
رئیس کمیسیون انرژی مجلس هم انتخاب رحیم مشایی بهسمت معاون اولی رئیس جمهور را خطا دانست و گفت: آقای احمدی نژاد همواره نشان داده در مواردی که حساسیت بالایی ملاحظه میکند صد درصد بی توجهی نشان میدهد. حمیدرضا کاتوزیان در گفتگو با مهر، با اشاره به انتخاب معاونت های ریاست جمهوری از سوی رئیس جمهور، این اقدام را عجولانه خواند و گفت: معمولاً این انتصاب ها بعد از مراسم تحلیف و تنفیذ صورت می گیرد و بهتر بود این بار هم این رسم رعایت میشد. وی افزود: نکته ای که باید نسبت به آن حساسیت نشان داده شود، مسئله انتخاب رحیم مشایی به عنوان معاون اول است. بسیاری از علما، مراجع و روحانیون و نمایندگان مجلس نسبت به برخی اظهارات و رفتارهای وی اعتراض داشتند. حتی مقاممعظم رهبری نیز درخصوص مشایی اظهار نظر کردند و شایسته بود که رئیس جمهور از این نظر تبعیت میکردند.
ارتقاء مشایی را به برادران اصولگرا تبریک میگویم
نماینده مردم بجنورد نیز با اشاره به ارتقاء سمت اسفندیار رحیم مشایی از ریاست سازمان میراث فرهنگی به معاون اولی رئیسجمهور اظهار کرد که این ارتقاء جایگاه آقای مشایی واقعا جای تبریک دارد! محمدمهدی شهریاری عضو فراکسیون خـطامـام(ره) در گـفـتـگـو بـا ایـلـنا، یادآورشد: با وجود آنکه حساسیتهای بسیاری از سوی اصولگرایان به ویژه اصولگرایان مجلس و حتی روحانیون و علما نسبت به مشایی وجود داشت، انتظار برکناری وی می رفت، اما شاهد ارتقاء سمت مشایی درکابینه دولت دهم بودیم.
ششمین شماره دو هفته نامه خبرى تحلیلى «پنجره» با نوشته هاى متنوعى در حوزه هاى سیاست، اجتماع، فرهنگ، بین الملل، دین و فلسفه و... منتشر شد.
نشریه پنجره در این شماره با نگاهى گذرا به کارنامه قوه قضائیه در دوره ریاست هاشمى شاهرودى عملکرد این قوه را ارزیابى مى کند.
با «آنچه بر شیخ اصلاحات گذشت» و «آیا واقعاً احمدى نژاد ?? میلیون راى داشت؟» باز هم بر دهمین دوره انتخابات ریاست جمهورى ایران گریزى مى زند و در مطلبى با عنوان «نسخه اى نه براى ایران» مدل انقلاب هاى رنگى جهان و ناموفق بودن آن در ایران را بررسى کرده و از فضاى انتخابات و حاشیه هایش خارج مى شود. ادامه مطلب...
محسنیاژهای: سران گروهک منافقین در قبال ترور رئیسجمهور شروطی گذاشتند و از رژیم صهیونیستی خواستند که امریکا و غرب نام آنها را از لیست سیاه خارج کند ? بنده 5 مرتبه قبل از انتخابات و حداقل 3 مرتبه پس از انتخابات با آقای کروبی صحبت کردم و چندینبار غیرحضوری به ایشان تذکراتی دادم ? خانمی که با برخی سفارتخانهها ارتباط کاری داشت و با فرزندان برخی آقایان هم ارتباط برقرار کرده بود، مشاور دبیرکل اعتماد ملی شده بود ? در روزهای آخر برای حفظ روحیه میرحسین موسوی در نظرسنجیها دست میبردند ? فردی که زمانی با مؤسسه تایم همکاری داشت و در دوران ریاست جمهوری هاشمی بهعنوان یک فرد رسانهای به نهاد ریاست جمهوری نزدیک شد، مأمور ارتباط با ستاد موسوی شده بود ادامه مطلب...
کارگردان ایرانیتبار تبعه فرانسه در تمجید از خطبههای روز گذشته هاشمی رفسنجانی اظهار داشت: وقتی او به نفع جنبش صحبت کرد و بر خلاف همیشه که از منافع نظام و رهبری دفاع میکرد، این بار با زیرکی برخی از خواستهای جنبش را مطرح کرد. ادامه مطلب...
به گزارش خبرگزاری فارس، متن نامه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان به اسفندیار رحیممشایی به شرح ذیل است: جناب مشایی خبر انتخاب شما از سوی رییسجمهور قانونی موجب تعجب بسیاری از نیروهای ارزشی و دانشجویان آرمانخواه گشت که همگی بالاتفاق در انتخابات پیشین، بار تخریب و توهین آقای احمدینژاد توسط مخالفان را به دوش گرفته و از کاندیداتوری ایشان حمایت کرده بودند. چه آنکه تصور رایج در مجموعه نیروهای ارزشی بر این بود که دولت دهم با بهرهجویی از تجربه 4 ساله راه را بر هزینههای زائد بسیاری که نتیجه بیتجربگیها و اشتباهات شخصی بود را خواهد بست. در این شرایط دانشجویان آرمانخواه اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بر مبنای همان استدلالی که در هر دو انتخابات سال 84 و 88 بهترین انتخاب را آقای احمدینژاد میدانست و صراحتا از ایشان حمایت کرد، مصلحت امروز جریان اصولگرایی و خط تحقق آرمانهای امام راحل را در استعفای هر چه زودتر شما از سمت معاونت اولی ریاست جمهوری میداند. بدان امید که با توجه به سابقه شما در ماجرای "دوستی با مردم اسرائیل " و موضعگیری صریح رهبری در قبال آن دو متاسفانه نامه نه چندان مودبانه شما به رهبر انقلاب و البته موارد بسیار دیگر، انتخاب شما سبب ایجاد اختلاف میان دولت دهم و بدنه مردمی که راه خود را در کلام رهبری عزیز میجوید، نگردد. بیتردید هزینههای سنگین این انتخاب متوجه شما نیز خواهد بود.