"کَمَا أَنزَلْنَا عَلَى المُقْتَسِمِینَ * الَّذِینَ جَعَلُوا الْقُرْآنَ عِضِینَ "؛ همان گونه که [عذاب را] بر تقسیم کنندگان نازل کردیم، همانان که قرآن را جزء جزء کردند [به برخى از آن عمل کردند و بعضى را رها نمودند] ادامه مطلب...
جشن بزرگ نیمه شعبان با موضوع قرآن و مهدویت ، صبح روز نیمه شعبان با حضور بی نظیر بانوان اردکانی برگزار شد.
در عین حالی که ساعت شروع جشن در تبلیغات میدانی 10 صبح روز عید اعلام شده بود ، بانوان اردکانی برای شرکت در این جشن بزرگ که از سوی موسسه قرآنی نورالزهرا(س) اردکان و با حمایت کانون قرآن اداره تبلیغات اسلامی اردکان برگزار شد، از ساعت 5/8 صبح روز نیمه شعبان برای ورود به سالن حضرت رقیه تالار میثاق اردکان ، وارد این جشن شدند.
همزمان با شروع مراسم ، تمامی سالنها و محوطه داخلی تالار میثاق مملو از بانوان علاقمند به قرآن و اهل بیت(ع) بود و متولیان برگزاری این جشن تصمیم به بستن درهای ورودی نموده و با حضور در محل ورودی از دیگر شرکت کنندگان به دلیل نبودن فضای کافی برای حضورشان در محل برگزاری جشن عذر خواهی نمودند.
بنا به اعلام مسئولین موسسه قرآنی نورالزهرا(س) اردکان ، 2500 نفر گنجایش سالنهای برگزاری این جشن بود و بالغ بر 1200 نفر نیز پشت در های بسته مجبور به بازگشت شدند.
6240 نفر در مسابقه جشن بزرگ نیمه شعبان که از روزهای قبل توزیع شده بود شرکت کرده و برگه های خود را تحویل داده بودند.
در این مراسم معنوی ، بانوان نخبه قرآنی اردکان به اجرای برنامه پرداختند.
قرائت قرآن ، اجرای برنامه حاملان نور ، مسابقات حضوری قرآنی و فرهنگی ، مولودی خوانی از جمله برنامه های این مراسم بود.
گفتنی است این جشن در روز 3 تیر ماه سال جاری برگزار شد.
وظیفه ما در زمان غیبت مانند وظیفه در زمان حضور امام معصوم (علیه السلام) است. گرچه آن حضرت از نظر ما غایب است، اما به ما اشراف و آگاهی دارد و بر اعمال و رفتار ما ناظر است.
بنابراین، تمام وظایفی که قرآن مجید و پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) و ائمه معصومین (علیهم السلام) برای یک فرد مسلمان تعیین و بیان فرموده اند در زمان غیبت نیز متوجه ما است که البته همه این وظایف را می توان در یک جمله خلاصه کرد و گفت بزرگ ترین وظیفه شیعیان در عصر غیبت انتظار فرج و ظهور دولت جهانی حضرت مهدی (عج) است. ادامه مطلب...
ظهور موفور السرور امام عصر عجل اللّه تعالى فرجه و تشکیل حکومت عدلآفرین او از آن جهت است که جامعه بشر به آرمان آفرینش خویش که گستردگى عدل و گرفتن داد هر مظلوم از ظالم و جلوگیرى از شکمبارگى زورگویان و گرسنگى مظلومان است، رسد که میثاق مأخوذ خداوند از عالمان راستین دین است.