یزدفردا خبر داد :قرائن حکایت از آن دارد بالاخره طبس با تصویب هیئت دولت به خراسان جنوبی ملحق شد شنیده ها حاکی است پس از ماهها التهاب در پی تلاش های گسترده فرماندار محترم طبس ،امام جمعه و نماینده مردم شریف طبس در مجلس با تصویب هیئت دولت از امروز طبس از یزد انتزاع یافته و به استان خراسان جنوبی پیوست .اخبار تکمیلی پس از تایید خبر توسط مراجع رسمی متعاقبا انتشار خواهد یافت
به نقل از طلوع یزد:نامه ای با امضای جمع کثیری از اهالی روستاهای مختلف بخش عقدا در ارتباط با اظهارات اخیر نماینده مردم شهرستان اردکان در خصوص تهدید به انفکاک از یزد و الحاق به اصفهان، به مسؤولین استانی و کشوری ارسال شده که تقدیم حضور خوانندگان محترم سایت طلوع می گردد. اصل خبر در طلوع یزد...
برخی دنبال این هستن که راهی پیدا کنن تا پاشونو از گلیم خودشون هم شده کمی دراز تر کنن ... آخه تو مرام عده ای اینه که پیشرفت و شهرت به اینه که: بیشتر از اونی که هستی خودتو نشون بدی ... جالبه این روزها تو این روزگار وانفسا، برخی پیدا شدن که از بیشتر پا دراز کردن از گلیمشون هم گذشتن و دوست دارن هر دم از این گلیم به اون گلیم بپرن و مصلحت و ملاحظه و شان و مقام خودشون و دیگران هم براشون مهم نیست ... مهم اینه که بگن ما هم هستیم ( چه جورش هم هستیم )
جالب توجه : پس ازدرج این مطلب در اردکان نیوز ، وبلاگ اردکان یار مطلب خود را عوض کرد و جمله زیر را از متن حذف و در متن تغییراتی ایجاد نمود.
این خبر خوبه، عادی و صریح ، چرا که یه پیش بینی ساده و یه گمانه زنی از نوع مشهور در بین اصلاح طلبان هست. ولی در متن خبر یه جمله دیدم که هضمش امکان پذیر نیست چرا که وقتی باخبر چند روز پیش دفتر مقام معظم رهبری کنار هم بذاری اونوقته که این جمله به فرض محال اگه صحیح هم باشه قابل انتشار نیست ...
جالب توجه : پس ازدرج این مطلب در اردکان نیوز ، وبلاگ اردکان یار مطلب خود را عوض کرد و جمله زیر را از متن حذف و در متن تغییراتی ایجاد نمود.
متن جمله کذایی ( قبلا ) در وبلاگ اردکان یار:. . . و اینکه گفته می شود حضرت آقا نیز نظر مساعدی به ایشان ( تابش)دارد و . . .
برای یاد آوری : اطلاعیه دفتر رهبری در باره عدم نقل اخبار مربوط به رهبری از مجاری غیر رسمی
بسمه تعالی با توجه به برخی اظهارات درخصوص تدابیر و بیانات و مواضع مقام معظّم رهبری مدظلّهالعالی که حاوی مطالب خلاف واقع بوده و از راههای غیر موثق و غیر مستند در اختیار گویندگان آنها قرار گرفته است، ضمن تحذیر آقایان محترم از نقل این قبیل مطالب بی اساس، مؤکداً یادآوری می شود که اخبار مربوط به معظّم له صرفاً از مجاری رسمی انتشار می یابد و از رسانه ها (خبرگزاریها، مطبوعات و سایتها و …)انتظار می رود از درج مطالبی که به شیوه های دیگر منتشر می شود، جداً خودداری کنند.
توجه : اصل این خبر قبل از تغییر: در اردکان یار( هم اکنون در وبلاگ اردکان خبر درج است عصر 23/3/90)
حضور در نماز جمعه فرصت مغتنمی ست که ضمن به جای آوردن فریضه نماز و گوش سپردن به سخنان ائمه جمعه محترم.با دوستان و آشنایان نیز تجدید دیداری نمائی و بعضا صحبتها و اخبار و . . را از زبان آنان بشنوی.دیروز فرصتی دست داد تا در حین و بعد از برگزاری مراسم نماز جمعه شهرستان با چند نفر از دوستان چند دقیقه ای را به صحبت بشینیم.در حین صحبتهای آنان -که از طیفهای مختلف سیاسی و اجتماعی بودند-صحبتی نظرم را جلب کرد.البته تقریبا گویا همه این حرف رو از برخی منابع موثق شنیده بودند.
گویا جلسه ای از طرف یکی از طیفهای کشور برگزار گردیده و از طرف این طیف سه نفر برای انتخابات ریاست جمهوری یازدهم بعنوان گزینه مطرح شده اند.یکی از نوه های حضرت امام(ره).معاون اول دولت هشتم و نماینده مردم اردکان.
صحبتهای جالبی بود از اینکه تابش در سه دوره متوالی مجلس کارنامه درخشانی از خود چه از منظر اقدامات ماندگار در حوزه انتخابیه و چه از منظر تعامل با مسئولان رده بالای نظام از هر سلیقه و گرایشی را از خود به جای گذاشته است.او از خانواده نماینده ولی فقیه و امام جمعه یزد است که از طرف امام خمینی (ره)منصوب گردید.او از خانواده ای است که قبلا رئیس جمهوری از میان آنها برخاسته.سفرهای مختلف به استانهای کشور در قالبهای سیاسی و ورزشی و . . . و اینکه گفته می شود حضرت آقا نیز نظر مساعدی به ایشان دارد و . . . .. . . . . . . همه این موارد باعث شده که شاید بار دیگر اردکان شاهد ظهور یک چهره در راس امور اجرایی کشور باشد.
به هر حال باید منتظر نشست و تا چند ماه آینده تحولات را رصد نمود.چنانچه نماینده اردکان برای دور آینده مجلس کاندیدا شود که همه این گمانه زنی ها منتفی است ولی چنانچه این امر اتفاق نیافتد . . . . . . . . . . .
جاه دوستی و شهرت خواهی مورد سرزنش و مذمّت فراوان در قرآن و روایات اسلامی قرار گرفته و آن را منشأ کفر، نفاق، ریاکاری و هلاکت دانسته اند. در قرآن کریم می خوانیم: (مَن کَانَ یُرِیدُ الْحَیَاةَ الدُّنْیَا وَ زِینَتَهَا نُوَفِّ إِلَیْهِمْ أَعْمَالَهُمْ فِیهَا وَهُمْ فِیهَا لاَ یُبْخَسُونَ أُوْلَـئِکَ الَّذِینَ لَیْسَ لَهُمْ فِی الآخِرَةِ إِلاَّ النَّارُ) (هود: 15ـ16)؛ کسانی که طالب تعیّش مادّی و زینت و شهوات دنیوی هستند ما مزد سعی آن ها را در کار دنیا کاملا می دهیم و هیچ از اجر عملشان کم نخواهد شد. ولی در آخرت، جز آتش سهمی نخواهند داشت.
به کار بردن واژه «امام» برای رهبر کبیر انقلاب اسلامی و معمار نظام مقدس جمهوری اسلامی از سال ها قبل از پیروزی انقلاب، بین دو واژه زیبای خمینی و امام، پیوندی برقرار کرده بود که پس از پیروزی انقلاب، با اشاره به یکی از این دو واژه، خود به خود دیگری در اذهان متبادر می شد. هر چند در همان ابتدای انقلاب عده ای از کج اندیشان مغرض یا ساده لوحان جاهل، برای ایجاد سوال در این راستا، می گفتند مگر ما بیش از 12 امام داریم اماجامعه اسلامی و انقلابی ایران با عشق و علاقه و از سر اعتقاد و به صورت حقیقی، کلمه امام را برای آن عزیز سفر کرده به کار برد و در تمامی نوشته ها، خطابه ها و رسانه ها از ایشان با عنوان «حضرت امام خمینی» یاد می شد.