مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 88/10/15
نظر

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 88/10/15
نظر

سعید منتظری، فرزند شیخ حسینعلی منتظری در گفتگو با مجله آلمانی اشپیگل از مقامات جمهوری اسلامی خواسته است که برای جلوگیری از بروز "عواقب فاجعه بار"، با مخالفان دولت در جهت رسیدن به نوعی آشتی ملی مصالحه کنند.

آقای منتظری که از قم و از طریق تلفن این مصاحبه را انجام داده است، کشته شدن خواهرزاده میرحسین موسوی در جریان اعتراضات روز عاشورا در تهران را نوعی "آخرین هشدار" به رهبر مخالفان دولت دانست.

او گفت نمی داند که آیا روزی نظام اقدام به دستگیری یا کشتن میرحسین موسوی خواهد کرد یا خیر، اما انجام چنین کاری می تواند "عواقب فاجعه باری" برای ایران داشته باشد.

فرزند  منتظری در ادامه این گفتگو افزود: "امیدوارم جمهوری اسلامی از راه مصالحه و پذیرش آشتی ملی!!! نشان دهد که می تواند منطقی برخورد کند"؛ البته سعید منتظری رسیدن به آشتی ملی را تنها از مسیر کنار گذاشتن محمود احمدی نژاد!!! از قدرت عملی دانست.

این سخنان آقای منتظری در مورد آشتی ملی تا حدی بازتاب دهنده مواضع میرحسین موسوی است که در آخرین بیانیه او در روز جمعه، یازدهم دیماه منتشر شد.

آقای موسوی در این بیانیه از نظام خواسته بود که با انجام اصلاحات و پذیرش حق مردم برای اعتراضات آرام و به دور از خشونت، آرامش را به فضای کشور بازگرداند.

آقای موسوی همچنین ضمن انتقاد از نحوه برخورد با تظاهرات مردم!!! در روز عاشورا و ابراز نگرانی نسبت به شرایط کنونی کشور، راه حل هایی را برای خروج از بحران سیاسی در جمهوری اسلامی مطرح کرد.

سعید منتظری در ادامه مصاحبه خود با اشپیگل در پاسخ به سئوالی در مورد اینکه آیا به اعتقاد او برای آرام کردن شرایط، کشتارهای وسیع صورت خواهد گرفت یا خیر گفته است: "امیدوارم کار به آنجا نرسد. من هنوز امیدوارم که رهبران ایران منطقی عمل کنند و راه آشتی ملی را در پی بگیرند. در غیر این صورت کشور من تا یک سال دیگر در وضعیتی بسیار بدتر از شرایط امروز خواهد بود".

فرزند  منتظری راه ادامه حیات جمهوری اسلامی را اعتراف کسانی که در وقایع اخیر دچار اشتباه شدند دانست و گفت: ""با کنار رفتن محمود احمدی نژاد از قدرت، تصدی ریاست جمهوری باید برعهده میرحسین موسوی، یعنی نامزدی که بیشترین رای را در انتخابات ریاست جمهوری اخیر بدست آورد باشد

 


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 88/10/15
نظر
حسین قدیانی، فرزند شهید اکبر قدیانی در مطلبی نوشت:

چهارشنبه اتوبوسی که ما را آورد راهپیمایی، همان اتوبوسی بود که پدرم را برد جبهه. پلاک اتوبوس ایران 11 نبود. از آن قدیمی‌ها بود، نه از این لیزری‌ها. پلاک اتوبوس «BB-C068028H» بود و پلاک پدرم در جبهه AK-S022-91H»». من با همین اتوبوس رفتم راهی سرزمین نور شدم و بوسه زدم بر خاک کرخه نور. امسال عید باز هم با همین اتوبوس می‌خواهم بروم جنوب. من هنوز هم سوار هوندا 125 پدرم می‌شوم. پدرم روی همین موتور، موتور ضدانقلاب را در همین خیابان‌های تهران پایین آورد. 200 کلاهک هسته‌ای اسرائیل، حریف هوندا 125 پدر من نشده‌اند!. پدر من روی همین موتور به شهادت رسید ولی اجازه نداد که آبادان «عبادان» شود و خرمشهر «المحمره»؛ زیر لاستیک هوندا 125 پدر من هنوز هم دارد استخوان‌های آمریکا خرد می‌شود. امروز هم فتنه‌گران، از صدای هوندا 125 «بابااکبر» بیشتر از هیبت ماشین‌های ضدشورش نیروی انتظامی می‌ترسند.
ادامه مطلب...
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/10/14
نظر
میرحسین موسوی چند روز قبل بیانیه ای صادر کرد که تحلیل ها و تفسیر های گوناگونی را در پی داشت.

اما جالب اینکه هر چه زمان می گذرد ابعاد تازه ای از این بیانیه روشن می شود . واکنش سایت ها و تریبون های وابسته به سبزها نشان می دهد که راهکارها و برخی مفاد بیانیه موسوی  به مذاق حامیان  وی چندان خوش نیامد.

اما نکته تامل برانگیزتر این است که برخی از حامیان خارج نشین نتوانستند عصبانیت خود را از این اقدام موسوی مخفی کنند و با اقدامات برنامه ریزی شده تلاش دارند صحنه بازی را عوض کنند .

دیروز چند نفر از براندازان فراری خارج نشین بیانیه ای صادر کردند که درخواستهای آنان شباهت زیادی با بیانیه به اصطلاح شماره 17 موسوی دارد.اما از یک جهت این بیانیه تفاوت اساسی با بیانیه موسوی دارد و نیت این 5 نفر در نگارش آن است .

سرفصل ها و موارد مورد تاکید در این بیانیه نشان می دهد هدف اصلی نویسندگان شروع پروژه حذف موسوی و کنار گذاشتن وی در نقش لیدری جریان سبز است . 

در این بیانیه که به امضای عبدالکریم سروش، عبدالعلی بازرگان، محسن کدیور، اکبر گنجی و عطاالله مهاجرانی رسیده است به اصطلاح "خواسته های بهینه جنبش سبز" که تحقیقا غیرقابل تحقق می باشد مطرح گردیده است.

این افراد خارج نشین دراولین بند مطالبات مضحک خود برخلاف میرحسین موسوی که دولت احمدی نژاد را به رسمیت شناخته است، خواستار استعفای محمود احمدی نژاد از ریاست جمهوری ، برگزاری انتخابات مجدد و لغو نظارت استصوابی شده اند.

این بیانیه که در سایت ضدانقلاب جرس که متعلق به همین افراد است،منتشر شده همچنین خواستار انحلال شورای انقلاب فرهنگی و استقلال دانشگاه ها می شود که در بیانیه موسوی هیچ اشاره ای به آنها نشده است.جالب آنکه عبدالکریم سروش خود از موسسان و اعضای این شورا از بدو تاسیس بوده است.

آزادی کلیه زندانیان سیاسی، کلیه رسانه ها، به رسمیت شناختن حق جنبشهای دانشجویی و زنان، اجتماعات مسالمت آمیز و فعالیت احزاب سیاسی از مشترکات درخواست های بیانیه یاده شده با بیانیه موسوی است.

استقلال قوه قضائیه و انتخاباتی کردن ریاست آن از دیگرخواسته های خلاف قانون اساسی افراد مذکور است که مورد تایید موسوی نمی باشد. 

جالب آنکه بازرگان، سروش، کدیور، گنجی و مهاجرانی بدلیل آنکه مطالبات متفاوتشان عبور از موسوی تلقی نشود در قالبی تشریفاتی خاطرنشان کرده اند پیشنهادهای آقای موسوی "جنبه حداقلی" دارد و آنها "ضمن حمایت کامل" از رهبران جنبش اعتراض آمیز مردم در داخل "روایت خود را از خواسته های بهینه" این جنبش اعلام می کنند.