محمدرضا فلاحزاده گفت که "همان دستهایی که در اهانت به تمثال امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) دخیل بودند امروز نیز در اهانت به مزار سومین شهید محراب آیت الله صدوقی(ره) و همچنین آیت الله خاتمی(رض) دخیل می باشند."ادامه مطلب...
در پی دیدار تعدادی از نمایندگان فراکسیون اقلیت مجلس شورای اسلامی با میرحسین موسوی اسامی تعدادی از این نمایندگان منتشر شد. اسامی تعدادی از دیدار کنندگان با میر حیسن موسوی به شرح زیر می باشد: محمد رضا تابش ،محجوب ،کواکبیان ،سازدار ،ترابی،قنبری ،نریمان، جمشید انصاری محمد علی کریمی، محسنی بندپی و همچنین تعدادی از کارمندان سابق مجلس،فرزندان نمایندگان و نمایندگان سابق مجلس نیز در این نشست حضور داشتندادامه مطلب...
پس از آن که مقام معظم رهبری از آن دوغ نوشیدند، آیت الله سید روح الله خاتمی کاسه را بر روی زمین گذاشت، آن را چرخاند و بعد لبهای خود را بر همان جایی که آقا از آن جا دوغ میل کرده بودند، گذارد و دوغ را آشامید!"ادامه مطلب...
در پی مواضع اخیر امام جمعه اردکان به ویژه حمایت ایشان از خط فکری اصلاح طلبان بسیاری از طلاب و روحانیون اردکانی از همراهی با ایشان خودداری نمودند در این راستا حجت الاسلام شیخ حمید طالب پور از سمت مسئول دفتر امام جمعه اردکان استعفا کرد .
متن استعفانامه حجت الاسلام طالب پور به شرح زیر می باشد :
بسم الله الرحمن الرحیم
رب اشرح لی صدری و یسر لی امری والحلل عقده من لسانی یفقهو قولی ( سوره مبارکه طه آیه های 25 تا 28)
جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای دیداری امام جمعه محترم اردکان
با سلام و احترام
عمل هر انسانی مبتنی بر اندیشه و فکر اوست ، اسلام آزادی و اشاعه ی فکر را جایز دانسته و هر فکری را صحیح نمی داند ، آنچه اسلام بر آن صحه گذاشته است آزادی تفکر است . آنچه عمل انسان را منطقی و سالم می سازد تفکر صحیح است ، بله 30 سال سابقه و تجربه ی سیاسی خوب است آما آنچه این تجربه ی سیاسی را در مسیر صحیح قرار می دهد بینش و بصیرت سیاسیاست که از راه تفکر منطقی و حق محور فراهم می شو د، شما باید به زعم خویش سابقه ای طولانی داشته باشید اما در عمق بخشی به بینش سیاسی ، تلاش و همت، بایسته است.
طرفداری بطئی و زیرکانه از خط فکری منحرفی که خون به دل رهبری و خانواده ی شهدا کردند و ماهرانه قصد سکولاریزاسیون اسلام و دین ما در قالب اصلاحات و رفورمیسم داشتند ، با سیاستهای روشن امام و رهبری معظم انقلاب همخوانی ندارد و دم زدن لفظی و قولی از رهبری و شهدا و امام راحل و دوستداری مردم ، چیزی از عملکردهای رمز آلود شما نمی کاهد ، به ویژه عملکرد یکساله ی اخیر شما که قابلیت دفاع را از هر منصف و صاحب بینش سیاسی و مسلمان حق مدار ربوده است و این شائبه را ایجاد نموده که هر انسان خوبی لزوما مدیر خوب نیست هر چند در صغرای بحث نیز شایسته است تامل نمود.
اینجانب با توجه به اینکه جز منابع اسلامی و منویات قانون اساسی و خط مشی امام راحل و رهبری عظیم الشان جمهوری اسلامی و شهدای عزیز ، فکری ندارم و شیوه ای عملی جز خط ولایت مطلقه ی فقیه نمی شناسم و تا به حال لحظه ای در خیمه ی خیطوط فکری سیاسی مصطلح دنبالهرو نبوده ام ، مطالبی که بر خامه نگاشتم ، نه مغرضانه و نه جاهلانه بلکه آگاهانه و دلسوزانه بر صفحه ی تاریخ پرافتخار تفکر آزاد اندیشی اسلامی جاری نمودم وامیدوارم در کسوت طلبه ای خدوم در هر عصر و مصری هستم در طریق الهی و با بینش علوی و ولایی به هستی ادامه دهم .
به علل مختلف که مجالشرح آن نیست از ادامه ی خدمتگزاری در این عرصه ( مسئولیت دفتر ) معذورم و امید وارم به فرموده ی حضرت امام راحل (( نگذارید انقلاب به دست نا اهلان و نامحرمان بیفتد )) جامه ی عمل پوشانده و از فکر (( من باید و تو نباید )) (( من هستم و تو نیستی )) خارج شده و به فکر پیشرفت اسلام عزیز باشیم و (( دین به دنیا فروشان )) و (( از راه رسیده ها )) را که در نقاب اسلام خواهی ، خط امام و تکریم مردم ، چهره ی انقلاب را خدشه دار می کنند ، شناخته و به وظیفه ی خود یعنی مبارزه ی سرسختانه با انحرافات و کجروی ها عمل نماییم.
خواسته ی قلبیم خدمتگزاری به اسلام و مردم و مسئولین مومن و متدینی بود که از صمیم جان می خواهند صادقانه ، آبرومندانه و عزتمند زندگی کنند لذا برای شمات و همه ی کسانی که با بیان و بنان مزاحمشان شدم ، دو را است : یا باکرامت خود از قصورها و تقصیرهای این برادر کوچکتان در گذرید ، که گمانم به شما همین است ، و یا پای بر حقتان بفشارید ، در این صورت یا می توانم ذمه ی خویش از این دین خارج کنم و یا باید تسلیم مجازات الهی شوم که این گمان بر شما نمی رود . حال ، والامر الیکم .
امید است با وحدت و یکپارچگی که اساس پیروزی و تداوم نظام اسلامی است و ادعیه ی ذاکیه ی حضرت ولی عصر ارواحنا له الفدا ، اسلام به پیروزی نهایی نزدیک شود . انشاء الله
خبرفوری/درپی مواضع ناجوانمردانه امام حمعه اردکان، رییس دفتر وی استعفا داد.
تصویری:دیدار تابش به همراه فراکسیون اقلیت مجلس با هاشمی ،خاتمی، کروبی
صراط - سردبیر"
پرده اول / هشتم شهریور 1360 انفجار در دفتر ریاست جمهوری و شهادت شهید رجایی و با هنر . یکی از متهمین بهزاد نبوی است ! پرونده با وساطت یکی از سیاسیون باز مانده ولی متهم آزاد شد . فرد مذکور پرونده های مفتوح اقتصادی و سیاسی دیگری نیز دارد .
پرده دوم / مهدی هاشمی برادر داماد مرحوم شیخ حسینعلی منتظری متهم به قتل ، همکاری با ساواک و اقدام علیه نظام اسلامی توسط حجت الاسلام ری شهری به اعدام محکوم شده و علیرغم فشارهای سیاسی توسط بیت منتظری با قاطعیت قوه قضائیه در 6 مهر 1366 حکمش اجرا شد .
پرده سوم / فاضل خداداد متهم به اختلاس 123 میلیارد تومانی از بانک صادرات. این اختلاس با همکاری مرتضی رفیقدوست انجام گرفته بود؛ اختلاسی که با گذشت 18سال با رقم عظیم خود همچنان رکورددار اختلاسها در ایران است و کسی را یارای رکوردشکنی او نیست. وی در دادگاهی به ریاست محسنی اژهای "مفسد فیالارض" شناخته و به اعدام محکوم شد. مرتضی رفیقدوست نیز به حبس ابد محکوم شد اما پس از مدتی حبس وی به 15 سال زندان کاهش یافت.
پرده چهارم / در سال1377 دومین سال دوره? اول ریاست جمهوری محمد خاتمی کرباسچی به همراه عده? دیگری از معاونانش و شهرداران مناطق تهران توسط حفاظت اطلاعات نیروی انتظامی دستگیر شد.
کرباسچی هم از سوی قاضی محسنی اژهای به اتهام جرایم مالی محاکمه و به ? سال حبس و ?? سال محرومیت از مشاغل دولتی و جزای نقدی محکوم شد. وی از جمله متهم به استفاده از امکانات شهرداری تهران در جهت حمایت از کاندیدای خاص (خاتمی) در انتخابات هفتم ریاست جمهوری بود.
کرباسچی سرانجام پس از طی نزدیک دو سال حبس، با دخالت یکی از سیاسیون از زندان آزاد شد.
البته در دولت وقت هیئت دولت 8 ساعت جلسه مدام برای حمایت از این شهردار مجرم تشکیل داد و تلاشهای بسیاری را جهت کمک به این مفسد اقتصادی صورت داد .
پرده پنجم / مهدی هاشمی رفسنجانی فرزند رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بنا بر اعترافات دو تن از متهمان آشوبهای پس از انتخابات، وی به جرایمی از جمله هزینهکردن بیتالمال در مقاصد شخصی، سندسازی، التهاب آفرینی و... متهم شد . پس از مطالبات مردمی او در اقدامی غیر منتظره به بهانه سر کشی به واحد های دانشگاه آزاد در لندن ، به انگلیس رفته و تا کنون باز نگشته است و شبهات ایجاد شده همچنان بی پاسخ . . .
پرده آخر / محمد رضا رحیمی از سوی برخی از نمایندگان مجلس از جمله الیاس نادران عضو فراکسیون اصولگرایان و چهره شاخص کمیسیون اقتصادی مجلس متهم به فساد مالی شد . نادران چندی پیش در سخنانی افشا گرانه گفت : "آقای رحیمی رئیس حلقه فساد مالی در خیابان فاطمی است که نسبت به جمع آوری منابع از محل منابع فاسد و توزیع آن تصمیم گیری می کرده است و اکنون تقریبا همه اعضای این شبکه فاسد اقتصادی در خیابان فاطمی دستگیر شده اند الا معاون اول فعلی رئیس جمهور. اینکه کسی را به دلیل مسئولیت اجراییش از دستگیری مستثنی می کنند نه عادلانه است نه پذیرفتنی. شبکه فساد اقتصادی خیابان فاطمی متشکل از افرادی به اسامی جابر ابدالی، الیاس محمودی، مسعودی و برخی افراد بوده که همه این افراد دستگیر شده اند."
هر چند که تا کنون اسفندیار رحیم مشائی رئیس دفتر و ثمره هاشمی دستیار ارشد رئیس جمهور در سخنانی فرا فکنانه (شبیه به دفاعیات اعضای دولت خاتمی از کرباسچی)، صحبتهای نادران را اتهاماتی جهت تضعیف و تخریب دولت بیان داشته اند اما این در حالی است که الیاس نادران از پرونده ای مستند سخن به میان آورده است. پرونده ای که در صورت دروغ بودن آن جاداشت به جای تکذیب، علیه آقای نادران به جرم تخریب وجهه دولت عدالتخواه (که پشتوانه 25 میلیون رای ملت را در اختیار دارد) شکایت حقوقی می شد. و البته عدم شکایت از وی خود نشانگر آن است که نماینده ای به قواره الیاس نادران (نماینده عدالتخواه و حامی دولت اصولگرا) قاعدتا بعید است حرفی که پشت سر آن شکایت دولت در انتظارش باشد را علیه دولت بر زبان آورده باشد!
البته معاون اول رئیس جمهور هم تمامی اتهامات وارد شده را رد کرده و آنها را در جهت تضعیف دولت خوانده است اما تا کنون به صورت مستند به اداعاهای هیچیک از این دو رسیدگی نشده است .
صراط نیوز به عنوان رسانه حامی خط اصولی عدالتخواهی به هیچ وجه قصد تضعیف دولت اصولگرا را ندارد اما وقتی احتمال خطای یک نفر در دولت، آنهم به عنوان معاون اول رئیس جمهور داده می شود از دولت عدالت محور که با پشتوانه 25 میلیون رای با اقتدار به قدرت رسیده است انتظار می رود قبل از ورود قوه قضائیه به موضوع، تکلیف شبهه وجود بی عدالتی در عالی ترین نقطه ی دولت را روشن نماید .
و سوال آخر آنکه بالاخره تکلیف این کشمکش چه خواهد شد ؟ پاسخ این سوال در دستان کیست؟
رئیس دولت اصلاحات بدون اشاره به نپذیرفتن رای مردم از سوی خود و سران اصلاحات در جریان انتخابات سال گذشته، مدعی شده است: "حکومتها موجودات فراقانونی و دارای اختیارات تام نیستند، بلکه تابع مردم هستند، توسط مردم روی کار میآیند و مردم کنارشان میگذارند".
وی همچنین در اظهارنظری جالب گفته است: "آزادی و دین وقتی در مقابل هم قرار بگیرند هر دو زیان میبینند". البته آقای خاتمی توضیح نداده که دین که منادی آزادی افراد و جوامع است، چگونه میتواند در مقابل آزادی قرار بگیرد.
آقای خاتمی همچنین گفته است: "آزادی از دین سئوال میکند و دین باید جوابگو باشد!"
در راستای همین رویکرد رئیس بنیاد باران به دین بود که او در دولت اصلاحات، در دفاع از آنچه آزادی می نامید، حجاب و آزادی را جمع ناشدنی خواند و گفت: اگر حجاب مانع آزادی زن در جامعه شود قطعا مضر است.
رئیس بنیاد باران در ادامه اظهارات نامناسب خود درباره ماهیت ادیان آسمانی، از مقدس شدن دین انتقاد کرده و گفته است: "دین چیست؟ دین حقیقتی دارد که قدسی و مطلق است، ولی تصوری که ما انسانها از دین داریم متعلق به ما است ، باید دین را بفهمیم؛ اگر این فهم مقدس شد مشکل پیش می آید چرا که یک امر بستری نسبی را مطلق و مقدس کردهاید".
آقای خاتمی ادامه داده است: "دین نباید فقط بتواند به سئوالها و نیازهای انسانها در قرون گذشته جواب بگوید، انسان امروز با انسان دیروز فرق میکند و چه بسا پاسخ ها با نیازها و پرسش های امروز تناسب نداشته باشد". وی نگفته که منظورش از پاسخگویی دین به نیازهای امروز انسان چیست و آیا اسلام واجد این ویژگی هست یا نه.
سید محمد خاتمی در دیدار تعدادی از اعضای انجمن اسلامی دانشگاه تهران، مدعی شده که "مدتهاست که شاهد دستگیریها و ایجاد فضای ناامنی برای اساتید و دانشجویان و بخشهای مختلف جامعه هستیم و همچنین تفکر غلطی به دنبال قطب بندی جامعه است".
آقای خاتمی همچنین با اشاره به برخی اقدامات اصلاحطلبان در سال گذشته، به نبود یک رویه مشخص در میان جبهه اصلاحات اعتراف کرده و گفته است: "چون در اصلاحات پراکندگی وجود داشت و به قول معروف هر کسی از ظن خود شد یار من، تلاش بنده نظم و ترتیب دادن و تعیین چارچوب مشخصی برای اصلاحات بود".
دفاع از هتاکان با حمله به مسئولان نظام
رئیس بنیاد باران در ادامه سخنانش، با متهم کردن مسئولان نظام و بیان اینکه "بر اثر اشتباهات و رفتارهای مسئولان، برخی که سوءنیت هم ندارند، دیندارهم هستند، میگویند دین نمیتواند و نباید در عرصه حیات اجتماعی بیاید و رفتارهای اجتماعی را تعیین کند"، تلاش کرد تا سخنان صد دین اصلاحطلبان را تطهیر کند.
این سخنان آقای خاتمی در پی توهین برخی از اعضای جبهه اصلاحات به مقدسات دین اسلام بیان شده است. اکبر گنجی، یکی از روزنامهنگاران حامی اصلاحات چندی پیش در اظهاراتی موهن، منکر اصل مهدویت در اسلام شد. پیش از آن هم عبدالکریم سروش، تئوریسین اصلاحات، وحیانی بودن قرآن را زیر سوال برده بود.
آقای خاتمی در بخش دیگری از سخنان خود، دموکراسی را از دستاوردهای بسیار بزرگ بشر خواند و با حمله به منتقدین خود، گفته است: "اینکه بگوییم غربیها توطئه کردهاند، دموکراسی را در مقابل دین آوردند و الان هم هر کس صحبت از دموکراسی می کند غربزده است و حرف سازمانهای جاسوسی را میزند؛ ساده اندیشانه و مغرضانهترین حرفی است که میتوان در دنیا زد".
دین نباید مقدس باشد!
رئیس دولت اصلاحات بدون اشاره به نپذیرفتن رای مردم از سوی خود و سران اصلاحات در جریان انتخابات سال گذشته، مدعی شده است: "حکومتها موجودات فراقانونی و دارای اختیارات تام نیستند، بلکه تابع مردم هستند، توسط مردم روی کار میآیند و مردم کنارشان میگذارند".
وی همچنین در اظهارنظری جالب گفته است: "آزادی و دین وقتی در مقابل هم قرار بگیرند هر دو زیان میبینند". البته آقای خاتمی توضیح نداده که دین که منادی آزادی افراد و جوامع است، چگونه میتواند در مقابل آزادی قرار بگیرد.
آقای خاتمی همچنین گفته است: "آزادی از دین سئوال میکند و دین باید جوابگو باشد!"
در راستای همین رویکرد رئیس بنیاد باران به دین بود که او در دولت اصلاحات، در دفاع از آنچه آزادی می نامید، حجاب و آزادی را جمع ناشدنی خواند و گفت: اگر حجاب مانع آزادی زن در جامعه شود قطعا مضر است.
رئیس بنیاد باران در ادامه اظهارات نامناسب خود درباره ماهیت ادیان آسمانی، از مقدس شدن دین انتقاد کرده و گفته است: "دین چیست؟ دین حقیقتی دارد که قدسی و مطلق است، ولی تصوری که ما انسانها از دین داریم متعلق به ما است ، باید دین را بفهمیم؛ اگر این فهم مقدس شد مشکل پیش می آید چرا که یک امر بستری نسبی را مطلق و مقدس کردهاید".
آقای خاتمی ادامه داده است: "دین نباید فقط بتواند به سئوالها و نیازهای انسانها در قرون گذشته جواب بگوید، انسان امروز با انسان دیروز فرق میکند و چه بسا پاسخ ها با نیازها و پرسش های امروز تناسب نداشته باشد". وی نگفته که منظورش از پاسخگویی دین به نیازهای امروز انسان چیست و آیا اسلام واجد این ویژگی هست یا نه.
اتهام "دروغگویی" به رسانه های رسمی
رئیس دولت اصلاحات در ادامه سخنان خود، به انتقادات مردم و نمایندگان مردم در مجلس نسبت به خود واکنش نشان داده و با دروغ خواندن این انتقادات، گفته است: "شاهد هستیم که رسما عدهای که تریبونهای رسمی هم در دست آنهاست استراتژی دروغ را در پیش گرفتهاند و هر نسبتی را به یاران امام و دلسوزان این نظام و انقلاب میدهند".
آقای خاتمی بدون اشاره به سخنان و مواضع ساختارشکنانه و ضدانقلاب حامیان خود نظیر هتک حرمت امام راحل و همچنین حرمت شکنی در روز عاشورا، مدعی شده که همه اصلاحطلبان از اسلام و نظام دفاع میکنند و گفته است: "اصلاحطلبان نظام و انقلاب و راه امام و قانون اساسی را قبول دارند، قانون اساسی مبنای عمل آنهاست و معتقدند همه اصول آن باید اجرا شود".
این اظهارات رئیس دولت اصلاحات در حالی مطرح میشود که سران اصلاحات در جریان انتخابات سال گذشته، به جای پذیرش قانون اساسی و رای مردم، هواداران خود را به حضور در خیابان و ایجاد درگیری و آشوب تحریک کردند.
تهدید به ایجاد آشوب
وی همچنین با تایید تلویحی نظرات حامیان افراطی خود گفته است: "اگر نظام همین روشهای نادرست است، نتیجه این میشود که نسل جوان میگوید اگر نظام این است، ما نمیخواهیم!"
آقای خاتمی در پایان با تکرار صحبتهای برخی رسانههای ضدانقلاب، مدعی شده که اوضاع کشور "بد" است و با تهدید تلویحی گفته است: "موقعیت کشور بعد از انتخابات بد است و ملت هزینه بسیار بالایی در این ایام پرداخته است، عواقب مدیریت موجود در جامعه مطلوب نیست و اگر چارهای اندیشیده نشود ،سال 89، سال بحرانهای اجتماعی خواهد بود".
بنا بر اخبار رسیده حجت الاسلام طالب پور مسئول دفتر امام جمعه اردکان به دلیل مخالفت با مواضع آقای دیداری امام جمعه اردکان در چند سال گذشته و به وِیژه به دلیل سخنان ایشان در نماز جمعه دیروز و فشارهای مردمی بر دیداری ... استعفا کرد.
حجت الاسلام طالب پور امروز صبح با حضور در محل کار خود و گویا بحث با امام جمعه در خصوص مواضع و سخنان دیروز دیداری ، محل کار خود را ترک و استعفای شفاهی خود را اعلام نموده است .
اخبار تکمیلی و یا تکذیبیه این خبر متعاقبا درج خواهد شد...
دو نفر از این افراد از اتباع کشورهای افغانستان و پاکستان و دو نفر دیگر هم از افراد سابقهدار استان کرمان هستند.
به گزارش شبکه ایران، نیروهای امنیتی استان یزد موفق شدند عوامل هتک حرمت مزار شهید آیتالله صدوقی و مرحوم آیتالله خاتمی را دستگیر کنند.
پس از آنکه هفته گذشته، برخی افراد ناشناس طی یک اقدام برنامهریزی شده، نسبت به هتک حرمت و پاشیدن رنگ به مزار مرحوم آیتالل خاتمی و شهید صدوقی اقدام کردند، مردم ولایتمدار یزد به شدت نسبت به وقوع این اتفاقات اعتراض کردند و خواستار برخود سریع مسئولان امنیتی استان با هتاکان شدند.
به دنبال درخواست مردم و پیگیریهای مستمر مسئولان، نیروهای امنیتی موفق شدند 4 نفر از عوامل این حرکت را شناسایی و دستگیر کنند.
بر طبق گفته منابع خبری، دو نفر از این افراد از اتباع کشورهای افغانستان و پاکستان و دو نفر دیگر هم از افراد سابقهدار استان کرمان هستند.
این افراد اعتراف کردهاند که در مقابل دریافت پول این کار را انجام دادهاند و برنامههای هتاکی خود را از تهران به وسیله ایمیل دریافت میکردند. این افراد همچنین اعلام کردهاند که قصد داشتند در روزهای آینده نیز اقدامات مشابه دیگری را انجام دهند.
گفتنی است در روزهای اخیر و بعد از اقدام یک فرد ناشناس نسبت به هتک حرمت مقبره آیتالله خاتمی، رسانههای افراطی جریان اصلاحات و اپوزیسیون خارج نشین برای تحت تاثیر قرار دادن هتک حرمت امام راحل و روز عاشورا در سال گذشته، تلاش داشتند تا این موضوع را به منتقدان خود نسبت و آن را دستمایهای برای احیای فرقه سبز قرار دهند.
چند روز پیش هم، یک منبع آگاه امنیتی در گفت و گو با شبکه ایران از زوایای پنهان هتک حرمت مقبره آیتالله خاتمی پرده برداشت و ضمن محکوم کردن این اقدام غیراخلاقی گفت: "این حرکت به صورت کاملا سازماندهی شده برای عملیات روانی به منظور احیای جریان فتنه 88 صورت پذیرفته است."
وی افزود: "یک نماینده اصلاح طلب مجلس و از نزدیکان محمد خاتمی، برگزاری یک همایش در روز سوم فروردین ماه را تدارک دیده و قرار بود کلیه مسئولان اردکانی در سراسر کشور در این همایش حضور یابند و افرادی نظیر محمدعلی ابطحی و دیگر چهرههای اصلاحطلب به سخنرانی بپردازند".
این منبع مطلع هدف از این همایش را "احیای مجدد فتنه 88" دانست و از مخالفت شورای تامین استان یزد با برگزاری آن خبر داد.
به گفته وی "به همین دلیل برخی از افراد وابسته به طیف اصلاحات برای مظلومنمایی و ایجاد فضای روانی جدید، تصمیم سازماندهی هتک حرمت مقبره پدر رئیس دولت اصلاحات گرفتند."
اما پس از پیگیری های مسئولان محلی و بنابر گفته فرماندار اردکان یکی از افراد هتاک به مقبره آیتالله خاتمی دستگیر شد.
این فرد ضمن اعتراف به ارتباط با طیف افراطی اصلاحات، از دریافت مبالغی پول برای انجام این کار خبر داده بود.
چرا وقتی در قرآن کریم میفرماید: «برای زنان بهتر است خود را از نامحرمان بپوشانند»، در کشور ما حجاب اجباری است؟
سایت شبهه به این سوال پاسخ داد : آیهای منطبق با معنایی که در سؤال اشاره شده یافت نشد، اگر منظور آیهی خاصی است باید نشانی آن بیان گردد. اما لازم است به نکات ذیل توجه شود:ادامه مطلب...