میرحسین موسوی با بیان اینکه از دولت حمایت نخواهم کرد و تصمیم دارم تنها از دولت انتفاد کنم گفت: سوءاستفاده صداوسیما از مطالبی که در خصوص حمایت از دولت گفته بودم بنده را مجبور کرد تا در این رابطه توبه کنم.
به گزارش فارس، میرحسین موسوی داوطلب انتخابات کاندیداتوری ریاست جمهوری دوره دهم که در جمع مجمع روحانیون مبارز در حسینیه جماران سخن میگفت، اظهار داشت: باید روحیهای را در کشور احیا کرد که اسلام مورد علاقه بیشتر و روحانیت مورد احترام بیشتری قرار بگیرد.
وی افزود: دولت آینده باید در جهت امید، تلاش و نشاط با قدرت حرکت کند و جامعه را از ترس و ناامیدی نجات دهد.
موسوی ادامه داد: ما در جامعهای زندگی میکنیم که پر از هراس و ترس آینده در افکار جوانانمان مشخص است و البته ترس تنها از آتش نیست بلکه ترس از عدم امنیت شغلی و از آینده جوانان را در راستای ادامه زندگی مأیوس ساخته است.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بیان داشت: برای اینکه روحانیت در کشور صدای نافذ و سربلند داشته باشد باید روحانیت مستقل و حافظ ارزشها در همه سطوح باشد.
موسوی با انتقاد از جابجایهای مدیران در دولت نهم گفت: متأسفانه در دولت نهم مدیران باسابقه بدون هیچ دلیل منطقی مدام در حال رفت و آمد هستند که مشخص نیست با چه معیارها و ملاکهایی مدیران در دولت گذشته بر سر کار آمده و یا برکنار میشوند.
وی افزود: دولت نباید به امور شخصی افراد وارد شده و با تجسس در رفتارهای آنها موجب بیاعتمادی ملت نسبت به دولت شود.
داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم تصریح کرد: ما اگر دائماً انگشت اتهام به سوی جوانان دراز کنیم و به دلایل نامشخص آنها را از نظام و انقلاب دور کنیم هیچ حاصلی جز بیاعتمادی آنها نسبت به دولت نخواهیم داشت.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه دولت حتی در برخی موارد هنری نیز دخالت میکند گفت: برخی از هنرمندان برای شروع کردن اثر خود ابتدا از دولت مجوز میگیرند اما متأسفانه دولت بعد از مدتی احساس میکند که هنرمندان نیز به فکر تخریب آنها هستند و سریعاً با آنها مقابله میکنند که این رفتار دولت به نظر بنده به نفع دین اسلام نیست.
موسوی با اشاره به دوران دفاع مقدس و حضور گسترده جوانان در جنگ تحمیلی گفت: در دوران جنگ تحمیلی جوانان یکپارچه به دفاع از انقلاب برخاستند و عازم جبههها شدند برخی از این جوانان شهید شده و برخی دیگر به دلیل توانمندیهای موجودی که داشتند وارد مدیریتهای کشوری بعد از جنگ شدند اما دولت گذشته تمامی این جوانان را در بهترین زمانی که میتوانستند برای انقلاب و کشور به عنوان یک مدیر باتجربه خدمت کنند را کنار گذاشت و در حقیقت این بزرگترین لطمه به کشور بود.
وی با انتقاد از سیاستهای مدیریتی دولت نهم گفت: متأسفانه برخی سیاستهایی که در دولت نهم اجرا میشود به دوران قاجاریه بیشتر شباهت دارد و در حقیقت دولت از اصل عقلانیت در سیاستگزاریها دور شده است.
موسوی اضافه کرد: سازمان برنامه و بودجه گناهی جز نظارت بر برنامههای دولت نداشت اما دولت به این دلیل که قصد داشت هیچکس بر برنامههایش نظارت نداشته باشد این سازمان را منحل کرد.
وی یادآور شد: اگر سازمان برنامه و بودجهای وجود داشت به دولت اجازه نمیداد که 25 وزیر را به استانها ببرد و مصوبات غیرقانونی و غیراصولی را که جنبه نمادین دارد با پول بیتالمال افتتاح کند.
موسوی در پاسخ به این سؤال که آیا شما به روحانیت دولتی معتقدید یا نه تأکید کرد: به نظر من روحانیت و مرجعیت اگر استقلال خود را از دست بدهند ضایعی بزرگ پیش خواهد آمد و هرچقدر روحانیت مستقل باشد نظام ما سرافرازتر خواهد شد.
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در پاسخ به این سؤال که چرا تنها از دولت انتقاد میکنی و نکات مثبت دولت را نمیگویی؟ گفت: متأسفانه صداوسیما که به رسانه تبلیغاتی تبدیل شده از نکات مثبتی که بنده در خصوص دولت مطرح کرده بودم سواستفاده کرد و بنده تصمیم گرفتم از آن روز به بعد فقط از دولت انتقاد کرده و از حمایت دولت توبه کردم.
موسوی در خصوص حضور دو کاندید از جریان اصلاحطلبان تصریح کرد: آقای کروبی یکی از دوستان خوب بنده است که بنده با وی رفاقت دارم . البته در این خصوص که چرا دو کاندید از اصلاحطلبان در انتخابات حضور دارند باید بگویم ما تلاش کردهایم که جو سالمی را احیا کنیم و در این خصوص هیچ نگرانی نداریم.
داوطلب کاندیداتوری انتخابات ریاست جمهوری دوره دهم در خصوص تشکیل کمیته صیانت از آراء ابراز داشت: تشکیل صیانت از آرا با همکاری ستادهای آقای کروبی شروع شده است و ما با توجه به شرایط کنونی تا آخر به تشکیل این کمیته متعهد خواهیم ماند.