پیش از ششمین اجلاس دوره چهارم مجلس خبرگان، میر حسین موسوی با ارسال نامهای به آیت الله هاشمی رفسنجانی، با ادبیاتی طلبکارانه، خواستار حضور در اجلاس شده بود که رییس مجلس خبرگان در تماس با وی، وضعیت این اجلاس را به شدت مخالف جریان حامی موسوی و اصلاحات ذکر میکند و ابراز میدارد که اکثریت اعضای خبرگان، مواضع وادعاهای شما را بی پاسخ نمیگذارند در عین حال که با حضورتان، وضعیت خود را بیشتر از این تضعیف میکنید.
بر اساس این گزارش، برخی اعضای عالی رتبه کشور و ارشد خبرگان رهبری، از لحن طلبکارانه و پر ادعای مهندس موسوی، مطلع شده و گلایه شدید خود را به آیت الله هاشمی رفسنجانی منتقل ساختهاند.
همچنین خبرنگار ثانیهنیوز گزارش داد که میر حسین موسوی با اعزام واسطهای برای آیت الله مهدوی کنی، خواستار تغییر موضع دبیر کل جامعه روحانیت و ملاقاتی با وی شده است. آیت الله مهدوی کنی نیز در پاسخ، پایان دادن به اغتشاشات و پذیرش قانون را متذکر شده و تاکید کرده است: آقای موسوی باید ابتدا تکلیفش را با نظام وقانون مشخص کند که اینها را قبول دارد یا نه؟
به نظر میرسد اگر مهندس میر حسین موسوی، زمانی قصد بازگشت به میان مردم، راه امام(ره) و رهبری و قانون داشت بایستی در مرحله اول به دلیل این همه هزینههای سنگین از مردم عذرخواهی کند. هزینههای سنگین و آثار تخریبی اغتشاشات و اردوکشیهای خیابانی پس از انتخابات و اعترافات دستگیر شدگان این حوادث، این انتظار عمومی را به وجود آورد که عوامل اصلی و آمران آشوبها نیز دستگیر و به مجازات برسند. چرا که افراد دستگیر شده عموماً عوامل خیابانی و سازمان دهندگان و حداکثر نظریهپردازانی بودند که سازماندهی و اجرای فتنهای را بر عهده داشتند که فرماندهی و هدایت آن در حلقههای بالاتر صورت گرفته است بنابراین عدالت زمانی اجرا میشود که با مسببان اصلی فتنه نیز قاطعانه برخورد شود.