دروغ پراکنی سایت های ضدانقلاب درباره تجاوز به یک دختر جوان و قتل وی توسط 3 تن از بسیجیان با اعتراض برخی از جریانات اپوزیسیون روبرو شد که این دروغ بافی ها را بی احترامی به شعور مخاطبان دانسته اند.
چند روز قبل وب سایتی با نام «هرانا» از قتل یک دخترجوان در تبریز خبر داده و نوشت: خبرهای رسیده نشان می دهد این دختر جوان تبریزی را سه تن از اعضای بسیج ربوده و به قتل رسانده اند! این خبر با آب و تاب فراوان از سوی سایر سایت های حامی فتنه و از جمله سایت وابسته به سازمان منافقین منتشر شد.
بعد از انتشار این خبر، خانواده مقتوله در تماس یکی از کاربران سایت بالاترین، اخبار منتشر شده را کذب محض دانسته و اعلام می کنند که دختر جوان خانواده توسط یک سارق مسلح به قتل رسیده است.
«م-س» دراین باره می نویسد: «روز گذشته خبری منتشر شد در وب سایت «هرانا» با عنوان «قتل یک دختر جوان در تبریز پس از تجاوز نیروهای بسیج به وی»، نحوه تنظیم خبر و استفاده از مسائلی که مردم روی آن حساس هستند (مثل این که یک بسیجی گفته حکم خدا را اجرا می کنم و مساله تجاوز)، از ویژگی های اخباری است که به کرات در این وب سایت و وب سایت هایی مشابه مثل «آژانس ایران خبر» (وابسته به مجاهدین ]منافقین[) و... استفاده می شود. از همان لحظه درج خبر به آن مشکوک بودم. تنها شاهد آن بودم که منتشر کنندگان خبر خودشان به سرعت در بالاترین پشت سر هم لینک این خبر را با استفاده از دامین های مختلف شان می گذارند و اصرار هم در مورد پخش خبر دارند. با این حال زمزمه مشکوک بودن این خبر و غیر واقعی بودن آن کم کم در فیسبوک و برخی منابع پیچید. در همین حال خبر تکمیلی این خبر هم که در واقع همان خبر اول بود باز هم در روی این وب سایت قرار گرفت. با جدی تر شدن مساله با دوستان پیگیر خبر شدیم که اول فیسبوکی وابسته به خانم (ب) به دست آمد. از طریق دوستان بالاخره به شماره منزل خانه «ب» دست پیدا کردیم. صبح امروز در ابتدا، دوستی با خانه تماس گرفت که خانمی با بغض چنین اتفاقی را تکذیب کردند و گفتند که خانم «الف-ب» توسط یک سارق مسلح کشته شده است و این خبرها که منتشر شده کذب است باز هم در مورد قتل این خانم پرسیدم که گفتند یک سارق مسلح بوده و این که «بسیجی» بوده است و به بهانه « برخورد با بدحجابی» بوده است و «پسر یک پاسدار» بوده و از این مسائل را تکذیب کردند». وی در ادامه می افزاید؛ « این ماجرا به شدت شبیه ماجرای ترانه موسوی است. بدون این که خبر منبع موثقی داشته باشد، به سرعت در حال رشد است. منتشرکنندگان خبر هم بنابر عادت مرسوم و مسبوق هیچ توضیحی نمی دهند و در مورد چگونگی دریافت خبر هم حرفی نمی زنند. از این دست شایعات و از این دست خبرها در این ماه ها کم نداشته ایم. جامعه ما هم به سرعت هیجان زده از این خبرها می شود. کافی است بگویید که یک بسیجی چنان کرد، کار دیگر تمام است. دست کم پنجاه سایت می توان الان معرفی کرد که این خبر را کپی -پیست کرده اند، بدون این که از صحت و سقم آن خبری داشته باشند یا تلاشی برای دریافت صحت خبر کرده باشند فقط کپی اند پیست! همین.» اشاره به این نکته ضروری است که «جین شارپ» یکی از معروفترین نظریه پردازان انقلاب های مخملی، از پخش شایعه علیه نیروهای وفادار به نظام حکومتی حریف به عنوان حربه ای موثر یاد می کند و توضیح می دهد که افشای بی اساس بودن اینگونه شایعات اگرچه به حیثیت دست اندرکاران کودتای مخملی آسیب می رساند ولی تکرار انبوه شایعه در یک جمع جبری بر تکذیب آن غلبه دارد و ماجرا نیز در کش و قوس چالش های طرفین به فراموشی سپرده می شود. گفتنی است که نیروهای سپاه و بسیج بیشترین آماج اینگونه تهمت ها از سوی سران و مدیران بیرونی فتنه هستند.