شبکه العربیه که در سال 1381 توسط عربستان سعودی برای رقابت با شبکه الجزیره قطر راه اندازی شد در طول سال های فعالیت خود با جهت گیری های خاص تلاش کرده است اهداف عربستان را در منطقه پیاده کند و در همین راستا نیز این شبکه که هم اکنون در کنار شبکه الجزیره به عنوان پربیننده ترین شبکه عربی زبان دنیا تبدیل شده است سیاست های مغرضانه ای را علیه جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفته است .اما محور شبکه العربیه در ایران روی فردی به نام «حسن الفحص» که پسر یکی از روحانیون معروف شیعه یعنی هانی الفحص بود قرار داشت . حسن فحص در دوران حضور خود در ایران توانست ارتباطات بسیار خوبی با سران اصلاح طلب و حتی شخص سید محمد خاتمی رئیس جمهور وقت پیدا کند
به گزارش بولتن نیوز، شبکه العربیه که در سال 1381 توسط عربستان سعودی برای رقابت با شبکه الجزیره قطر راه اندازی شد در طول سال های فعالیت خود با جهت گیری های خاص تلاش کرده است اهداف عربستان را در منطقه پیاده کند و در همین راستا نیز این شبکه که هم اکنون در کنار شبکه الجزیره به عنوان پربیننده ترین شبکه عربی زبان دنیا تبدیل شده است سیاست های مغرضانه ای را علیه جمهوری اسلامی ایران در پیش گرفته است .
مدیران این شبکه با کمک دولت اصلاحات دفتر خود را در تهران دایر کردند و مشخص ترین موضع گیری های خود را در جریان نهمین انتخابات ریاست جمهوری از خود بروز دادند. اما محور شبکه العربیه در ایران روی فردی به نام «حسن الفحص» که پسر یکی از روحانیون معروف شیعه یعنی هانی الفحص بود قرار داشت . این فرد با پشتوانه پدرش که یکی از روحانیون مورد اعتماد امام خمینی (ره) که از یاران ایشان به شمار می رفت توانست موقعیت خود را در ایران تثبیت کند و به همین سبب توانست به بسیاری از مراکز جمهوری اسلامی نفوذ کرده و گزارش های جهت دار و خاص خود را از ایران برای العربیه ارسال کند.
حسن فحص در دوران حضور خود در ایران توانست ارتباطات بسیار خوبی با سران اصلاح طلب و حتی شخص سید محمد خاتمی رئیس جمهور وقت پیدا کند و به همین جهت بعد از روی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد هم با حفظ این ارتباطات رسانه تحت مدیریتش را به محلی برای نشر افکار اصلاح طلبان تبدیل کرد . وی در بسیاری از برنامه های ارسالی خود از تهران همواره با چهره های برجسته اصلاح طلب به عنوان کارشناسان خود از ایران گفت و گو می کرد .
اما در فتنه بعد از انتخابات ریاست جمهوری دهم این شبکه هم مانند بسیاری از افرادی که نقاب از چهره برداشتند و هویت واقعی خود را آشکار ساخت و با حمایت کامل از فتنه گران و اغتشاش گرانی که به طور غیر قانونی در خیابان ها به تظاهرات می پرداختند عملا به رسانه موثر فتنه گران تبدیل شد. در این میان حسن فحص با استفاده از رابطه خود با فتنه گران و با کمک گرفتن از سایت المسار و خود العربیه گزارش هایی در حمایت از جریان جنبش سبز از تهران ارسال کرد که به همین دلیل چندی بعد دفتر العربیه در تهران تعطیل و فحص هم از ایران اخراج شد . اما وی پس از بازگشت به لبنان نیز بیکار ننشست و با همکاری بسام قنطار دوست دیرینه اش که برادر سمیر قنطار قدیمی ترین اسیر لبنانی دربند رژیم صهیونیستی که سال گذشته آزاد شد بود فعالیت رسانه ای بر علیه ایران را کلید زدند.
فحص هفته گذشته نیز با اعلام قبلی در صفحه فیس بوک سایت المسار که خود گرداننده آن است قصد داشت یک راهپیمایی در حمایت از جنبش سبز در روبروی سفارت کشورمان در بیروت سازماندهی کند که البته در این راه ناکام ماند و با بی اعتنایی محض لبنانی ها روبرو شد.اما نکته بسیار مهم این است که در شرایطی که این عنصر افراطی و معلوم الحال در محافل مختلف رسانه ای به دشمنی با جمهوری اسلامی می پردازند ، در کمال تعجب صدا و سیمای کشورمان و رسانه ملی ای که باید در خدمت آرمان های انقلاب اسلامی باشد در برنامه مختلف تحلیل سیاسی خود همچون برنامه دو نیم ساعت شبکه خبر برای تحلیل شرایط روز لبنان به سراغ حسن فحص و بسام قنطار که نقش اصلی در اقدامات ضد ایرانی شبکه العربیه ایفا می کنند رفته و با آنان به عنوان کارشناس گفت و گو می کنند.
این اقدام صدا و سیما در حالی صورت می گیرد که گرایش و سوابق این افراد به خوبی روشن است و خود آن ها هم دوست دارند با استفاده از ظرفیت های داخلی افکار خود را در داخل ایران نشر دهند و با توجه به اینکه قبلا هم بولتن نیوز نسبت به این مساله هشدار داده بود اما صدا و سیما به شدت از اقدام خود دفاع کرده بود حال به نظر می رسد با اقدام جدید فحص دیگر حجت بر رسانه ملی تمام شده است که دیگر ارتباطات خود را با این فرد معلوم الحال قطع کند و به ابزاری برای سخنان واهی او تبدیل نشود.