به نظر شما بیشترین دغدغه جوانان اردکانی چیست؟
موضوع ازدواج و آینده کاری بزرگترین دغدغه جوانان می باشد.
باسمه تعالی
مصاحبه با استاد گفتمان – اردکان – اردیبهشت 1390
لطفا خودتان را معرفی و سوابق تحصیلی و آموزشی خود را بیان نمایید.
اینجانب حسین صحرایی فرزند علی متولد 1352 شهرستان اردکان می باشم. تحصیلات ابتدایی و راهنمایی رادر شهر اردکان گذرانده و برای تحصیلات حوزوی از سال 1367 وارد حوزه علمیه اردکان شدم ویک سال را دراردکان مشغول به تحصیل بودم و بعد از آن به مدت 2 سال در مدرسه علمیه رسول اکرم(ص) قم ادامه تحصیل دادم و پس از آن باز هم به مدت 3 سال تحصیلم را در حوزه علمیه اردکان ادامه دادم . و پس از آن به قم بازگشتم و 9 سال را در محضر اساتیدی همچون ، آیت الله جوادی آملی ، آیت الله سید احمد خاتمی ، آیت الله رمضانی ، آیت الله دریاباری ، آیت الله ربانی گلپایگانی و ... کسب علم و دانش نمودم . و پس از آن به عنوان مبلغ دینی و مدرس حوزه و دانشگاه به اردکان بازگشتم.
سوابق تبلیغی و آموزشی خود را بیان نمایید.
همکاری در طرح های فرهنگی و تبلیغی و آموزشی سازمان تبلیغات اسلامی اردکان به مدت 15 سال وادامه دارد
همکاری با طرح های فرهنگی و اجتماعی کمیته امداد و مجری طرح های اوقات فراغت کمیته امداد به مدت 10 سال وادامه دارد
مدرس حوزه علمیه خواهران و برادران به مدت 10 سال وادامه دارد
مدرس دانشگاه در زمینه اخلاق ومعارف اسلامی به مدت 5 سال وادامه دارد
مسئول نهاد نمایندگی ولی فقیه در آموزشکده فنی اردکان به مدت 4 سال
مسئول نهادنمایندگی ولی فقیه در دانشگده منابع طبیعی اردکان به مدت 3 سال وادامه دارد
مشاور جوان فرماندار اردکان و عضو مشاورین سازمان ملی جوانان شاخه استان یزد
موسس شبکه فعالین ازدواج اردکان
مشاور خانواده
نظرتان در مورد گفتمانهای دینی چیست؟
طرح گفتمانها طرحی خوب و مفید و گفتمانها بسیار عالی و تاثیر گذار می باشد و اگر هدفمند بشود و مستمر باشد به شکلی که دنباله دار بوده و ارتباط دوسویه مخاطب و استاد به طرقی حفظ شود ارتقاء سطح کیفی این طرح را به دنبال خواهد داشت.
برای گفتمانها یک جلسه کافی نیست چرا که در یک جلسه گفتمان مباحثی مطرح می شود که سئوالات زیادی در ذهن مخاطب ایجادمیکند تازه وقتی مخاطب ازجلسه گفتمان خارج می شود به تحلیل مباحث مطرح شده می پردازدکه بازهم برسئوالات ذهنی او پیرامون موضوع می افزاید و آن وقت است که ارتباط بین استاد و مخاطب لازم می شود تا سئوالات ایجاد شده بی جواب نمانند.
یالا اقل جلسات بعدی مداوم و مستمر با همین موضوع و فقط به پاسخ گویی به سئوالات مخاطبین اختصاص یابد.
ارزیابی شما از نتایج گفتمانها چیست؟
نمی توان ارزیابی دقیق و اصولی ارائه داد چرا که ما اساتید گفتمانها ارتباط بعدی بامخاطبینمان نداریم ، فقط به عنوان استاد گفتمان اعزام می شویم و برنامه را اجرا کرده و عملا با بازخورد کارمان بیگانه ایم. ولی مراجعات بعدی و تماسهایی موردی که را ما گرفته می شود تماما نشان دهنده عمق تاثیر گفتمانها در مخاطبین می باشد.
با توجه به اینکه بنده به عنوان مشاور خانواده دفتر مشاوره دارم ، جالب است که عمده مراجعین برای مشاوره از بین مخاطبین گفتمانها هستند و افراد با یادآوری مشکلاتشان در گفتمانها برای مشاوره مراجعه می نمایند.
خاطره ای از گفتمانها دارید؟
غالب گفتمانها برایم زیبا و دلنشین است ، چرا که جوانان با اشتیاق کامل به مطالب مطرح شده دل می دهند و نیازهای خودشان راصریح و شفاف بیان می کنند.
اوج لذت آن زمانی است که بابیان مطالبی پیرامون دوستی با خدا و انس با خدا اشکهای نوجوانان و جوانان جاری می شود و به صداقت و پاکی و صفا و خلوص آنها پی خواهی برد.
برای ارتقاء کمی و کیفی گفتمانها چه پیشنهاداتی دارید؟
در مجموع طرح خوبی است به شرط آن که فضای آزاد تری ایجادشود مثلا برای ارتقاء کیفی گفتمانها پیشنهاد می شود کاری ساختاری صورت پذیرد بدین صورت که از قبل مخاطبین مشخص باشند و موضوع گفتمان هم مشخص و یکسری ابزار و لوازم فرهنگی چون سی دی و کتاب در موضوع گفتمان مهیا باشد و به محض اتمام گفتمان به صورت رایگان یا قیمت مختصر در اختیار مخاطبین قرار گیرد برای اینکه سئوالات مطرح شده درذهن مخاطب بی جواب نماند.
در کنار آن تیم هایی از محققین و مبلغین آماده باشند تا به صورت تلفنی با مراجعه جوابگوی مخاطبین باشند به گونه ای که بعداز هر گفتمان مخاطب رها نشود و راههای آسانی برای رفع شبهات و سئوالات ذهنی او فراهم گردد.
اگر گفتمانها به هم اندیشی بینجامند قطعا نتیجه بسیار مثبتی خواهند داشت.
و از این طریق است که موضوعات اخلاقی و دینی را در اذهان مخاطبین به تحلیل و خواهیم گذاشت.
به نظر شما بیشترین دغدغه جوانان چیست؟
موضوع ازدواج و آینده کاری بزرگترین دغدغه جوانان می باشد.
تهیه وتدوین گزارش :شعبانعلی قانعی اردکانی