به گزارش فارس : سید روح الله انوری در جدیدترین پست وبلاگ خود به نکته جالبی پیرامون عمامه بر سر نهادن به یکباره فرزند مرحوم صدوقی اشاره و علت این رخداد که با حضور فتنه گران صورت گرفته را بررسی کرده است.متن کامل این یادداشت بدین شرح است: اگر تلاش جریان فتنه برای حفظ مدیریت خود بر بنیاد صدوق را بدانیم برایمان تعجبآور نخواهد بود که چرا آنها اصرار داشتند درحالی که هنوز کفن مرحوم صدوقی خشک نشده، بهفاصله چندساعت پس از خاکسپاری آن مرحوم، برسرِ جوان نورَسِ او، عمامه گذاشته و الفاظ و القاب درشتی را در وصف این جوان بهکار ببرند.
محمد صدوقی چند ساعت پیش از خاکسپاری پدر
یکم) در خبرها آمده بود که تنها چندساعت پس از خاکسپاری حجتالاسلاموالمسلمین محمدعلی صدوقی امامجمعه فقید یزد، برخی اصحاب فتنه که برای شرکت در مراسم خاکسپاری آن مرحوم به شهر یزد رفته بودند، دور هم جمع شده و طی مراسمی برسر محمد صدوقی تنها فرزند ذکور آن مرحوم، عمامه گذاشتهاند.
در این مراسم که با حضور برخی فعالان فتنه 88 مانند موسویخوئینیها، محمد خاتمی، موسویلاری، مجید انصاری و... برگزار شد، سیدعلی محققداماد طی سخنانی گفته است: «سابقه خدمات شخص مرحوم شهید صدوقی در یزد با سابقه 60 ساله و سابقه خدمات مرحوم خاتمی همه باری است که به صورت ارث بر عهده ایشان (محمد صدوقی) گذاشته شده و آنطور که حق است باید ادا شود.»
بنیاد صدوق از ابتدا
دوم) بنیاد صدوق،یک مجموعه فرهنگی-دینی غیردولتی است که در پیش از انقلاب از سوی شهید محراب آیتا... صدوقی بزرگ و با هدف تربیت طلاب و تدریس دروس حوزه علمیه در شهر مقدس قم تأسیس شد. ایشان بدین منظور با هماهنگی حضرت امام(ره) زمینی به مساحت دویست هزار مترمربع در غرب قم خریداری و شروع به ساخت آن کردند که با کارشکنیهای رژیم طاغوت، عملیات ساخت آن تا پیروزی انقلاب متوقف گردید. آن شهید بزرگوار حتی یک سال پیش از پیروزی انقلاب طی نامهای به حضرت امام(ره) که آن زمان در تبعید بهسر میبردند، از این مسئله گلایه نموده و از ایشان کسب تکلیف کردند. حضرت امام نیز به آن شهید بزرگوار فرمودند یک سال دیگر صبر کنید تا فرجی حاصل شود.
پس از پیروزی انقلاب، کار این بنیاد پیشرفت کرد و شهید آیتا... صدوقی که بهجهت عظمت شخصیتی و گستردگی حوزه فعالیتش بهدنبال خدمت به مردم استان یزد و برخی استانهای همجوار بود، با تعریف منابع مالی جدید برای این بنیاد، راه را برای انجام کارهای عامالمنفعه در سطح استان هموار کردند. اما منافقین کوردل در سال 61 آیتا... صدوقی را که حقا و انصافا بازوی توانمند حضرت امام(ره) در مرکز ایران اسلامی بودند را به شهادت رساندند و باغبانی نهال نوپای بنیاد صدوق که تازه شکوفه داده بود، بهدست فرزند جوان ایشان یعنی حجتالاسلاموالمسلمین محمدعلی صدوقی سپرده شد.
تبدیل بنیاد به کارتل تجاری
سوم) اما اکنون بنیاد صدوق که ظاهری با کارکرد فرهنگی، دینی و خدماتی دارد، تبدیل به مجموعهای شامل کارتلهای بزرگ اقتصادی شده است. کافی است بدانید هیچ واحد صنعتی، تولیدی و یا خدماتی در استان یزد و بعضا در کرج و حومه تهران نیست که تمام یا بخشی از سهام آن متعلق به بنیاد صدوق نباشد. اغلب این بنگاههای اقتصادی بهدلیل قرار داشتن در ذیل بنیاد صدوق، علاوهبر معافیتهای مالیاتی و... فاقد هرگونه نظارت دولتی هستند. بهعنوان مثال شرکت «سدید» یکی از صدها شرکت متعلق به این بنیاد، درسال 1381 مبلغ پانزده میلیارد تومان سود خالص داشت که علاوهبر معافیت مالیاتی، از طرف وزیر بازرگانی دولت خاتمی، مبلغ هفت میلیارد ریال جایزه صادراتی دریافت کرد. (رقمها را با توجه به سال 81 درنظر بگیرید)
طمع ورزی فتنه گران به پولهای سرشار بنیاد
چهارم) اداره بنیاد صدوق نیز مانند بنیاد 15خرداد که آن هم با ظاهری عامالمنفعه، شامل کارتلهای بزرگ اقتصادیِ معاف از مالیات و فاقد نظارت دولتی میباشد، در دست افراد مؤثر طیف موسوم به چپ میباشد. البته واژه چپ، معرّف ظاهر سالها پیش برخی از این افراد است، والا برای برخی از آنان پس از فتنه 88 عنوان «اصحاب فتنه» که از سوی رهبر معظم انقلاب مطرح شد، بیشتر صدق میکند. شاید بتوان گفت که متاسفانه برخی از فتنهگران به این بنیادها بهچشم یک «قلّک» نگاه میکنند تا یک مؤسسه عامالمنفعه. از اینرو اگر جایگاه انصاریها، خاتمیها و... را در بنیاد صدوق بدانیم، دیگر برایمان تعجبآور نخواهد بود که چرا آنها اصرار داشتند درحالی که هنوز کفن مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین صدوقی خشک نشده، بهفاصله چندساعت پس از خاکسپاری آن مرحوم، برسرِ جوان نورَسِ او، عمامه گذاشته و الفاظ و القاب درشتی را در وصف این جوان بهکار ببرند.
محمد صدوقی در آغوش فتنهگران، چند ساعت پس از به خاک سپردن پدر
پنجم) تلاش جریان فتنه برای حفظ مدیریت خود بر بنیاد صدوق، دفتر امامجمعه فقید یزد و مسجد حظیره از مساجد بزرگ شهر یزد، درحالی است که هیچ کدام از این مناصب، شخصی نیست که قابل ارث بردن از سوی خانواده آن مرحوم باشد. همانگونه که دفتر امامجمعه و مسجد حظیره یزد توسط فردی که پس از مرحوم حجتالاسلاموالمسلمین صدوقی به این سمت منصوب میگردد، اداره خواهد شد، مدیریت بنیاد صدوق نیز علیالقاعده باید از سوی ولایتامر تعیین گردد. مگر آنکه جریان یادشده معتقد باشد بنیاد صدوق نیز مانند دانشگاه آزاد که آقای هاشمی آن را ثبتشده بهنام خویش و قابل ارث گذاشتن برای فرزندانش میداند، به فرزندان آن مرحوم ارث میرسد.