مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : چهارشنبه 90/8/18
نظر

عزیزیان در گفتگو با خبرنگار مهربا اشاره به محصولات متنوع این کارخانه تولید شیشه به روش فلوت اظهار داشت: محصولات صادراتی این کارخانه در سه بخش شیشه ساختمانی، صنعتی و خودرو و آینه شامل شیشه تخت شفاف، آینه شفاف، شیشه رفلکس، شیشه دو جداره و تینتد و رنگی در چهار رنگ همچنین سیلیس فرآوری و دانه بندی شده تولید می شود.

وی با بیان اینکه استاندارد محصولات از نوع JIS 3202 ژاپن برای شیشه خودرو و آینه و استاندارد DIN آلمان برای آینه است، افزود: ظرفیت مذاب این واحد تولیدی 900 تن در روز است و از این نظر در رتبه چهارمین کوره کشش دنیا قرار داریم.

عزیزیان از خرید معدن سیلیس در روستای میدان توت نیز خبر داد و بیان داشت: تمام ماده اولیه سیلیس از معدن اختصاصی کارخانه تامین می شود و 20 روز است که عملیات فرآوری سیلیس در این کارخانه آغاز شده است.

سهمیه آب فعلی کارخانه پاسخگوی میزان تولیدات نیست

وی گاز مصرفی پروژه را 10 هزار متر مکعب در ساعت عنوان کرد و گفت: در حال حاضر آب مصرفی از یک حلقه چاه حفر شده، تامین می شود که به هیچ عنوان جوابگوی نیاز این پروژه یعنی 22 لیترآب در ثانیه نیست.

عزیزیان با اشاره به بازدید اخیر قائم مقام وزیر صنعت و معدن از این کارخانه افزود: مشکل آب که در حال حاضر بزرگترین مشکل این واحد تولیدی است توسط مسئولان ارشد این وزارتخانه در حال پیگیری است و با تعامل انجام شده در زمینه رفع این مشکل عملیات تولید تا یک ماه آینده رسما راه اندازی خواهد شد.

مدیرعامل کارخانجات شیشه اردکان با اشاره به کیفیت استاندارد محصولات گفت: بازار مصرف محصولات به ترتیب اولویت هند، پاکستان، کشورهای خاورمیانه، آسیای میانه و اروپاست.

وی با بیان اینکه قیمت تمام شده هر متر مربع شیشه چهار میلیمتری 1.65 دلار است یادآور شد: قیمت تمام شده جهانی بیش از پنج دلار برای سبد تولید است که قابل مقایسه با قیمت محصولات این کارخانه نیست.

عزیزیان تکنولوژی به کار رفته در این واحد تولیدی را متعلق به لویانگ چین و پیلکینتوم انگلستان دانست و گفت: کشورهای تامین کننده تجهیزات 52 درصد اروپایی، 15 درصد ژاپنی، دو درصد آمریکایی و 31 درصد چینی هستند.

800 نفر در بزرگترین کارخانه شیشه خاورمیانه مشغول به کار می شوند

این کارآفرین نمونه با بیان اینکه کارخانجات شیشه اردکان زمینه اشتغال بیش از 800 نفر را از مدیریت تا کارگر ساده را فراهم کرده است، تاکید کرد: استفاده از نیروی کار باهوش و سختکوش یزدی و مدیران و متخصصان توانمند موجود برای تولیدی با کیفیت و ارزان از ابتدا دیدگاه و شعار بنیادین بانیان این پروژه عظیم صنعتی بوده است.

مدیرعامل کارخانجات شیشه اردکان ادامه داد: بهره مندی از مزیتهای خاص کشور و منطقه در تامین مواد اولیه، توان جوابگویی به هرگونه تقاضا، رقابت با تولیدکنندگان خارجی و صادرات بهترین محصولات به کشورهای متقاضی از اهداف مجموعه مدیران و مشاوران این پروژه بوده است.

650 میلیارد ریال برای راه اندازی کارخانه شیشه هزینه شد/ بازگشت سرمایه؛ سه ساله

عزیزیان پیشرفت فیزیکی پروژه را 98 درصد اعلام کرد و اظهار داشت: سرمایه ثبت شده کارخانه تاکنون 439 میلیارد ریال است و هزینه کل طرح یک هزار و 650 میلیارد ریال بوده است.

وی زمان برگشت سرمایه را 3 سال پس از آغاز تولید عنوان و تصریح کرد: کارخانجات شیشه اردکان به عنوان بزرگترین پروژه بخش خصوصی استان یزد تا یایان آبان ماه راه اندازی خواهد شد.

خرید چهار معدن در اطراف کارخانه

مدیرعامل کارخانجات شیشه اردکان مساحت زمین کارخانه را 75 هکتار دانست و گفت:معادن سیلیس، دولومیت، کربنات سدیم و فلدسپات در تملک کارخانه است و ظرفیت ذخیره هر کدام به ترتیب 100، هشت، 20 و دو میلیون تن است.

عزیزیان با بیان اینکه حمل و نقل محصولات از دو طریق ریلی و زمینی انجام خواهد شد یادآور شد: حمل و نقل ریلی توسط راه آهن سراسری با انشعاب داخل کارخانه و ترابری زمینی توسط خط ترانزیت حمل و نقل کوریدور شمال به جنوب کشور که از مقابل کارخانه می گذرد، صورت می گیرد.