به گزارش ایرنا، حجتالاسلام غلامحسین محسنی اژهای یکشنبه شب در برنامه گفت و گوی ویژه خبری شبکه دوم سیما با تشریح نمونههایی از گزارشهای مربوط به تخلفات احتمالی در انتخابات اخیر به وزارت اطلاعات افزود: ما بطور دقیق همه این گزارشها را بررسی کردیم و من قاطعانه میگویم که تقلب سازمان یافته موثر در نتیجه انتخابات به هیچ وجه صورت نگرفته است.
وی با اشاره به تشکیل ستادی به نام ستاد انتخابات در وزارت اطلاعات از ماهها پیش از انتخابات گفت: ما با توجه به حساسیت ویژه این دوره از انتخابات و طرح مسایلی مانند امکان تقلب که از شش ماه پیش از انتخابات در داخل و خارج مطرح میشد، توجه بیشتری به مسایل معطوف کردیم و تمام احتمالاتی را که ممکن بود در مراحل مختلف انتخابات پیش بیاید مورد نظارت و پیش بینی قرار دادیم.
محسنی اژهای همچنین درباره پیگیری گزارشهای مربوط به تعداد تعرفه ها در برخی حوزهها توسط وزارت اطلاعات و حل این موضوع توضیحاتی داد.
وزیر اطلاعات با اشاره به تمهیدات این وزارتخانه برای امنیت دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: دو سه برنامه ضد امنیتی مشخص وجود داشت که از اردیبهشت ماه تا روز انتخابات میخواستند انجام دهند که شامل انفجار ، ترور و تخریبهای سازمان یافته بود.
اولین گروهی که شناسایی کردیم گروه انجمن پادشاهی بود که امکاناتشان را از طرف صهیونیستها میگیرند و مانند قضیه حسینیه شیراز، قصد انفجار در امامزاده چیذر را داشتند که معمولا بچهها در آنجا برنامه مدیحه سرایی دارند.
اژهای افزود: آنها برنامه یک سلسله انفجارها را تا روز انتخابات و بویژه در این روز را داشتند که همه شناسایی و جمع شدند. کسانی هم که به کمک آمریکاییها قصد انجام اقداماتی در شرق کشور را داشتند به کمک سایر نهادها شناسایی و خنثی شدند.
وی اضافه کرد: وزارت اطلاعات کسانی را هم که بصورت سازمان یافته و هدفمند در پی استفاده از فرصت انتخابات بودند و طرفدار نامزدها هم نبودند شناسایی کرد و برخی از آنها را را هم که از طریق سایتها ، وبلاگها و اس ام اسها میخواستند اقداماتی کنند احضار و به آنها تذکر داده شد.
بعضی دیگر را هم به سیستم قضایی فراخواندیم و افرادی را که از کار خود دست برنداشتند بازداشت کردیم.
وزیر اطلاعات تاکید کرد: با هماهنگی سایر نهادها و با تمهیدات این وزارتخانه ما پیش از انتخابات و روز انتخابات هیچ مساله ضدامنیتی به معنی خاص نداشتیم و به غیر از یکی دو حوزه خیلی کوچک که درگیریهایی مختصری بود، در تمام این چهل و چند هزار شعبه هیچ مساله ضد امنیتی نداشتیم و اینها همه با همکاری مردم صورت گرفت.
محسنی اژهای گفت: یک عده هم که خیلی ارتباطی با خارج نداشت و تا به زعم خود هم وضعیت را ناامن کنند و هم آن را به گردن نظام بیندازند در حالی که این جریان هیچکدام از نامزدها را قبول نداشت که آنها هم شناسایی شدند.
وزیر اطلاعات با بیان اینکه وقوع انقلاب مخملی در ایران ناممکن است گفت:
با این وجود دشمن به دنبال این مساله بوده و بویژه پس از تشکیل دولت نهم و تجدید گفتمان انقلاب اسلامی و سیاست خارجی غیرمنفعلانه ، آنها در پی براندازی نرم برآمده اند.
محسنی اژهای افزود: دشمن و مشخصا کشورهای آمریکا و انگلیس در این راستا برنامههای مختلفی را تحت پوششهای گوناگون نظیر آموزش اجرا کردند که افرادی مانند هاله اسفندیاری و جهانبگلو را در رابطه با این مسایل دستگیر کردیم اما دیدیم که زمینه محاکمه درست و حسابی اینها در دستگاه قضایی ما فراهم نیست.
وی با تاکید بر اینکه نباید نامزدهای معترض به انتخابات دهم و هواداران و مردم معترض را در ردیف اغتشاشگران و گروههای تابلودار قرار داد گفت:
اعتراض اولیه از طیف نخست بود که طبیعی است آنها میتوانند از مسیر قانونی وارد و اعتراض کنند و هیچ محدودیتی هم برای آن نیست اما متاسفانه برخی زمینه سازیها و یارگیریها موجب شد کسانی در ستادها نفوذ کردند و با تاکید بر ابطال انتخابات، از مسیر غیرقانونی وارد شدند.
محسنی اژهای با تشریح ملاقات و گفت و گوی خود با میرحسین موسوی و با انتقاد از نحوه پیگیری اعتراض میرحسین موسوی نسبت به نتیجه انتخابات و پافشاری وی بر ابطال انتخابات اظهار داشت: من به ایشان گفتم که این مسیری که شما میروید به جایی نمیرسد و اصرار شما بر ابطال انتخابات، جز زحمت برای شما و ما و مردم نتیجه دیگری ندارد.
وی افزود: متاسفانه کسانی خواستند این حماسه پرشور مشارکت ? ???میلیونی در انتخابات را به کام مردم ما تلخ کنند و دست به اقداماتی زدند که موجب زحمت خودشان، مسوولین و مردم شد اما آنها باید درس گرفته باشند.
وزیر اطلاعات اضافه کرد: ما راضی نیستیم که هیچ کس حتی یک شب هم به زندان برود یا خونی از دماغ کسی بیاید اما هر دستگاهی موظف است به وظیفه خود عمل کند.
اژهای با اشاره به نقش انگلیس در ناآرامیهای پس از انتخابات گفت: سفارت انگلیس از مدتها پیش بر خلاف ضوابط، اقدام به استخدام بیش از اندازه کارمند محلی کرد و آنها را در جهت اهداف غیردیپلماتیک به کار گرفت.
وی افزود: سفارت انگلیس این کارمندان محلی را بطور مستقیم به میان اغتشاشگران وارد کرد تا آنها را به حادتر کردن اغتشاشات هدایت کنند و گزارشات خود را همراه با مونتاژ کردن صحنههای مختلف به سراسر دنیا مخابره کنند.
وزیر اطلاعات تصریح کرد: ما همه گزارشهای خود را در اینباره به وزارت امور خارجه ارسال کردیم تا آنها اقدامات لازم را به عمل آورند و علیه آنهایی هم که مشخصا در اغتشاشات حضور داشتند و از آنها فیلم گرفته شده بود برخورد شد و حالا باید ببینیم که ادامه کار با هماهنگی قوه قضاییه به کجا میانجامد.