مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : دوشنبه 88/4/22
نظر
عناصر افراطی و نفوذی مدعی اصلاح طلبی پس از فرار به آمریکا، معرکه گیر تجمعات 20-30نفره ضدانقلاب در شهرهای واشنگتن، نیویورک و بوستون شده اند. در تجمعاتی که اخیراً در این شهرها برگزار شد. عناصری نظیر محسن سازگارا، فاطمه حقیقت جو، علی افشاری، علی اکبر موسوی خوئینی،محمد تهوری، احمد باطبی، مسیح علی نژاد و... حضور پیدا می کنند و ضمن معرکه گیری تلاش می کنند تا خود را نزد طرف آمریکایی، فعال و به درد بخور! نشان دهند. این طیف همچنین پس از انتخابات ریاست جمهوری و به ویژه در روزهای منتهی به 18 تیر، از سوی رسانه های بدنام غربی (صدای آمریکا، رادیو فردا، بی بی سی، گویانیوز، روز نت، رادیو زمانه و...) به عرصه فراخوانده شدند تا به تحریک بی هزینه برای آشوبگری بپردازند. نکته جالب در این میان هماهنگی افراد یاد شده با گروهک های بدسابقه نظیر منافقین و سلطنت طلبان است.
در تجمع عناصر ضدانقلاب در واشنگتن و مقابل کنگره، نازنین-الف (یک مانکن سابق و فعال فعلی حقوق بشر!؟) و احمد باطبی (از عناصر فرصت طلب حاضر در آشوب های خیابانی تیرماه78) سخنرانی کردند و آرش سبحانی از گروه موسیقی کیوسک برای حاضران چند ترانه خواند!
موسوی خوئینی عضو اسبق دفتر تحکیم و نماینده مجلس ششم که در نمایش مشابهی در نیویورک شرکت کرده بود، در گفت وگو با رادیو زمانه، دالایی لاما رهبر شورشیان تبت را که تحت حمایت ویژه سازمان سیا و بنیادهای مالی حاضر حرکت مخملین قرار دارد، به عنوان الگو مورد ستایش قرار داد. اما مسیح علی نژاد در گفت وگو با رادیو زمانه تصریح کرد که حتی پدرش هم در ایران به حرف وی اعتنا نمی کند و او را برانداز می داند. این روزنامه نگار زنجیره ای تصریح کرد اگر در ایران مانده بود جزو دستگیرشدگان آشوب ها بود. علی نژاد افزود: اصلاح طلب ها نتوانستند با اقشار پایین و ضعیف تر ارتباط برقرار کنند و از همین ضربه خوردیم.
در این میان محمد تهوری همسر فاطمه حقیقت جو که قبل از فرار از ایران با روزنامه های مشارکتی همکاری می کرد، طی مقاله ای در سایت گذار از میرحسین موسوی خواست از ایده تاسیس حزب منصرف و رهبر جنبش شود. وی موسوی را به معارضه با اصل نظام و قانون اساسی دعوت کرد و نوشت: شما اگر بخواهید حزب تاسیس کنید باید تقاضا به دولت و وزارت کشوری بدهید که مشروعیت آن را زیر سوال می برید و این ناقض ادعای شماست ضمن اینکه هیچ تضمینی برای صدور مجوز حزب نیست و اگر هم موسوی بخواهد بدون اخذ مجوز، حزبی را راه اندازی کند که از اساس نقض غرض است.
تهوری اضافه کرد: اتخاذ راهکار حزبی مقدمه ای برای کسب قدرت از طریق مبارزه پارلمانی و انتخاباتی است حال آن که به استناد بیانیه های سازمان مجاهدین انقلاب و جبهه مشارکت، باید کسب قدرت از طریق مبارزات انتخاباتی را فراموش کرد. به فرض نزدیک به محال و بازگشت به قدرت، شما با بن بست ها و دور باطل چگونه برخورد خواهید کرد. مگر مجلس ششم با اکثریت اصلاح طلب چه نتیجه ای بدست آورد. تحقق مطالبات موسوی نیاز به رهایی از قید و بندهای حکومتی است و با مقید بودن به قانون، حرکت به وجود آمده با یأس و ناامیدی و انشقاق و در نهایت شکست مواجه خواهد شد.
وی به موسوی توصیه کرد ملاحظه کاری های ناشی از مصالح حزبی نباید جایگزین تهورات لازم برای رهبری جنبش شود.