مهدی عباسی مهر با بیان اینکه حضور 85 درصدی مردم نشان از انرژی دائمی ملت ایران و حیات و بالندگی انقلاب اسلامی است گفت: پیام حضور حداکثری مردم این بود که مردم مطمئن شدند انقلاب زنده و پابرجاست و حداقل تا یک سده دیگر ثبات نظام انقلاب اسلامی را تضمین کرد.
دبیر دفتر تحکیم وحدت با بیان اینکه حضور مردم نشان از همراهی مردم با انقلاب و نظام و حمایت از یک حرکت اصیل داشت افزود: رخداد حضور 85 درصدی مردم در انتخابات 22خرداد به غرب هشدار داد که باید تز برخورد با نظام جمهوری اسلامی را تغییر دهند.
وی در ادامه اظهار داشت: این حضور حداکثری نشان از اعتماد مردم به نظام بود و نشان داد مردم از این پس بیش از گذشته وقایع کشور را رصد می کنند و عملکرد حاکمیت بیشتر زیر ذره بین نقد خواهد بود.
ولایت پذیری در نظام جمهوری اسلامی عین دموکراسی است
وی با تاکید بر اینکه ولایت پذیری عین دموکراسی است و مرتبط با جریان سیاسی خاصی نیست، خاطر نشان کرد: عزل معاون اول رئیس جمهور بعد از فرمایش مقام معظم رهبری نشان از این است که ولی فقیه موازنه را در فضای سیاسی اجتماعی کشور حفظ می کند و پذیرش نظر ایشان نشان دهنده جایگاه والای ولایت فقیه در نظام جمهوری اسلامی است.
نبض نظام در دست جنبش دانشجویی است
وی با اشاره به اینکه جنبش دانشجویی در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری به سمت شعارهای اصیل تر انقلابی گرایش داشت،تصریح کرد: جنبش دانشجویی در این دوره دچار نقد صریح درون گفتمانی شد که می توانست در حد حذف و یا استیضاح یک وزیر باشد.
وی با بیان اینکه جنبش دانشجویی سطح مطالبات مردمی را بالا برد اذعان داشت: فعالیت های صورت گرفته از سوی جنبش دانشجویی بر پایه گفتمان عدالت خواهی بود ضمن اینکه فعالیت های دولت نهم که خواست عمومی از دولت را بالا برد قابل قیاس با دولت های دیگر نبود.
این فعال دانشجویی تصریح کرد: سطح شعارهای احمدی نژاد که بحث مبارزه با فساد را در سطح کلان مطرح کرد نسبت به موسوی که آزادی و یا حذف گرانی را مطرح کرد خیلی بالاتر بود که بخش عمده آن به مطالبات جنبش دانشجویی بر می گردد.
وی با بیان اینکه نبض نظام در دست جنبش دانشجویی است ابراز عقیده کرد: غیر از جریان تندروی رادیکال که فقط برای رسیدن به قدرت آمده بود بخش عمده ای از جریان دانشجویی بر پایه مطالبات مردم نظریات خود را بیان می کردند و با نقد صریح بر احمدی نژاد و موسوی از مردم می خواستند آگاهانه وارد صحنه شوند.
عباسی مهر با اشاره به اینکه خواست جریان دانشگاهی حامی کروبی اصالتا بر پایه مطالبات مردم نبود، بیان کرد: حوزه عملکرد جنبش دانشجویی دانشگاه نیست عموم جامعه است.
جریان موسوی از جنبش دانشجویی به نفع خود سوء استفاده کرد
وی با بیان اینکه جریان موسوی از جنبش دانشجویی به نفع خود سوء استفاده کرد گفت: جریان موسوی کاملا موفق شد از بعضی دانشگاه ها بعنوان پیاده نظام برای رسیدن به مقاصدش استفاده کند.
وی افزود: عده ای با حرکت های سخیفانه وارد کوی دانشگاه تهران شده و حتی می خواستند دانشجویان را برای مقاصد خاص خود بعد از این حادثه وادار به حضور در خیابان ها کنند که با رویکرد قوی مقام معظم رهبری دانشجویان از این جریانات فاصله گرفتند.
موسوی در رقابت با احمدی نژاد محکوم به شکست بود
دبیر دفتر تحکیم وحدت در خصوص لزوم آسیب شناسی وقایع پس از انتخابات با بیان اینکه در یک نظام همه در جایگاه تصمیم سازی نیستند اظهار داشت: مشکل عمده کشور ما در انتخابات اخیر به این بر می گردد که همه در جایگاه تصمیم سازی بودند و در جایی که ولی فقیه وجود دارد شخص دیگری اظهار نظر می کند و عده ای دیگر هم در مدل دیگری روبروی ولی فقیه صف آرایی می کنند.
وی ادامه داد: این روند چون هزینه زیادی را به مردم و نظام تحمیل میکند، به مذاق مردم خوش نمیآید.
وی با اشاره به اینکه موسوی در روز انتخابات خود را پیروز انتخابات اعلام کرد که رفتاری کلیشهای و غیر قانونی بوده و منجر به حضور مردم در خیابانها و اغتشاشات و درگیریها شد خاطر نشان کرد: این قضیه با توجه به شکست این کاندیدا در انتخابات لزوم بازنگری سطح ارتباط حاکمیت با مردم را میطلبد که این رابطه نباید در این سطح باشد و باید عمیقتر شده تا غرب و ایادی آن نتوانند این گونه فضای جامعه ونظام را مسموم کنند.
این فعال دانشجویی با بیان این که موسوی از همان ابتدا میدانست که شکست خورده این انتخابات در رقابت با احمدی نژاد است اذعان داشت:یکی از علائم محکوم به شکست بودن موسوی در این رقابت کنارهگیری خاتمی جهت ورود به عرصه رقابت با احمدینژاد بود که موسوی به واسطه حضور مردم در یک نبرد واقعی بین دو کاندیدا دچار شبهه شد و یک حباب برایش شکل گرفت و بنابراین سلامت انتخابات را به ظن خود زیر سوال برد.
استفاده از اهرم تقلب در انتخابات برای فشار به حاکمیت تیشه به ریشه موسوی و حامیانش است
عباسی مهر با بیان این که زیر سوال بردن یک انتخابات این چنینی خیلی سخت است، تاکید کرد: ادامه این روند به نفع هیچ کس نیست و موسوی اگر باز هم بگوید تقلب شده نه تنها نظام را مورد هدف قرار داده بلکه خودش را مورد هدف قرار داده و تیشه به ریشه خود و جریان و گروه خودش میزند.
وی با بیان این که اگر امام بود سختترین نقدها را نسبت به عملکردهای زشت موسوی بعد از انتخابات می کرد تصریح کرد: اصرار کنندگان به تقلب در انتخابات این مسئله را امری برای فشار به حاکمیت میدانند که این یک اشتباه بزرگ استراتژیک است و منجر به نابودی خودشان خواهد شد.
جریان اصلاحات یک کلاف سردرگم است
این فعال دانشجویی با بیان این که کسی که تخلفی نکرده از دادگاه باکی ندارد، گفت: بعد از انتخابات بیانیههای مجمع روحانیون،سازمان مجاهدین،موسوی و انجمنهای سلطنت طلب مشترک بود که این قضایا باید برای افکار عمومی روشن شود و جریان موسوی باید پاسخگو باشد.
وی ادامه داد: چند روز مانده به انتخابات بعضی جریانات اپوزیسیون از موسوی و کروبی حمایت میکردند که نگران کننده بود و طبیعی بود که بعد از انتخابات هم این ماجراها رخ دهد.
وی ادامه داد: گفته شود، دادگاه بیدادگاه است و زیر سوال برده میشود، این نشان می دهد جریان اصلاح طلب هیچ استراتژی و برنامه ای ندارد.
عباس مهر تصریح کرد: جریان اصلاحات یک کلاف سردرگم است، جریانی که یکسرش ابراهیم یزدی که پسرش مشاور اوباما و سر دیگرش موسوی است.
وی با بیان این که کسانی که در این کلاف سردرگم به نتیجه می رسند سوءاستفاده کنندگان هستند،تصریح کرد: اصلاح طلبان با این روند یک پرتگاه برای خود بوجود آوردند ونشان دادند کار تشکیلاتی صورت ندادند و با یک مشتی غلط وارد انتخابات شدهاند.
دبیر دفتر تحکیم وحدت با اذعان این که جریان اصلاحات باید از دادگاه عادل استفاده کند وحرفهایش را بزند اظهار داشت: این جریان نباید از اعترافات بترسد چون فرار رو به جلو بوده و نتیجهاش منزوی شدن بیشتر اصلاح طلبان است.
اگر فردا انتخابات برگزار شود موسوی همین 13 میلیون رای را هم نخواهد داشت
وی با بیان این که اگر فردا انتخابات برگزار شود موسوی همین 13 میلیون رای را هم نخواهد داشت، افزود: اگر مردم نسبت به صحبتهای موسوی اعتماد داشتند حاضر بودند از جان خود بگذرند ولی موسوی صادقانه برخورد نکرد.
عباسی مهر با بیان این که همه از پشت پرده اعترافات متهمان اغتشاشات اخیر مطلع بودند،خاطر نشان کرد: سناریونویسان این بازی می خواهند تاثیر گذاری دادگاه را بین مردم کم کنند و با سطحی نگر تلقی کردن مردم سعی در فریب مردم دارند.
وی ابراز عقیده کرد: اصلاح طلبان اگر اینگونه مردم را زیر سوال ببرند پایان گفتمان اصلاح طلبی خواهد بود مگر این که فضای اصلاحات به داد این گفتمان برسد.
دبیر دفتر تحکیم وحدت در ادامه این گفتگو با اشاره به این که امثال زیدآبادی و مشارکتی ها به ارتباط با دسیسه چینان غرب افتخار میکنند،بیان کرد: جبهه اصلاحات به رویکردی رسیده که اگر لفظ اسلامیت نبود حرکتش کاملا لیبرائی است و رنگ و بوی غربی دارد و هیچ علامت و شاخصه ایرانی ندارد.
ادامه روند فعلی اصلاح طلبان،تنفر مردم به اصلاحات را تشدید میکند
وی با بیان این که پس از این اعترافات اصلاح طلبان اگر باز هم به مسیر خود ادامه دهند، این بار مردم نه به دیده تردید که به دید تنفر به آنها مینگرند، تاکید کرد: مردم به خائن رحم نمی کنند و این جریان افراطی اصلاح طلب اگر بخواهد باز هم بر کوس رسوایی خود بکوبد محو خواهد شد.
وی با اشاره به این که موسوی هنوز یک مصاحبه در مورد عملکردش در انتخابات حتی با رسانه های نزدیک به خودش انجام نداده گفت: گوشهگیری و سکوت موسوی اگر ادامه یابد و اصلاحات تکلیف خودش را با جریان افراطیون روشن نکند یقین داشته باشد سرنوشت اصلاح طلبان به خیانت کشیده می شود.
جبهه سیاسی موسوی فقط یک فرمول احساسی،سطحی و نا کارآمد است
دبیر دفتر تحکیم وحدت در بخش دیگری از این گفتگو با اشاره به اینکه اسم موسوی در اعترافات عطریانفر و ابطحی آورده شد و لذا ایشان باید پاسخگو باشد تأکید کرد : بخش عمده ای از مردم از موسوی سئوالات جدی و چالشی دارند که اگر موسوی جواب ندهد از جانب عامه مردم طرد می شود و آیند? سیاسیاش زیر سئوال میرود.
وی با بیان اینکه افراطیگریهای تندروهای اصلاح طلبان از جمله سازمان مجاهدین و مشارکت باعث شد که از مردم جدا شوند اظهار داشت: عدهای که خودشان در جریان رادیکال هستند دنبال این هستند که اصلاحات را از بدنه انقلاب اسلامی جدا کنند و در صورتی که به لجاجت های خود ادامه دهند نه رهبری و نه قانون اغماض نخواهند کرد.
وی با تأکید بر اینکه اصلاحات نیاز به بازگشت به گفتمان اصلیاش را دارد بیان کرد: چون گفتمان اصلاحات مردمی نیست اگر با تمام توان وارد عرصه رقابت شود و رقیب جدی هم نداشته باشد باز هم شکست میخورد.
وی بابیان اینکه روند اصلاحات یک روند کاملاً احساسی و نه تعقلی است گفت: به سیاسی هم فقط یک فرمول احساسی ، سطحی و ناکار آمد است.پیشنهاد دهندگان جبهه سبز طرد شدگان امامند،مردم با طرد شدگان امام تعارف ندارند.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه جبهه سبز موسوی یک حزب فرمالیته است خاطرنشان کرد: این گونه جبهه گیریها و نزدیک شدن موسوی به افرادی که غالباً اپوزیسیون مثل جبهه آزادی و جبهه ملی بودند باعث میشود موسوی وجاهت خود را از دست بدهد.
وی ادامه داد:جبهه سیاسی موسوی مثل همان ائتلاف های زمان انتخابات است و هیچ نتیجهای ندارد فقط پشت پرد? جبهه اصلاحات را بیش از گذشته رو میکند چون طردشدگان که پیشنهاد جبهه سیاسی را دادند طرد شدگان امامند و مردم با طردشدگان امام تعارف ندارند.
تحزب واقعی بهترین راه حل خروج از رویارویی نیروهای سیاسی کشور است
عباسی مهر تحزب واقعی را بهترین راه حل خروج از رویارویی جریانهای سیاسی کشور دانست و گفت: این دوره از انتخابات نشان داد که ما بیش از گذشته به نظام حزبی که مبتنی بر تفکرات انقلابی باشد نیاز داریم البته تا جایی که دروغ پردازی توهین و بازی با افکار عمومی نباشد.
وی با بیان اینکه حزبی که قانون مدار نباشد باید سلب امتیاز شود خاطرنشان کرد: فعالیت هر کسی در جامعه مطابق قانون نباشد،حزبی که ساختار حکومت را قبول ندارد و احترام ندارد غیر قانونی است.
رئیس جمهور با استقلال رأی در انتخاب کابینه سهم خواهی احزاب پوشالی را به حداقل برساند
دبیر دفتر تحکیم وحدت مهمترین معیار چینش کابینه دولت را همراهی با استراتژی های رئیس جمهور عنوان کرد و اظهار داشت: اینکه رئیس جمهور خود مستقلاً کابینهاش را معرفی کند یک حرکت خوبی است، باند بازی و سهم خواهی را به حداقل میرساند.
وی با بیان این که احزاب پوشالی و قارچی تا زمانی زنده اند که سهم خواهی برای ورود به قدرت باشد افزود: رئیس جمهور باید درانتخاب وزرای کابینه از نخبگان و صاحب نظران جامعه مشورت بگیرد وی در نهایت خودش اصول را رعایت کند و قانون اساسی و نظرات رهبری که فصل الخطاب است را مد نظر قرار دهد.
وی با بیان این که رئیس جمهور و مجلس اصولگرا باید تعامل سازنده با هم داشته باشند،خاطرنشان کرد: این دولت باید دافعهاش را به حداقل رساند و نظریات همه طیفها را مد نظر قرار دهد.
وی در پایان با اشاره به اینکه احتمال حذف بسیاری از وزرای قبلی دراین کابینه وجود دارد تأکید کرد: بسط عدالت و ارتباط قوی تر و منسجم تر مردم و در نتیجه گسترش گفتمان انقلاب اسلامی باید مهمترین اولویتهای دولت دهم باشد./ب