مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : سه شنبه 88/5/27
نظر

شماری از عناصر ضد انقلاب و وابسته به گروهک های نفاق در گفت و گو با رادیو فردا، علت راه اندازی «تشکیلات راه سبز» از سوی موسوی به جای تأسیس حزب و جبهه را توضیح دادند.

فرخ نگهدار از سران گروهک سابقاً مارکسیستی فدائیان خلق درباره راه اندازی شبکه باز - و نه حزب و جبهه دارای چارچوب- به رادیو فردا گفت: اگر حرکت بخواهد از بالا و با مذاکرات سران سیاسی راه اندازی شود دچار تفرقه خواهد شد و برخی از نیروها جا می مانند، موضع مقابل می گیرند و دلسرد می شوند و در این مرحله تفرقه به صلاح نیست.

وی افزود: هر نوع شکل هرمی و تمام شکل های سنتی اعم از حزب و جبهه می تواند بخشی از نیروها را حذف کند.

این عنصر گروهکی برانداز درباره عبور از قانون اساسی یا ابراز وفاداری به آن در مرحله فعلی گفت: سؤال این است که آیا دور زدن سیستم حقوقی و قضایی و سیاسی موجود و عمل کردن ورای این سیستم ها ما را به نتیجه می رساند؟ من با آقای موسوی موافق هستم که راهی جز توسل به ظرفیت های حقوقی و قانونی موجود وجود ندارد.

مسعود سفیری از روزنامه نگاران زنجیره ای که هم اکنون در آمریکا اقامت دارد، به صورت شفاف تر دلیل «ادعای وفاداری به قانون اساسی» را توضیح داد و گفت: آقای موسوی هنوز(!) تصمیم نگرفته از سیستم عبور کند و این بسیار درست است چون اگر قرار باشد از سیستم عبور کند، آن وقت به یک حرکت کور تبدیل و سرکوب می شود.

وی درباره «تشکیلات» مذکور هم گفت: تمام احزاب و سازمان ها و تشکیلات و افراد باید عضویت خود را در این تشکیلات اعلام کنند فارغ از اینکه رنگ آن و یا خواسته هایش چیست.

از سوی دیگر صادق زیباکلام در گفت وگو با سایت فرارو «جلوگیری از یأس و سرخوردگی در میان ناراضیان» را علت راه اندازی تشکیلات شترمرغی دانست و گفت: معتقدم نبایستی خیلی امید و انتظار یک تشکیلات منضبط و منسجم و سازمان یافته را با مشخص بودن رهبری و برنامه هایش داشته باشیم. آنچه آقای موسوی مطرح کرد بیش از آن که یک تشکیلات منضبط و منسجم باشد در حقیقت یک ایده، طرح و چارچوب است و باید بعدها اعضا و جوارح آن شکل بگیرد. به تعبیر پزشکان، در حال حاضر تنها یک جنین شکل گرفته است.

گروهک فدائیان خلق هم با انتشار بیانیه ای که در گویانیوز منتشر شده، خواستار تشکیل «فروم» شد و نوشت: این جنبش خودسامان یاب(!؟) است. این جنبش به درجاتی خود اتکا و خودفرمان است. جنبش با بهره گیری از توانایی های اینترنت فراهم آمده و با ساختار هرمی و متمرکز انطباق چندانی ندارد. سازمان های خارج از کشور فعالانه در پیشبرد جنبش مشارکت کرده اند و الگوی سازمان یابی جنبش باید به گونه ای طراحی شود که این نیروها را در بر بگیرد.

رادیو فردا هم از قول یکی از عناصر ضد انقلاب تصریح کرد: رهبری جنبش محدود به خاتمی، موسوی و کروبی نیست و رهبران معنوی آن تعدادی از روشنفکران هستند که در دیگر کشورها پراکنده اند.

گفتنی است میرحسین موسوی در سخنان پرابهام و متناقض خود از تمایل به راه اندازی یک تشکیلات با «نیروهای خودمختار»! خبر داده بود، در حالی که نه تشکیلات در قاموس سیاسی دارای مفهوم روشنی است و نه تشکل سازی با خودمختاری هماهنگی دارد. علت این آشفتگی در تصمیم سازی و تدارک تشکیلاتی شتر گاو پلنگی (شترمرغی) هم مشخص است. عناصر ضد انقلاب از انتخابات و التهابات پس از آن، صرفاً به عنوان بهانه ای برای عقده گشایی استفاده کردند و بعضی از آنها حتی بارها اعلام کردند که نه تنها به موسوی رأی نداده اند بلکه اساساً انتخابات را تحریم کرده اند و به موسوی و امثال وی صرفاً به عنوان یک مستمسک و پلی برای عبور از نظام و لطمه به جمهوری اسلامی می نگرند.

افراطیونی که موسوی را حلقه کرده و وی را اداره می کنند به خاطر درک این واقعیت ها و اینکه پایگاه اجتماعی شان با رفتارهای قانون شکنانه و آشوب طلبانه از دست رفته، در نظر دارند پایگاهی در میان ضد انقلاب دست و پا کنند و به همین دلیل خودمختاری حاضران در تشکیلات کذایی را پذیرفته اند!