مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 88/4/7
نظر
بعد از خاموش شدن شورش ها و ناآرامی های خیابانی در تهران ، دست های پنهان و پیدای ایجاد ناامنی در کشور قصد دارند حوزه آشوب های خود را به بیرون از پایتخت و مناطق حاشیه ای کشور منتقل کنند.

به گزارش جهان، اداره کنندگان اغتشاشات خیابان های تهران که با فرو نشستن آتش التهابات کوچه بازاری نقشه های خود را نقش بر آب دیدند در گامی دیگر از سناریوی هرج و مرج طلبی خود، در استان هایی چون آذربایجان شرقی و اصفهان دست به اقداماتی برای ربایش صندوق های رای و یا آتش زدن و انهدام آنها زدند که با هوشیاری نهادهای مسئول این سلسله از تحرکات ناکام ماند.

اما در خطرناک ترین و تازه ترین مرحله از اغتشاش آفرینی و ایجاد اختلاف میان گروه های مختلف مردم، برنامه ریزان آشوب های اخیر قصد دارند در اقدامی هماهنگ، دامنه ناامنی ها را به مناطق مرزی کشانده و آن را در قالب اختلافات میان اقوام و فرق دنبال کنند.

بر اساس این گزارش، رهبران این آشوب ها که اکثریت آنان دستگیر شده اند در ابتدا روزهای 11 و 12 تیرماه ” دراین منطقه تعداد زیادی از افاغنه با پوشش کارگر وارد مناطق جنوب شرقی کشور شده اند که تعلیمات لازم را برای به هم ریختن اوضاع و شرایط سیستان و بلوچستان دیده و در صدد پیاده سازی آن هستند. “ را به عنوان گام اصلی هرج و مرج آفرینی در مناطق شمال غربی کشور برگزیده اند که بر پایه آن به هنگام برگزاری مراسم در قلعه بابک این افراد قصد دارند با سناریویی از پیش تعیین شده این سالگرد را به اغتشاش و تشنج انتخاباتی مبدل کنند.

هم چنین، در جلسه ای که میان برخی از سران کومله ها و کردهای معارض، با تعدادی از کارگردانان این شورش ها برگزار شده است تعدادی از مناطق کردنشین نیز مشمول برنامه پس لرزه های آشوب طلبانه شده و اقدامات اولیه برای ایجاد آشوب در این مناطق صورت گرفته است. هر چند در این میان، بزرگان کرد و ریش سفیدان محلی با اطلاع از چنین اقدامی به شدت با آن برخورد کرده و عملا راه را برای موفقیت اغتشاش گران مسدود کرده اند.

در سیستان و بلوچستان نیز برنامه هایی برای تحریک احساسات مذهبی و التهاب آفرینی قومی در حال انجام است که سران آن دستگیر و تا بدین لحظه پایه های اصلی برنامه های انان فرو ریخته است. دراین منطقه تعداد زیادی از افاغنه با پوشش کارگر وارد مناطق جنوب شرقی کشور شده اند که تعلیمات لازم را برای به هم ریختن اوضاع و شرایط سیستان و بلوچستان دیده و در صدد پیاده سازی آن هستند.

گفتنی است که پس ازگذشت چند روز از غائله آفرینی طرفداران میرحسین موسوی و برخی افراد سود جود در تهران با ابراز نارضایتی گسترده مردم و کسبه محلات مختلف تهران این ماجرا که درحال تبدیل به آشوب عمومی بود با هوشیاری مردم و نهادهای مسئول خاتمه یافت.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 88/4/7
نظر
با شکست خوردن میرحسین موسوی در انتخابات ریاست جمهوری دهم و بر هم خوردن معادلات از پیش طراحی شده‏ی هاشمی رفسنجانی، علی لاریجانی در حال تحویل گرفتن مسئولیت‏های روی زمین مانده‏ی میرحسین موسوی است.

 

به گزارش ثانیه‏نیوز، خبرنامه دانشجویان نوشت: پروژه‏ی ساقط کردن دولت دهم با ورود علی لاریجانی(رئیس مجلس هشتم) وارد فاز جدیدی می‏شود. ورود لاریجانی به پازل از پیش طراحی شده‏ی اتاق فرماندهی مخالفان دولت که با محوریت یکی از افراد با نفوذ اداره می‏شود در حالی اتفاق می‏افتد که فائزه هاشمی رفسنجانی در تجمعات خیابانی از لاریجانی به عنوان گزینه‏ی اولیه‏ی بستگانش  برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری دهم یاد کرده است.

بنا بر این گزارش، ماموریت جدید علی لاریجانی بر محورهایی همچون:: تلاش برای عدم کسب رای اعتماد به وزرای مهم کابینه‏ی دهم؛ حمله به رئیس جمهور و انتقام گیری مناظره‏ی موسوی و احمدی نژاد؛ تحمیل و نفوذ دادن افراد نزدیک به جریان هاشمی رفسنجانی در بدنه‏ی دولت، و فشار آوردن به دولت برای عدم پیگیری بحث مفاسد اقتصادی مدیران استوار است.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 88/4/7
نظر
علی اکبر بهشتی- کروبی به احمدی‌نژاد پیشنهاد داد، طرفداران و هواداران دو نامزد در یک محل تجمع کنند، هر کسی که عِده و عُده بیشتری آورد، او برنده است. در زیر قواعد مربوط به این تجمع که از طرف حزب اعتمادملی در اختیار ما قرار گرفته، می‌آید:

1- حمل هرگونه سلاح سرد نظیر تیزی، قمه، چاقو، چماق، پنجه‌بوکس، قداره، زنجیر، شیشه (شیشه نوشابه، دلستر و ایستک)، دمپایی و ... مجاز است. طرفداران دو نامزد در نظر داشته باشند که نامزدی برنده نهایی تجمع است که از سلاح‌های فوق‌الذکر استفاده بهینه‌تری بکند و با کمترین ضربات،‌ بیشترین تلفات را بدهد.

2- تجمع به صورت رسمی با سوت ناظر بین‌المللی شروع می‌شود. از هر گروه یک نفر باید جلو بیاید و با یک چماق بر سر طرف مقابل بکوبد. نفری که چماق را محکم‌تر بکوبد، آغازکننده بازی است.

3- آغازکننده بازی با یک نعره (چیزی در مایه‌های یوههه!) دیگر هواداران را به طرف مقابل تهییج می‌کند. دستور حمله که صادر شد، لیدرها در جلوی صف و گنده‌باقالی‌ها پشت سر آنها یورش را شروع کنند. پرتاب شیشه‌ ماء‌الشعیر در این مرحله به دلیل برندگی زیاد و سبکی وزن، کارایی بالایی دارد. شیشه ایستک میوه‌های استوایی نیز در صورت برخورد با سر منجر به جر دادن جمجمه می‌شود. از این روش یعنی اصابت شیشه ایستک بر سر مخالف، در قرون وسطی و عهد بوق زیاد استفاده می‌شد.

4- اگر روند درگیری به اصطلاح پایاپای بود و نبرد بدون برتری هواداران یک گروه خاص دنبال می‌شد، باید تا دقیقه 90 صبر کرد. اگر باز هم مسابقه مساوی شد، دو وقت اضافه 15 دقیقه‌ای و باز هم اگر مسابقه برنده‌ای نداشت، طبق قانون 5 گنده‌باقالی از این طرف و 5 گنده‌باقالی از آن طرف باید با چوب و چماق به جان همدیگر بیفتند.

5- باز هم اگر برنده نهایی مشخص نشد، نمایندگانی از طرف هر دو نامزد باید با یکدیگر مچ بیندازند. جهت جلوگیری از تقلب، انداختن مچ باید در جلوی چشمان ناظران سازمان ملل باشد. بدیهی است بلند کردن دست در هنگام مچ‌انداختن، جرزنی بوده و شاکی حق دارد که از جرزن در دادگاه صالحه شکایت کند. جرزن نیز از حق داشتن حداقل یک وکیل می‌تواند استفاده کند و حقوق انسانی وی نیز باید مراعات شود.

6- برای کروبی این حق محفوظ است که اگر دید فرمانده لیدرهایش به طرف موسوی دارد غش می‌کند، می‌تواند با گفتن کلمه «موچم» قاعده بازی را بهم بزند.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 88/4/7
نظر
گزارش منابع مختلفی که این روزها با میرحسین موسوی دیدار کرده‌اند،  از شرایط روحی بغرنج و عصبی توام با مواضع غیرمنطقی این کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری حکایت دارد.

یک منبع آگاه گفت:  متأسفانه برخی اطرافیان میرحسین، قبل از انتخابات وی را در فضای ایزوله قرار داده و به وی القا کرده بودند که صددرصد پیروز انتخابات است. برخی گروه‌های حامی موسوی، خصوصاً حزب کارگزاران نیز با ارائه نظرسنجی‌های غیرواقعی،  به توهم پیروزی قطعی وی دامن زده بودند. وی افزود:  با این القائات،  در پی اعلام نتایج واقعی انتخابات،  میرحسین موسوی دچار بحران روحی و عصبی شدیدی شده که اتخاذ مواضع غیرمنطقی از ویژگی‌های بارز این شرایط خاص روحی است.

در همین حال یکی از نمایندگان عضو کمیته حقیقت یاب مجلس در گفت‌وگو با «جوان» گفت:  در دیدار اعضای این کمیته با میرحسین موسوی هیچ استدلال قابل توجهی از جانب وی برای ابطال انتخابات شنیده نشد، اما یکی از مهم‌ترین حامیان موسوی در دیدار کمیته حقیقت‌یاب با اشاره به این که میرحسین حرف‌هایش را به شما نمی‌زند بلکه به من می‌گوید،  تأکید‌ کرد که ابطال انتخابات کف خواسته میرحسین است.

یکی از چهره‌های معتدل نزدیک به میرحسین موسوی نیز که از مواضع غیرمنطقی وی در مسائل اخیر بسیار ناراضی است، ‌از فشار برخی چهره‌های پشت پرده بر موسوی برای ادامه مسیر در پیش گرفته شده،  خبر داد.

وی گفت:  متأسفانه برخی چهره‌های سیاسی اصلاح‌طلب به جای آرام کردن فضا و تلاش برای متعادل کردن مهندس موسوی، وی را برای ادامه حرکت نامتعادل کنونی تحت فشار قرار داده‌اند. وی افزود:  برخی اعضای مجمع روحانیون، بویژه آقای موسوی خوئینی‌ها به شدت میرحسین را برای عدم تمکین به قانون تشویق می‌کنند. این عضو ستاد میرحسین ادامه داد:  برخی اعضای ارشد مجمع روحانیون به میرحسین فشار می‌آورند که تو با آمدنت موجب کناره‌گیری خاتمی از عرصه انتخابات و شکست اصلاحات شدی و اکنون باید راهی را که شروع کرده‌ای تا آخر ادامه دهی.

وی افزود: ‌صدور بیانیه تند مجمع روحانیون نیز برای تشویق موسوی به ماندن در صحنه و ادامه مقاومت در برابر نهادهای قانونی صورت گرفت.

اما غیرمنطقی‌ترین موضع میرحسین موسوی در جریان دیدار وی با یکی از مسؤولان کشور بیان شده است.

این مقام مسؤول که برای شنیدن استدلال‌های موسوی برای ابطال انتخابات ریاست جمهوری به دفتر وی رفته بود،  پس از آن که با حرف منطقی قابل توجهی از جانب میرحسین مواجه نمی‌شود از او سؤال می‌کند که «اگر فرضاً نتایج انتخابات 22 خرداد ابطال و انتخابات دیگری برگزار شود و در آن انتخابات هم شما رأی نیاوری آن وقت چه موضعی اتخاذ خواهید کرد؟» میرحسین موسوی در پاسخ به این سؤال می‌گوید:  «آن انتخابات هم باید ابطال شود!»

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 88/4/7
نظر
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به دیدار اعضای این کمیسیون با برخی چهره های نظام و کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: آقای هاشمی در این دیدار تاکید کرد در اختلاف نظرهایی که هست ، در نهایت نظر رهبر معظم انقلاب برای من حجت است.

به گزارش مهر، حسین سبحانی نیا با اشاره به ملاقاتهای انجام شده توسط برخی از اعضای کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس اظهارداشت: ملاقات با آقای هاشمی رفسنجانی در فضای بسیار خوبی انجام شد و ایشان اظهارات خوب و مثبتی داشتند و بر حل مسائل از طریق مجاری قانونی تاکید کردند.

وی با بیان اینکه هاشمی رفسنجانی در این دیدار به سابقه دوستی دیرینه خود با رهبر انقلاب اشاره کرد ادامه داد: ایشان از تعابیری استفاده کردند که عمق رابطه و دوستی وی با مقام معظم رهبری را نشان می دهد. آقای هاشمی تاکید کرد که نظر رهبری به عنوان ولی امر است و اگر اختلاف نظری در جایی باشد نظر مقام معظم رهبری برای وی حجت است.

نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس خاطرنشان کرد: کمیسیون از آقای هاشمی انتظار اظهار نظر و بیان مواضع داشت که ایشان یادآور شد مطالبی یادداشت کرده و حتی به خدمت رهبری نیز برده است که ایشان هم نظری داشته اند که قرار است این مطلب لحاظ و به نحو مناسبی منتشر شود. آقای هاشمی بعد از گفتن این مطالب مجددا تاکید کردند که بر اساس نظر ایشان عمل خواهم کرد.

سبحانی نیا گفت: رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام حتی از صحبت با کاندیداهای معترض سخن گفت و یادآور شد که کاندیداها نظر وی را قبول نکرده اند.

نماینده نیشابور افزود: به گفته وی در دیداری که میرحسین موسوی با هاشمی شاهرودی و در دفتر ایشان برگزار شده است آقای هاشمی رفسنجانی نیز حضور داشته اند و در این جلسه یکی از خواسته های آقای موسوی فراهم شدن زمینه صحبت در رسانه ملی و همچنین برگزاری تجمع با مجوز های قانونی بوده است.

وی گفت: البته تا این لحظه این خواسته ها برآورده نشده است گرچه معلوم نیست ایشان بخواهند چه مطالبی بیان کنند و مشخص نیست مسائل با صحبت موسوی در رسانه ملی حل و فصل شود.

سبحانی نیا تصریح کرد: در دیدار با آقای موسوی نیز فضای جلسه بسیار خوب بود و ایشان تاکید داشت که به قانون پایبند است و باید از طریق قانون مسائل دنبال شود، اما در بعدازظهر همان روز در جلسه ای با اساتید دانشگاه اظهاراتی داشته اند که اگر چه ما اصل مطلب را نشنیده ایم ، اما بر اساس شنیده های غیر رسمی خلاف سخنانشان در جمع اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بوده است.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 88/4/7
نظر
فرماندار ارسنجان گفت: طبق دستور شورای نگهبان 10 درصد از صندوق‌های اخذ رای در این شهرستان بازشماری شد که یک رای به آرای احمدی‌نژاد افزوده شد.

به گزارش فارس، محمدجواد عسگری با بیان اینکه طبق دستور شورای نگهبان 10 درصد از صندوق‌های اخذ رأی شمارش دوباره شد، اظهار داشت: در شهرستان ارسنجان 42 صندوق داشتیم که صندوق‌های 2، 12، 22، 32، 42 شمارش شد.

وی با بیان اینکه پس از شمارش آرا‌ دو رأی اشتباه شده بود، تصریح کرد: یک رأی از احمدی‌نژاد اشتباها جزو آرای باطله حساب شده بود و یک رأی از محسن رضایی اشتباها به آرای موسوی اضافه شده بود.

عسگری با بیان اینکه این اشتباه غیرعمدی بوده است اظهار داشت: تمام تلاش مسئولان برگزاری انتخابات در ارسنجان برگزاری انتخابات سالم بوده است.

وی ادامه داد: انتخابات در ارسنجان بدون کوچک‌ترین تخلفی برگزار شد و حتی بعد از برگزاری انتخابات هیچگونه شکایت انتخاباتی نداشتیم.

عسگری تصریح کرد: در تمام شعبه‌های اخذ رأی در این شهرستان هرکدام از کاندیداها یک نماینده داشته‌اند به طوری که در 42 شعبه آقای موسوی، احمدی‌نژاد و کروبی هرکدام 42 نماینده داشتند.

فرماندار ارسنجان با بیان اینکه در این شهرستان 27 هزار و 27 نفر واجد شرایط رأی دادن هستند گفت: مشارکت در این شهرستان 95 درصد بود.

وی با انتقاد از‌ تهمت‌هایی که راجع به تقلب در انتخابات زده شد اذعان داشت: حاضریم با حضور نمایندگان کاندیداها و مردم تک به تک آرا‌ را با شناسنامه تطبیق دهیم. چرا که هیچ گونه تقلبی در این شهرستان صورت نگرفت.

فرماندار ارسنجان از فرمانداران خواست با تمام توان در مورد حضور بی‌نظیر مردم در 22 خرداد اطلاع‌رسانی کنند.

وی ادامه داد: با حضور هیئت بازرسی و دیگر عوامل برگزاری انتخابات به هیچ وجه امکان تقلب وجود نداشت.

عسگری با بیان اینکه در حال حاضر کسانی که در این شهرستان به موسوی رأی داده‌اند پشیمان شده‌اند تصریح کرد:‌ مردم روز به روز متوجه جریان نفاق می‌شوند که چطور در حال سر باز کردن است.

وی بار دیگر با تأکید بر اینکه هیچگونه تقلبی در این حوزه انتخابیه صورت نگرفته است تصریح کرد: حاضریم تمام صندوق‌ها را بازشماری کنیم.
فرماندار ارسنجان گفت: طبق دستور شورای نگهبان 10 درصد از صندوق‌های اخذ رای در این شهرستان بازشماری شد که یک رای به آرای احمدی‌نژاد افزوده شد.

به گزارش فارس، محمدجواد عسگری با بیان اینکه طبق دستور شورای نگهبان 10 درصد از صندوق‌های اخذ رأی شمارش دوباره شد، اظهار داشت: در شهرستان ارسنجان 42 صندوق داشتیم که صندوق‌های 2، 12، 22، 32، 42 شمارش شد.

وی با بیان اینکه پس از شمارش آرا‌ دو رأی اشتباه شده بود، تصریح کرد: یک رأی از احمدی‌نژاد اشتباها جزو آرای باطله حساب شده بود و یک رأی از محسن رضایی اشتباها به آرای موسوی اضافه شده بود.

عسگری با بیان اینکه این اشتباه غیرعمدی بوده است اظهار داشت: تمام تلاش مسئولان برگزاری انتخابات در ارسنجان برگزاری انتخابات سالم بوده است.

وی ادامه داد: انتخابات در ارسنجان بدون کوچک‌ترین تخلفی برگزار شد و حتی بعد از برگزاری انتخابات هیچگونه شکایت انتخاباتی نداشتیم.

عسگری تصریح کرد: در تمام شعبه‌های اخذ رأی در این شهرستان هرکدام از کاندیداها یک نماینده داشته‌اند به طوری که در 42 شعبه آقای موسوی، احمدی‌نژاد و کروبی هرکدام 42 نماینده داشتند.

فرماندار ارسنجان با بیان اینکه در این شهرستان 27 هزار و 27 نفر واجد شرایط رأی دادن هستند گفت: مشارکت در این شهرستان 95 درصد بود.

وی با انتقاد از‌ تهمت‌هایی که راجع به تقلب در انتخابات زده شد اذعان داشت: حاضریم با حضور نمایندگان کاندیداها و مردم تک به تک آرا‌ را با شناسنامه تطبیق دهیم. چرا که هیچ گونه تقلبی در این شهرستان صورت نگرفت.

فرماندار ارسنجان از فرمانداران خواست با تمام توان در مورد حضور بی‌نظیر مردم در 22 خرداد اطلاع‌رسانی کنند.

وی ادامه داد: با حضور هیئت بازرسی و دیگر عوامل برگزاری انتخابات به هیچ وجه امکان تقلب وجود نداشت.

عسگری با بیان اینکه در حال حاضر کسانی که در این شهرستان به موسوی رأی داده‌اند پشیمان شده‌اند تصریح کرد:‌ مردم روز به روز متوجه جریان نفاق می‌شوند که چطور در حال سر باز کردن است.

وی بار دیگر با تأکید بر اینکه هیچگونه تقلبی در این حوزه انتخابیه صورت نگرفته است تصریح کرد: حاضریم تمام صندوق‌ها را بازشماری کنیم.

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 88/4/7
نظر

رئیس‌جمهور آمریکا، "موسوی" را "الهام بخش حرکت به سوی غرب" دانست.

به گزارش شبکه ایران به نقل از شبکه الجزیره، رئیس‌جمهور آمریکا عصر روز جمعه در کنفرانس خبری که در حاشیه اجلاس جی8 برگزار شد برای چندمین بار به اظهار نظر در مسائل ایران پرداخت.

در این کنفرانس خبری باراک اوباما به حمایت آشکار از میرحسین موسوی پرداخت و با نام بردن از وی اظهار داشت: "موسوی به منشاء الهام بخش آن دسته از هموطنان خود تبدیل شده است که خواهان گشایش به سوی غرب هستند."

وی شجاعت تظاهرکنندگان در ایران را مورد ستایش قرار داد و گفت: حق آزادی بیان و تجمع که مردم ایران خواهان آنند آرزوی‌ها و آرمان‌های جهانشمول هستند.

این سخنان اوباما در حالی بیان می شود که تا کنون هیچ یک از رووسای جمهور آمریکا حاضر نشده بودند تا از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان اسم آورده و از آنان حمایت کنند.

اوباما در شعارهای انتخاباتی خود مدعی شده بود به دنبال اعمال تغییر در رفتار آمریکا با ایران است و می خواهد به نظام مردمی ایران احترام بگذارد.

گفتنی است در تمامی انقلاب های رنگین انجام شده از سوی کاخ سفید، رئیس جمهور آمریکا نقش حمایت علنی از رهبر معترضین را به عهده می گرفت.

تنها تفاوت آشوب های اخیر با انقلابهای رنگین، سکوت رئیس جمهور آمریکا در این زمینه بود که سخنان روز گذشته رئیس جمهور تازه کار این کشور و حمایت مستقیم وی از نامزدی که با عدم اقبال اکثریت مواجه شده است، البته این آشوبها را به رفتار براندازانه رنگین کاملا شبیه کرد.

حمایت مستقیم اوباما از موسوی در شرایطی صورت می‌گیرد که رئیس جمهور ایران در مراسم افتتاح مجتمع پتروشیمی مهر، اوباما را از دخالت در امور ایران برحذر داشت که در پی آن سخنگوی آمریکا نیز اعلام کرد که آمریکا قصد دخالت در امور ایران را ندارد.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : یکشنبه 88/4/7
نظر
در پی تشکیل هیاتی از سوی شورای نگهبان، سخنگوی حزب اعتماد ملی گفته است که مهدی کروبی نامزد انتخابات ریاست جمهوری به شرطی که دو نفر از اعضای هیات عوض شوند و این هیات به تمامی شکایت های آنها رسیدگی کند، نماینده ای را برای حضور در این هیات معرفی خواهد کرد.

اسماعیل گرامی مقدم سخنگوی حزب اعتماد ملی به بی بی سی گفت: "دو نفر از افرادی که از سوی شورای نگهبان معرفی شده اند، باید تغییر کنند چون مواضع آنها از قبل مشخص است و بی طرف نیستند. در حالی که اعضای هیات بررسی کننده مسائل انتخابات، باید بی طرف باشند."

گرامی مقدم، نامی از این دو عضو هیات ویژه نبرده که از سوی شورای نگهبان معرفی معرفی شده اند.

سخنگوی حزب اعتماد ملی به شرط دیگری هم اشاره می کند و می گوید: "شورای نگهبان دائم تکرار می کند که ما برای شمارش آرا هیات تشکیل می دهیم در حالی که از 28 موردی که ارائه شده یکی هم بازشماری آراست. برای همین اگر به تمامی شکایت های رسیدگی شود، در آن صورت نماینده معرفی می شود."

شورای نگهبان روز جمعه پنجم تیر اعلام کرد برای جلب اعتماد نامزدهای معترض انتخابات ریاست جمهوری، "هیأتی ویژه" را برای بررسی روند انتخابات و بازشماری ده درصد آرا تشکیل داده است و نامزدهای معترض برای این هیات یک نفر نماینده معرفی کنند.

قرار است تا عصر امروز شنبه ششم تیر ماه نمایندگان نامزدها معرفی شوند اما تاکنون میرحسین موسوی و مهدی کروبی نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری واکنشی رسمی نسبت به تشکیل این هیات نشان نداده اند.

گرامی مقدم می گوید که چون می خواهیم در مسیر قانونی اعتراض مان را پیگیری کنیم از هر پیشنهادی که باعث شود انتخابات با بی طرفی کامل رسیدگی شود، استقبال می کنیم .

سخنگوی حزب اعتماد ملی تاکید می کند که اگر هیات بی طرف که مورد قبول ما باشد و به تمامی اعتراض ها رسیدگی کند به هر نتیجه ای برشد، قبول می کنیم.

در هیاتی که شورای نگهبان برای بررسی انتخابات تشکیل داده است علی اکبر ولایتی وزیر خارجه سابق ایران، غلامعلی حدادعادل رئیس پیشین مجلس ، گودرز افتخارجهرمی، قربانعلی دری نجف آبادی دادستان کل کشور و وزیر سابق اطلاعات، محمد حسن ابوترابی فرد نایب رئیس مجلس و محمد حسن رحیمیان نماینده آیت الله خامنه ای در بنیاد شهید در آن عضویت دارند.

قرار است این هیات با حضور نمایندگان معترض گزارشی از روند برگزاری انتخابات تهیه کند و ?? درصد از صندوق ها نیز با حضور همین هیأت بازشماری شود.

پیش از این، محسن رضایی نامزد دیگر انتخابات ریاست جمهوری نیز از تشکیل هیات بررسی انتخابات استقبال کرده ولی گفته است که در صورت حضور نمایندگان نامزدهای دیگر، برای این هیات نماینده می فرستد.

آقای رضایی در نامه ای به احمد جنتی دبیر شورای نگهبان تشکیل هیات ویژه را دیرهنگام توصیف کرده و گفته است: "(تشکیل این هیات) اقدامی پسندیده است که این جانب از آن استقبال کرده و نماینده خود را مشروط به حضور دیگران در آن شرکت می دهم."

آقای رضایی ابراز امیدواری کرده که آقایان کروبی و موسوی "با مشارکت و معرفی نماینده خود به هیات ویژه در جهت ابهامات و شبهات انتخابات و ایفای حقوق ملت، فرصت بوجود آمده را مغتنم شمارند."