روزنامه ی اعتماد ملی در شماره ی امروز خود در صفحه ی "شب نامه" مطلبی طنز در باره ی فائزه هاشمی منتشر کرده است، اعتماد ملی در باره ی دختر هاشمی رفسنجانی این گونه نوشت:
آن که مرد نیست، آن زن با گرایش فمنیست، آن مخالف دادن هرگونه سوتی، آن عروس حجتالاسلام لاهوتی، آن عاشق خوردن غذا به همراه نان، آن رئیس فدراسیون ورزشی بانوان، آن عاشق ماشین ون، آن مدیرمسوول روزنامه زن، آن عاشق شستن ظرف با مایع جام، آن برای مدتی مقیم بیرمنگام، آن عاشق بچههای شیطون و شر، آن دانشجوی رشته حقوقبشر، آن عاشق گردن و بال، آن دانشجوی دانشگاه لیسویال، آن جگر گوشه مامان، آن لایق آزاد کردن دوچرخهسواری بانوان، آنکه دائم مشغول دادن تزه، آن در سیاست معروف به فائزه، آن عاشق کشیدن چک، آن متولد سال 41، آن گیرنده دست افراد چلاق و غشی، آن دختر عفت مرعشی، آن عاشق قرار گرفتن روی سن، آن خواهر کوچیکه محسن، آن موافق قوم ماد، آن مخالف احمدینژاد، آن متنفر از آدمهای فضول، آن درگذشته ساکن سه راه امینحضور، آن در سیاست اهل نبرد، آن رفیق زهرا رهنورد، آن عاشق دیدوبازدید از شهر رم، آن نماینده تهران در مجلس پنجم، آن عاشق نشستن زیر درخت بید، آن همسر لایق حمید، آن عاشق کلهپاچه و ران، آن عضو ارشد حزب کارگزاران، آن دارای یک دفترچه یادداشت، آن دو، سه روز در بازداشت، آن شکننده قند با تیشه، آن زن سیاستپیشه، آن در سیاست مخالفت القائات، آن در انتخابات حامی اصلاحات، آن عاشق به دنیا آوردن فرزند ششمی، شیخ بانو «فائزه هاشمی» ـ حفظهالله ـ ! از گنده نسوان اهل سیاست عصر خویش بودی و موافق اجباری نشدن گذاشتن ریش بودی و با این همه یکسره در جزیره کیش بودی!
و سخن اوست که: دوچرخه بانوان آزاد باید گردد، جامعه با میرحسین آباد باید گردد!
نقل است که روزی به مجلس شد. پس راست نشست و با چپهای مجلسی سلام و علیک بکرد و چون علت این کار را از وی همی پرسیدند، پاسخ بداد: راست همی نشستم که چون راستها سالهاست که به قدرت نشسته باشندی و بلند همی نشوند؛ پس با چپها سلام و علیک بکردمی که شاید چپها نیز در رفراندومی ـ چیزی به پیروزی همی برسندی.شیخ بانو مکثی بکردی و ادامه چونین بدادی: فیالواقع یکی به نعل و دیگری به میخ همی بزدم!
شیخ بانو فائزه ـ رضیالله عنه ـ! روایت بکردی که روزی بابا را بدیدم که 48 ساعت به گوشه عزلت و انزوا برفتی و لام تا کام حرفی نزدیی.
پس وی را بگفتم: بابایی! چرا سکوت کرده و حرفی همی نزنی؟! پس بابا مرا بگفتی: فائزه! برو و با بنده حرف همی نزن! پس بابا را گفتم: اگر با من علت سکوت خویش را نگویی شال و کلاه همی کرده و بر سبیل قهر به بیرمنگام همی بروم! پس بابا اکبر ـ الهی قربونش ـ ! تسلیم بشدی و بگفتی: سکوت من به این دلیل باشدی که از برای آزادی کرباسچی و عبدالله نوری رایزنی کردمی و لذا نمیخواهم هوار بزنمی و حرف بزنمی!
پس شیخ بانو فائزه- اعلی الله مقامه-! را گفتند: یا فائزه! پس چرا دوچرخهسواری بانوان را آزاد همی خواستی؟ پس بانونم اشک خویش را به گوشه چارقد پاک همی بکردی و بر سبیل عصبانیت بگفتی: از این جهت که رجال سیاسی از برای تظاهر به سادهزیستی دوچرخهسوار همی بشدندی و بدین وسیله از برای خویش مرید جمع بکردی و این در حالی باشدی که نسوان سیاس از یک چونین حربهای محروم باشندی- حفظهالله-!
و هم اوست که شیخ علیاکبر هاشمی که زمانی از اوتاد و بزرگان عرصه سیاست بودی در وصف جگر گوشهاش بگفتی: فائزه را دختری باشد که اگر در صداوسیما اجازه صحبت همی نداشته باشد جلوی در صداوسیما صحبت همی بکند- الهی فداش-!
نقل است که روزی در مصاحبت با یک جریده سیاسی وی را پرسیدند: یا فائزه! پس لاهوتی که باشد؟ شیخ بانو فائزه پاسخ بدادی: پدر شوهرم! پس صاحب جریده بر سبیل تعجب وی را بگفتی: بیشتر توضیح بده! پس شیخ بانو بگفتی: وی علاوه بر اینکه پدر شوهرم باشدی پدربزرگ بچههایم نیز باشدی! نقل است که شیخ بانو فائزه را پاسخ دادن از این دست فراوان بود- یغفرالله ذنوبه-!
و هم او- حفظهالله -! را بپرسیدند: یا فائزه! پس حزب باد چگونه حزبی باشد؟ پس فائزه پاسخ بگفت: حزب باد حزبی باشدی که اعضا آن به دلیل فقر و نداری از موهبت کولر گازی بیبهره باشندی و لذا خودشان را با بادبزن باد همی بزنی! نقل است که چون از دنیا برفت پس بر سنگ قبر وی چونین نگاشتند: در این جا زنی آرمیده که علت از دنیا رفتنش توسط پزشکی قانونی زمین خوردن از روی دوچرخه و پرت شدن به اعماق آسفالت اعلام شد- رحمهالله علیه-!
اخبار و گزارش های موثق، قرار است برخی از افراد سرشناس!! با ارسال نامه ای خطاب به مهندس موسوی از وی بخواهند که برای پایان دادن به آشوب ها و پیشگیری از سوءاستفاده دشمنان بیرونی، از درخواست خود برای «ابطال انتخابات»! صرفنظر کند!
شفاف: مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشتی به بررسی فرجام میرحسین موسوی پرداخت.
حسین شریعتمداری در یادداشتی تحت عنوان "ارباب حلقه ها" در این خصوص با بیان اینکه پروژه اشوب بعد از اعلام نتایج را پیش بینی کرده است نوشت: برنامه ریزان «کودتای مخملی» بعد از شکست همه جانبه و مرحله به مرحله این توطئه آمریکایی که بسیار ناشیانه طراحی شده بود، امروزه ترفند جدید دیگری در آستین دارند و آن درخواست از موسوی برای انصراف از پی گیری ماجراست! توضیح آن که براساس اخبار و گزارش های موثق، قرار است برخی از افراد سرشناس!! با ارسال نامه ای خطاب به مهندس موسوی از وی بخواهند که برای پایان دادن به آشوب ها و پیشگیری از سوءاستفاده دشمنان بیرونی، از درخواست خود برای «ابطال انتخابات»! صرفنظر کند! و مهندس موسوی نیز طی بیانیه ای بر مردم و نظام اسلامی منت گذاشته! و ضمن تاکید دوباره بر دروغ بزرگ «تقلب در انتخابات»! و کوبیدن بی حاصل بعدی بر طبل غیرقانونی و دیکتاتور مآبانه «ابطال انتخابات»! با این درخواست موافقت کند!!
به عقیده شریعتمداری این ترفند که به گواهی شواهد و قرائن موجود، ریشه بیرونی دارد، با دو هدف زیر در حال پی گیری است.
اول؛ زمینه سازی برای دور کردن موسوی و اطرافیانش از محاکمه و مجازات احتمالی به جرم قتل مردم بی گناه، برپایی آشوب و بلوا و مخصوصاً همکاری با سرویس های بیگانه برای تضعیف نظام جمهوری اسلامی ایران که با هدف کاستن از اثرگذاری آن در معادلات منطقه صورت پذیرفته بود.بدیهی است که بررسی این ماجرا یک ضرورت کاملا منطقی و قانونی است چرا که جرایم یاد شده اتفاق افتاده و تعیین تکلیف مجرمان چه آنان که مستقیما در جرم و جنایت دست داشته اند و چه آنها که در خانه های امن تیمی نشسته و زمینه جرایم مورد اشاره را فراهم آورده اند، بر عهده قانون است و نتیجه هرچه باشد به یقین مورد قبول و احترام همگان خواهد بود. بنابراین هیچکس نباید و حق ندارد از این پی گیری ناخرسند باشد.
دوم؛ تبدیل توطئه شکست خورده اخیر به «آتش زیرخاکستر» و «دمل چرکین نیشتر نخورده»! برای آتش افروزی و فتنه انگیزی در آینده و شرایط حساس بعدی، با این توضیح که دشمنان بیرونی با بهره گیری از ترفند یاد شده، می کوشند میرحسین موسوی، خاتمی و... را چهره هایی مطلوب و طرفدار آرامش معرفی کنند که از حق مسلم خود به نفع نظام و مردم چشم پوشی کرده اند! و از این طریق جماعت مورد اشاره را -غیر از آنهایی که خالصانه و به خاطر سلیقه سیاسی خاص خود به موسوی رأی داده بودند و همیشه قابل احترام خواهند بود- در قالب یک جریان اپوزیسیون صاحب حق! برای آشوب ها و فتنه های بعدی ذخیره کنند!
حسین شریعتمداری در پایان نوشته است: ترفند یاد شده هم اکنون در حال پی گیری است و دست اندرکاران و طراحان این ترفند تاکنون با برخی از شخصیت های دینی و سیاسی تماس گرفته و به آنها پیشنهاد امضای نامه و درخواست از موسوی برای انصراف! را ارائه کرده اند که خوشبختانه حیله آنان با درایت و هوشیاری شخصیت های دینی و سیاسی مورد اشاره ناکام مانده است، هرچند که طراحان ترفند مزبور کماکان به مراجعه و تلاش خود ادامه می دهند.
منابع امنیتی ایتالیا مدعی شدند: احتمال دارد جریانات سیاسی بازنده در انتخابات ریاست جمهوری اخیر ایران، این کشور را ترک کنند.
الکساندر سوتنیچنکو کارشناس امور اقتصادی مرکز مطالعات خاور نزدیک در سنت پترزبورگ در اینباره گفت: طرف بازنده انتخابات ایران مجبور به فرار از کشور خواهد شد و به همین دلیل در تکاپوی ایجاد زمینه های آن در خارج از ایران است.
در همین زمینه روزنامه ایتالیایی لااستامپا در گزارشی به نقل از اداره اطلاعاتی ایتالیا نوشت: از زمان اعلام نتایج انتخابات در ایران، پول های زیادی از این کشور به ترکیه، مالزی، پاکستان، اندونزی و امارات متحده عربی منتقل شده است.
این روزنامه ایتالیایی به نقل از منابع امنیتی این کشور، خروج پول ها را تحت پوشش بنیادهای مختلف غیردولتی و در حواله های 10 میلیون دلاری عنوان کرد.
این روزنامه به نقل از منابع امنیتی ایتالیا، نام میرحسین موسوی و یکی از چهره های سیاسی طراز اول کشور و مجموعه تحت هدایت آنها را از جمله کسانی دانست که خود را برای خروج از ایران آماده می کنند
احمدی نژاد با تاکید بر اینکه انتخابات 22 خرداد مجلس ختم دموکراسی لیبرالیسم و اندیشه لیبرال بود، اظهار داشت: مشارکت حداکثری ملت ایران آگاهی مردم ما را به نمایش گذاشت و باعث شد بنیانها و رفتارهای غرب زیر سئوال برود.
تشکر همسر شاه مخلوع از دخالت مرکل در امور داخلی ایران ایرنا: برلین -"فرح دیبا" همسر شاه مخلوع ایران از موضع دخالت آمیز صدراعظم آلمان در قبال اتفاقات اخیر ایران تشکر کرد و گفت : اقدام " آنگلا مرکل" در اعلام عمومی محکومیت این اقدامات، خوشحال کننده بود. وی که قبلا هم از حرکات اغتشاشگران مستقیما حمایت کرده بود در گفتگو با روزنامه "بونته " چاپ روز جمعه آلمان ،مدعی شد:تصاویری که از آشوبها در ایران پخش می شود، غرور زیادی ایجاد می کند.
درخواست حقوقدان مشهور آمریکایی از نادیده گرفتن رای و اراده ملت ایران بپرهیزید ایرنا: یکی از مشهورترین حقوقدانان بین المللی آمریکا و متخصص در امور مربوط به حقوق بشر از رسانه های غربی خواسته است وقتی هیچ مدرکی درباره بی نظمی احتمالی در انتخابات ایران ندارند , از نادیده گرفتن رای و اراده ملت ایران بپرهیزند. پروفسور "کورتیس فرانسیس دوبلر" در گفت وگویی اختصاصی با خبرنگار ایرنا در نیویورک گفت: برخی رسانه های غربی در حالی می گویند در جریان انتخابات ایران بی نظمی هایی وجود داشته که تاکنون هیچگونه مدرک ملموس اثبات کننده وجود چنین بی نظمی هایی را ارائه نداده اند و در نتیجه نادیده گرفتن چیزی که بیان قانونی اراده یک ملت بوده, کاری شدیدا غیر دموکراتیک است. وی که اخیرا مقاله ای هم درخصوص انتخابات ایران در روزنامه مصری الاهرام داشته, اظهار داشت: در این باره در روزنامه الاهرام نیز نظرم را بیان کرده ام که دیدگاهم هنوز هم همان است, من قویا از ابراز دمکراتیک اراده و توانایی مردم ایران برای شرکت در امور دولتشان حمایت می کنم. پروفسور دوبلر گفت: از نظر من سرنوشت این جریان در دست مردم و دولت ایران است، هر دولتی که مردم ایران برگزیده باشند. بنا بر این دلم نمی خواهد از خارج در این مورد دخالتی بکنم اما چیزی که در مقام یک وکیل بین المللی در زمینه حقوق بشر می توانم بگویم این است که بگذاریم مردم ایران خود تصمیم بگیرند و به نظراتشان هرچه که باشند, احترام بگذاریم. این حقوقدان بین المللی افزود:خیلی امیدوارم و باید بگویم که به توانایی مردم ایران در حل مسائل مربوط به کشورشان بیشتر از توانایی مردم خودمان یعنی ایالات متحده آمریکا, اعتماد و اطمینان دارم. وی تصریح کرد: متاسفانه در کشور من نشانه های زیادی از چنین توانمندی وجود ندارد. اگر در خاطره ها مانده باشد سال گذشته ما دونفر را به جرم تقلب در انتخابات 2004 که اگر صورت نگرفته بود چه بسا سرنوشت آن انتخابات چیز دیگری می شد ,محاکمه و محکوم کردیم. در نتیجه ما آدم های آن چنان پاک و منزهی نیستیم که حق داشته باشیم از دیگران و آن انتخاب ملت ایران , انتقاد کنیم. این وکیل و حقوقدان آمریکایی اظهار داشت:به نظر من که قانون اساسی ایران را دقیق خوانده ام و با قوانین شما تا حدودی آشنایی دارم, دارای قوانین مستحکمی برای تضمین نظارت بر جریانات انتخابات و سلامت آن است. پروفسور دوبلر گفت:"وقتی که من نتایج آرا را شنیدم یکی از کارهایی که از سر کنجکاوی کردم ، از آن جایی که من با دیدگاه های رییس جمهور ایران به آن شکلی که در صحنه های بین المللی ابراز کرده موافقم و آنها را منطبق با قوانین بین المللی می دانم ، گفت وگو با گروه های مخالف، نه تنها طرفداران میرحسین موسوی بلکه سایر گروه های مخالف را شروع کردم . وی افزود:" به گروههای طرفدار موسوی گفتم شما در همه حوزه های انتخاباتی ناظرانی دارید و همه آرای ریخته شده شمارش شده اند، آیا از این ناظران هیچ خبری مبنی بر اینکه در شمارش آرا بی نظمی هایی وجود داشته شنیده اید؟ و همه یکصدا گفتند نه! " این وکیل و حقوقدان آمریکایی تصریح کرد:هیچ یک از این ناظران نامزدها که در حوزه های رای گیری حضور داشتند گزارشی مبنی بر اختلال جدی در شمارش آرا نداده اند. پرفسور دوبلر گفت: چیزی که این ها در موردش حرف زده اند و شکایت کرده اند در مورد زمانی است که آرا برای شمارش نهایی به وزارت کشور برده شدند ولی قبل از آن، اینها توانایی شمارش آرا را به مراتب بهتر از آمریکا دارند و این به نظر من یک شیوه نظارت بسیار با کفایت است که بر پایه حضور افرادی از کلیه گروه های مخالف قرار دارد و این افراد می توانستند اگر چیزی وجود داشت مطرح کنند. "نکته جالب اینکه چهارشنبه هفته گذشته با اعضای گروهی به نام انجمن ملی آمریکایی های ایرانی تبار دیداری داشتم و این گروهی است که معمولا موضع و دیدگاه های بی طرفانه و غیر مغرضانه ای دارد, چیزی که مرا متعجب کرد این بود که خیلی از این ها از مخالفان و معترضان جانبداری می کردند." وی اظهارداشت: این من را متحیر کرده است, من نمی گویم که شهروندان سابق یک مملکت اجازه جانبداری از یک دیدگاه سیاسی را ندارند اما من این را می دانم خیلی از آنهایی که از این گروه مخالفین حمایت می کنند اتکایشان به آمریکا و حتی منابع آن ها است. این حقوقدان مشهور آمریکایی تصریح کرد:" این از نظر من باعث تاسف است که می بینیم این ها آشکارا کشکول گدایی در دست گرفته اند و به دنبال حمایت می گردند وبا اعضای کنگره و سنای آمریکا دیدار و از آنها درخواست حمایت می کنند". پرفسور دوبلر افزود: از دید من تا حدودی این کار آنان غیرعادی می نماید. تصور کنید مثلا من که یک استاد دانشگاه هستم راه بیافتم و از این و آن بخواهم که بیایید در انتخابا ت آمریکا دخالت کنید. اگر کسی در آمریکا دست به چنین کاری بزند کارش به زندان می کشد.
عملکرد صدا و سیمای ایران در روزهای پس از انتخابات ریاست جمهوری و انتقادات پراکنده از این سازمان از سوی برخی نهادها و مقامات از جمله علی لاریجانی رئیس مجلس ، در گزارشی مورد توجه مجله آمریکایی تایم قرار گرفت.
"معترضان به انتخابات ریاست جمهوری ، طی دو هفته گذشته صدا و سیمای جمهوری اسلامی را آماج حملات فزاینده خود قرار داده و این نهاد را به یک جانبه گرایی متهم کرده اند."
براساس این گزارش این حملات زمانی شدت گرفت که تلویزیون دولتی ایران از آنچه انعکاس صحیح اخبار مربوط به ناآرامی های اخیر نامیده می شود، خودداری کرد.
به نوشته تایم در حال حاضر فضای سایت هایی چون شبکه اجتماعی فیس بوک مملو از تصاویر و کاریکاتورهایی در نکوهش عملکرد صدا و سیماست.
این گزارش می افزاید: "جناح های منتقد دولت مدت هاست که رسانه ملی را ابزاری تبلیغاتی در دستان دولت می دانند اما در طول روزهای اخیر این نهاد به کانون عصبانیت آنها تبدیل شده است."
برپایه این گزارش، سطح نارضایتی از عملکرد صدا و سیما به نحو بی سابقه ای بالاست که حتی موجب نگرانی شخصیت هایی چون علی لاریجانی رئیس مجلس و مدیر سابق صدا و سیما شده است.
لاریجانی اخیراً گفت: "صدا و سیما نباید به نحوی عمل کند که تحریک کننده مردم باشد."
تایم می نویسد: " با این حال برخی نیز بر این باورند که رویکرد کنونی صدا و سیمای ایران منحصراً در راستای سیاست های دولت و احمدی نژاد نیست و به عقیده آنها گرچه گروه کوچکی در این سازمان مستقیماً همراستا با احمدی نژاد عمل می کند اما عملکرد این سازمان فراجناحی است."
این مجله آمریکایی می افزاید: "موافقت صدا و سیما با پخش 6 مناظره در طول انتخابات ریاست جمهوری که در تاریخ سیاسی ایران بی سابقه بود و فرصتی نادر برای کاندیداهای مخالف در جهت به چالش کشیدن احمدی نژاد فراهم کرد، شاهدی بر این مدعاست."
تایم در پایان می دهد: "در جناح بندی مقامات سیاسی ایران، ضرغامی و لاریجانی جزو اصولگرایان به شمار می آیند اما نه اصولگرایی از جنس احمدی نژاد."
هادی ابراهیمی مدیر مسوول "صبح مازندران" در نامه ای به هاشمی نوشت:
حضرت آیت الله هاشمی رفسنجانی
انتخابات 22 خرداد با ارائه ترجمان روشنی از کارآمدی نظام مردم سالاری، در عرصه تعیین سرنوشت برگزار شد. تأکید مردم عزیز کشورمان بر ادای تکلیف و آگاهی کامل آنان از نقش و اثر این حضور هوشمندانه، مبین دلبستگی فرد فرد آنان به نظام مقدس جمهوری اسلامی است . همچنان که مستحضرید در این انتخابات ایرانیان با اتکا به آموزه های امام راحل و گفتمان مقام معظم رهبری، ساده زیستی، خدمت صادقانه، پرهیز از تجمل گرایی و اشرافی گری، مردمی بودن، پرهیز از خودباختگی و انفعال، پافشاری و استقامت بر اصول و مجاهدت خالصانه را به عنوان مهم ترین مولفه های رئیس جمهور به عنوان خادم ملت برگزیده اند.
حضرت آیت الله هاشمی
رأی 85 درصدی مردم به نظام و انتخاب فردی که بر شعارهای برگرفته شده از آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری تأکید می ورزد یکی از دستاوردهای بزرگ این دوره از انتخابات بوده که به تمامی بافته های ذهنی جریان برانداز که پروژه" حاکمیت دوگانه"را در داخل کشور تعقیب می کرد پاسخ کوبنده داد.
همچنان که مستحضرید به رغم ترفندها و شیطنت های برخی از بدخواهان و دشمنان انقلاب و ملت و پیاده نظام داخلی آنان، انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری با آرامش کامل و در عین حال با شکوه و عظمتی وصف ناپذیر و با نتایجی نه چندان دور از انتظار، به پایان رسید.
امّا متأسفانه نامزد مورد حمایت جنابعالی یعنی آقای میرحسین موسوی با در پیش گرفتن روش های غیرقانونی وبا صدور بیانیه های متعدد بدعتهای غلط و نابجایی از خود مبنی بر راهپیمایی های غیرقانونی و زورآزمایی های خیابانی بر جای گذاشت که حاصل آن 700 مورد آتش سوزی در اماکن عمومی ،200 مورد آتش سوزی در بانکها ، 200مورد خسارت به خودروهای شخصی، 300 مورد آتش سوزی و تخریب اموال و کشته شدن دهها نفر از هموطنان بوده است .
رویدادی که برخلاف بیانیه های صادر شده از سوی آقای میر حسین موسوی نه تنها بر مبنای آموزه های انقلاب اسلامی و گفتمان امام راحل نیست بلکه ناقض آزادی، زایل کننده کرامت انسانی و فضایی برای حرکت های آنارشیستی است که متأسفانه این حرکت های غیرقانونی و نابهنجار در همسویی کامل با رسانه های خبری غرب و دولت مردان کشورهای اروپایی و رژیم نامشروع صهیونیستی بوده است.
حضرت آیت الله
در حالی که شخصیت ها، نخبگان، رجال سیاسی و مذهبی با نصب العین قراردادن منویات و رهنمودهای مقام معظم رهبری در نماز جمعه بر پایبندی کامل به قانون و پرهیز از قانون گریزی بعنوان راه حل اساسی به منظور برون رفت از چالش ها و شبهات مطرح شده پیرامون انتخابات تأکید می ورزند، امّا میر حسین موسوی نامزد مورد حمایت جنابعالی همچنان با صدور بیانیه ها برطبل بی قانونی و ترویج رویه های آنارشیستی در فضای سیاسی کشور تلاش می کند. که این امر نه تنها به صلاح نظام اسلامی، نیست بلکه شائبه های گسترده ایی را در بین مردم در خصوص حمایت های پشت صحنه جنابعالی از ایشان مبنی بر تداوم قانون گریزی ایجاد کرده که این امر به صلاح جنابعالی نیست و توقع بر این است که با صدور بیانیه ای ضمن تقبیح اقدامات خودسرانه میرحسین موسوی ،همگان را به آرامش و پرهیز از هرگونه حرکت های غیرقانونی، آشوب، تخریب اموال عمومی و نیز تعرض به جان و مال مردم دعوت نمائید .
حضرت آیت الله هاشمی
سکوت غیر قابل توجیه جنابعالی درباره حرکت های فراقانونی و خلاف مشی حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری آقای میر حسین موسوی که در مسیری خارج از عقلانیت و عدم توجه به منافع ملی کشور بوده است، برای مردم ما باور نکردنی و غیر قابل قبول است !
آیا در برابر بدعتهایی با ادعای تقلب و به زیر سوال بردن مردم سالاری دینی در کشورو خدشه به اعتماد ملی می توان سکوت کرد؟
حضرت آیت الله هاشمی
تاکنون در برابر اقدام علیه امنیت ملی کشور، آتش زدن و تخریب مساجد، اماکن مقدسه و توهین به شعائرو مقدسات اسلامی، اردوکشی های خیابانی که بدون مجوز قانونی برگزار شده و همین امر باعث ضرب و جرح و کشتار مردم بیگناه و نیروهای بسیجی و انتظامی از سوی قانون شکنان شده هیچ فریادی از سوی جنابعالی بلند نشد؟ آیا می شود در برابر دخالتهای بیگانه از جمله آمریکا ،انگلیس، فرانسه، آلمان و صهیونیستها در داخل کشور ما که کاملاً در راستای تفرقه و اختلاف بین مردم است سکوت کرد ؟ چرا در برابر همصدایی عده ایی از نیروهای فریب خورده داخلی با بیگانگان و دشمنان قسم خورده ملّت ایران که در راستای براندازی نظام جمهوری اسلامی قدم بر می دارند فریاد بر نمی آورید؟
آیا می شود در برابر تخریب و سرقت اموال عمومی دولتی و خصوصی مردم سکوت کرد ؟
حضرت آیت الله هاشمی
نامزد مورد حمایت جنابعالی در حالی دم از قانون می زند که خود نقض کننده اصول 99، 110، 118 و 176 قانون اساسی است لطفاً به عنوان یار دیرین امام راحل فرمایشات گرانسنگ آن مرد بزرگ تاریخ را به ایشان یادآور شوید آنجایی که می فرمود: نمی شود از شما پذیرفت که قانون را قبول نداریم، غلط میکنی قانون را قبول نداری؟ قانون تو را قبول ندارد نباید از مردم پذیرفت، از کسی پذیرفت ،ما شورای نگهبان را قبول نداریم ،نمی توانی قبول نداشته باشی، مردم رأی دادن به اینها، مردم که به قانون اساسی رأی دادن منتظرند که قانون اساسی اجرا شود، هرکس از هر جا صبح بلند شود بگوید من شورای نگهبان را قبول ندارم، من قانون اساسی را قبول ندارم، من مجلس را قبول ندارم، من رئیس جمهور را قبول ندارم، من دولت را قبول ندارم، نه! همه باید مقید به این باشید که قانون را بپذیرید، ولو بر خلاف رأی شما باشد باید بپذیرید برای اینکه میزان اکثریت است، و تشخیص شورای نگهبان که این مخالف قانون نیست و مخالف اسلام هم نیست میزان است که همه باید بپذیریم (صحیفه امام جلد 14 صفحه 378)
حضرت آیت الله هاشمی
اصرار نامزد مورد حمایت جنابعالی مبنی بر عبور از خطوط قرمز نظام مصداق بارز اقدام علیه امنیت ملی و منافع انقلاب اسلامی است که تاکنون نتیجه ایی جزء اغتشاشات و اردو کشی های خیابانی نداشته و نتیجه اینکه بدخواهان ملت ایران با بهره برداری از فرصت بوجود آمده، با طراحی ترفند های شیطنت آمیز و ساختارشکن، هدایت خط تخریب و آشوب را در امور داخلی کشورمان بر عهده گرفته اند که از جنابعالی انتظار می رود با عکس العمل انقلابی و هوشمندانه نسبت به این جریان خزنده موجبات وحدت و یکپارچگی نیروهای انقلاب را که ذیل گفتمان امام راحل و مقام معظم رهبری فراهم آورید.
صادق محصولی در گفت و گوی 45 دقیقه ای شب گذشته با شبکه دو سیما گفت: برای انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری چند ویژگی را به عنوان شاخص در نظر گرفتیم که از آن جمله می توان به قانونمند بودن، مشارکت حداکثری، رقابتی بودن، اخلاقی بودن، شفاف بودن کار، منصفانه بودن و اطلاع رسانی به موقع اشاره کرد.
عضو شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز با تأکید بر اینکه به غیر از چند نفر انگشت شمار در مجمع روحانیون مبارز بقیه این طیف جدا شده در زمانهای مبارزه با رژیم شاه نه روحانی و نه مبارز بودند، افزود: پیدایش مجمع روحانیون مبارز تقلب فاحشی بود که از ابتدا این نفاق و دوگانگی و همراهی با چپگراها در آن متبلور بود.
حجتالاسلام جعفر شجونی با بیان اینکه عدهای از روحانیون که سخت علاقه به ریاست و خودنمایی داشتند با فشار آوردن به مرحوم سید احمد خمینی و با دروغپردازی از روحانیت مبارز انشعاب کردند،گفت: آنان این انشعاب را خواسته امام دانستند و حال آنکه امام سخت با این انشعاب مخالف بود.
حجتالاسلام شجونی با بیان اینکه یکایک جملات بیانیه مجمع روحانیون مبارز جواب دارد، افزود: این کلی گویی و اهانت به نظام جمهوری اسلامی نشان از کینه و جاهطلبی آنهاست و این عده از مردم سخن میگویند حال آنکه مردم 7 سال است که به آنها نه گفتهاند.
وی تصریح کرد: به این عده نصیحت میکنم که به ولایت فقیه و نصایح ایشان گردن نهند تا آبروی از دست داده خود را بازپس گیرند.
عدم تعامل جدی با شورای نگهبان در اعتراض به نتایج انتخابات، موجب محروم شدن میرحسین موسوی و مهدی کروبی از ابزارهای اعتراض قانونی و بدون هزینه بود که میتوانست سرنوشت انتخابات را تغییر دهد.
یک کارشناس سیاسی در گفتگو با فرارو، ضمن بیان مطلب فوق افزود: آقایان مهندس موسوی و حجتالاسلام کروبی به محض اعلام نتایج، با بایکوت مسیرهای قانونی اعتراض به انتخابات از طریق شورای نگهبان و در پیش گرفتن اعتراضات مدنی، عملاً خود را از ابزاری مؤثر و بدون هزینه که میتوانست سرنوشت انتخابات را تغییر دهد، محروم کردند.
این کارشناس افزود: در صورتی که مهندس موسوی اندکی صبر کرده و دستکم گزارشها و اعتراضات مستند خود را قبل از وارد شدن به شیوه اعتراضات مدنی و بدون مجوز به شورای نگهبان ارائه میداد، اولاً تصویر منطقیتری از خود بر جای میگذاشت، ثانیاً از احتمال نه چندان کم رسیدگی به شکایات استفاده میکرد و ثالثاً در صورت عدم رسیدگی به شکایات وی، اعتراضات مدنی میتوانست از وی پذیرفته باشد.
وی توضیح داد فرضیه مهندس موسوی این بود که «به دلیل حمایت هفت نفر از اعضای شورای نگهبان از محمود احمدینژاد قبل از انتخابات، این شورا بیطرفی لازم را برای رسیدگی به شکایات سایر کاندیداها ندارد و به آنها ترتیب اثر نخواهد داد» البته اگرچه عدم اعلام موضع انتخاباتی از سوی شورای نگهبان پسندیدهتر بود، اما این فرضیه هم قطعی نیست. چرا که به احتمال زیاد چهرههایی نظیر آیتالله مومن با وجود اعلام حمایت از احمدینژاد بعید است نسبت به شکایات مستند سایر کاندیداها بیتفاوت بمانند و از سوی دیگر پنج عضو دیگر شورای نگهبان که از احمدینژاد اعلام حمایت علنی نکردهاند، اگرچه در اقلیتند، اما امکان خوبی برای پیگیری و به نتیجه رساندن شکایات محسوب می شدند.
این کارشناس ادامه داد: به نظر می رسد علت دوم عدم پیگری جدی شکایات مهندس موسوی و حجتالاسلام کروبی و بسنده کردن به تعدادی نامه سرگشاده، ناامیدی از اثرگذار بودن این شکایات با وجود فاصله 11 میلیونی آراء باشد. در شرایطی که مطابق با قانون انتخابات برای پیروزی یک کاندیدا در دوره نخست، پنجاه به علاوه یک آراء لازم است، یعنی کاندیدای پیروز باید رأی حدود بیست میلیون شهروند را کسب کند، بنابراین اگر به هر دلیلی خواه ابطال بخشی از آراء به دلیل تخلف یا اشتباه بیسابقه در تجمیع آرا، رأی احمدینژاد از پنج میلیون رأی کاهش یابد، سرنوشت انتخابات به مرحله دوم کشیده خواهد شد.
از سوی دیگر مطابق با قانون انتخابات، مشاهده آراء تقلبی متعدد در بازشماری، موجب اصلاح آراء صندوق نشده، بلکه باعث ابطال آن میشود. یعنی فرضاً اگر در صندوقی که دارای 2 هزار رأی باشد، احمدینژاد 1500 رأی و مهندس موسوی 300 رأی کسب کرده باشند و 200 رأی هم متعلق به سایر کاندیداها باشد و از 1500 رأی احمدینژاد در بازشماری، فقط تقلبی بودن 100 رأی اثبات شود، دیگر از این صندوق 1400 رأی به حساب احمدینژاد گذاشته نمیشود، بلکه مطابق با قانون به دلیل عدم صحت عملکرد مسئولین صندوق، آرای آن ابطال شده و از آرای صحیح احمدینژاد 1500 رأی و از مهندس موسوی 300 رأی کسر میشود که عملاً نتیجه آن کسر شدن 15 برابر از آرای غیرواقعی احمدینژاد است.
وی گفت: با توجه به این موضوع و این که رهبر انقلاب در خطبههای تاریخی نمازجمعه، وجود تخلف در حد صدهزار، پانصدهزار و حتی یک میلیون رای را محتمل دانستند، حتی در صورت فرض 500 هزار رأی تقلبی، این میزان رأی میتواند موجب باطل شدن 5 میلیون رای احمدینژاد شود و عملاً انتخابات را به مرحله دوم بکشاند، بنابراین در این شرایط نیز پیامدهای اشتباه مهندس موسوی و حجتالاسلام کروبی در بایکوت مسیرهای اعتراض قانونی، عدم تقاضای بازشماری آراء و تمرکز بر روشهای اعتراضی بدون مجوز قانونی بیشتر میگردد.
این کارشناس در خاتمه گفت: به نظر میرسد در شرایط فعلی نیز با توجه به موافقت رهبر معظم انقلاب با تمدید مهلت رسیدگی به شکایات، این دو کاندیدا میتوانند با تعلیق اعتراضات مدنی که بدون مجوز قانونی انجام میشود، از شورای نگهبان درخواست بازشماری ده درصد آراء و به ویژه تطبیق کد ملی یا شماره سریال شناسنامه که در ته برگ تعرفه درج شده با بانک اطلاعات کشور را بکنند تا هم از امتیازات روشن بدون هزینه قانونی استفاده کرده و هم به کاهش تنش و التهاب اجتماعی کمک کنند.