مهدی کروبی به احمدینژاد پیشنهاد برگزاری دو تجمع جداگانه داد. او روز گذشته در تحریریه روزنامه اعتماد ملی حاضر شد و با اعضای تحریریه گفتوگو کرد و درباره انتخابات گفت: من پیشنهادی برای آقای احمدینژاد دارم.وزارت کشور اجازه برگزاری یک تجمع را به ما بدهد بعد ما در یک نقطه تهران تجمع برگزار میکنیم، ایشان نیز همزمان در نقطه دیگر تجمعی برگزار کند. آن وقت ایشان ببیند که مردم از کدامیک استقبال میکنند. از آنها یا از اصلاحطلبان.
بنابراین گزارش جلسه شورای سیاستگذاری روزنامه اعتمادملی دیروز با حضور صاحب امتیاز آن برگزار شد و چنین بود که دیروز مهدی کروبی میهمان روزنامه اعتمادملی شد تا نه تنها از کارمندان این روزنامه برای تلاشان در عرصه اطلاعرسانی شفاف قدردانی کند بلکه به آنها بگوید که در شرایط پیش آمده نیز مانند گذشته در چارچوب نظام و در جهت تحکیم جمهوری اسلامی گام بردارند.
مهدی کروبی پس از پایان جلسه شورای سیاستگذاری روزنامه اعتمادملی با حضور در جمع اعضای تحریریه و فنی روزنامه اعتمادملی با اشاره به تلاشهای بزرگان برای حضور حداکثری مردم در عرصه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری گفت: «در عرصه این انتخابات تلاش همه بزرگان برای حضور حداکثری مردم بود و حتی گروههایی که انتخابات دوره قبلی را تحریم کرده بودند در عرصه این انتخابات حضوری فعال داشتند و مردم را به شرکت در آن دعوت میکردند. بهاینترتیب بود که قبل از برگزاری انتخابات همواره در گفتوگو با خبرنگاران خارجی به آنها میگفتند که شما روز انتخابات شاهد حضور گسترده مردم خواهید بود چرا که اینگونه احساس میشد که مردم به تغییر در شرایط میاندیشند و تنها راه تغییر را نیز حضور در انتخابات و از طریق صندوقهای رای میدانستند. البته ما هم مردم را به حضور گسترده در انتخابات ترغیب میکردیم و معتقد بودیم که حضور گسترده مردم هر نوع ارادهای را که قصد تضعیفکردن جمهوریت نظام را دارد، پودر میکند و از بین میبرد.
وی با اشاره به حوادثی که در عرصه این انتخابات پیش آمد، گفت: «اما شیرینی حضور گسترده مردم در انتخابات توسط مجریان آن تلخ شد و مردم نیز از این موضوع ناراحت و سرخورده شدند بنابراین شاهد حضور خودجوش مردم در اعتراض به روند برگزاری انتخابات بودیم.
کروبی تاکید کرد: «شعارهای مردم در راهپیماییهایی که شرکت میکردند، مشخص بود. آنها شعاری علیه نظام سر نمیدادند بلکه با سردادن تکبیر و فریاد زدن الله اکبر خواستار احقاق حقشان و تعیین تکلیف رای خود بودند اما متاسفانه عدهای به این مردم انگ و بهتان زدند و گفتند که این فریادها صدای صهیونیست و ضد انقلاب است ولی گفتن این حرفها نتیجهای ندارد زیرا مردم به آگاهی سیاسی رسیدهاند.»
دبیر کل حزب اعتمادملی تصریح کرد: «هنگامی که انتخابات برگزار شد و چنان نتیجهای بر آن رقم خورد من همواره تاکید میکردم که ما به شورای نگهبان حرفی نخواهیم زد و به آن اعتراضی نداریم بلکه ما نسبت به عملکرد قوه مجریه و وزارت کشور معترض هستیم.»
وی با اشاره به تنوع مذهبی و قومیتی درکشور گفت:«در ایران مردمی با مذاهب و قومیتهای مختلف زندگی میکنند بنابراین من به برخی توصیه میکنم که به گونهای رفتار نکنند که خود را وابسته به خدا بدانند و دیگران را ضد دین معرفی کنند. چرا این روزها برخی میگویند کسانی که به انتخابات اخیر معترض هستند از پیکره انقلاب جدا شدهاند من به این افراد میگویم که آیا شما شاقول انقلاب هستید که اینگونه حرف میزنید شما درکجای حرکت و مبارزات انقلاب حضور داشتید که امروز درباره کسانی که سالها برای پیروزی و استقرار نظام جمهوری اسلامی در کنار امام (ره) و دیگر نیروهای انقلابی مبارزه کردهاند اینگونه صحبت میکنید. این نظام متعلق به همه مردم است و 98 درصد از مردم به نظام جمهوری اسلامی رای مثبت دادهاند.»
وی با اشاره به سوابق کاندیداهای این انتخابات گفت: «کسانی که در انتخابات کاندیدا شده بودند خود از نیروهای انقلابی و مدیران این کشور بودند و حضور آنها باعث شد مردم در عرصه انتخابات حاضر شوند ولی متاسفانه بهرغم حضور نیروهای انقلابی و حضور گسترده مردم این حادثه تلخ روی داد.
وی خاطرنشان کرد:«البته کسانی که به آقای احمدینژاد هم رای دادهاند متعلق به این نظام هستند ولی آنها در اقلیت حضور دارند و نمیتوان نظر اقلیتی را به اکثریت تحمیل کرد.»
مهدی کروبی در ادامه در حالی که ابراز امیدواری کرد تا هرچه سریعتر دستگیرشدگان اخیر آزاد شود از پیگیری روند آزادی آنها خبر داد.
وی با ابراز تاسف از بازداشت محمد قوچانی سردبیر روزنامه اعتمادملی گفت: «صاحب امتیاز این روزنامه من هستم و اگر مطلبی منتشر میشود مسوولیت آن با بنده و مدیر مسوول روزنامه است و حتی من اعلام کردهام که اگر نامهای یا بیانیهای از طرف بنده نوشته میشود مسوولیت آن با بنده است نه کسی که آن را حروفچینی میکند و یا برای چاپ در روزنامه یا سایت آن را تنظیم میکند.»
وی با اشاره به ادامه فعالیت روزنامه تاکید کرد: «ما کارمان را در چارچوب نظام انجام میدهیم البته حقمان تضییع شده است که باید پیگیری کنیم. ما در چارچوب خط جمهوری اسلامی مبتنی بر تفکر حضرت امام (ره) که معتقد بود «میزان رای ملت است» حرکت میکنیم و به آن اعتقاد داریم.»
وی با تاکید بر اینکه همواره باید در برابر سختیها مقاومت کرد و به مبارزه با آن پرداخت، گفت: «من بارها در برابر چنین شرایط سختی قرار گرفتهام و تهمتهای بسیاری را تحمل کردهام و دیگر روئینتن شدهام و اکنون نیز به شما میگویم که باید به فعالیت خود در چارچوب نظام ادامه دهید و از سختیها نهراسید.»
اعتماد ملی– فرزانه آئینی: موضع مقتدرانه علی لاریجانی در مقام رئیس مجلس در برابر موج تخریبها ،تلاش حامیان احمدینژاد برای مطیع کردن وی را وارد فاز جدیدی کرد. اعضای فراکسیون انقلاب (حامیان احمدینژاد در مجلس) با مطرح کردن پروژه استیضاح هیات رئیسه درصدد تخریب بیش از پیش علی لاریجانی به خاطر حمایتهای تلویحیاش از موسوی برآمدند.
اولتیماتوم به لاریجانی در دیداری خصوصی به همین منظور سران فراکسیون انقلاب همچون روحالله حسینیان، مرتضی آقا تهرانی و حمیدرسایی در نظر دارند بعدازظهر سه شنبه آتی در دیداری خصوصی با رئیس مجلس با برشمردن نقدهایشان از ریاست مجلس به وی برای تصحیح نحوه سکانداری بهارستان اولتیماتوم دهند. نحوه موضعگیری لاریجانی در حمایت از اعتراضات معترضان به نتیجه انتخابات و زیرسوال بردن آرای احمدینژاد در انتخابات با انتقاد به شورای نگهبان به خاطر جانبداری از احمدینژاد دو محور اصلی نقدهای این جریان به ریاست مجلس است. به همین منظور بنا به گفته یکی از اعضای این فراکسیون، در اینجلسه به لاریجانی گفته خواهد شد در صورتی که با پایان دادن به فعالیت کمیته ویژهاش برای پیگیری حوادث اخیر نحوه موضعگیریهایش را رسما تغییر ندهد طرح استیضاح هیاترئیسه را برای برکناری وی به جریان خواهند انداخت . قابل ذکر است که براساس ماده 25 آییننامه داخلی مجلس هرگاه نمایندگان به کیفیت اداره جلسات مجلس و نحوه ایفای وظایف رئیس یا سایر اعضای آن معترض بودند میتوانندطی تقاضای کتبی با امضای حداقل 25نفر این درخواست را به کمیسیون ویژه آن ارائه و برکناری فرد یا افراد مذکور را بررسی و ظرف 10 روز در جلسهای به رای نمایندگان بگذارند.
انگیزه قوی حامیان احمدینژاد برای تخریب لاریجانی آنچه سبب شده است تا حامیان احمدینژاد در تخریب و برکناری لاریجانی از ریاست وی بر مجلس جدیت ویژهای به خرج دهند. لبریز شدن کاسه صبر آنها به واسطه انتقادهای لاریجانی در مقام رئیس مجلس به اقدامات احمدینژاد در مقام رئیس دولت نهم است که در زمان بودجهنویسی و حذف هدفمند کردن یارانه استارت خورد و با نامهنگاری وی با احمدینژاد تشدید شد و در نهایت با تلاشهای لاریجانی به عنوان رئیس فراکسیون اکثریت برای ممانعت از صدور بیانیهای در حمایت از کاندیداتوری احمدینژاد به اوج خود رسید . به همین منظور موضعگیریهای دو پهلوی رئیس مجلس در خصوص وقایع اخیر سبب شده است طاقت آنها طاق شود و پروژه تخریب لاریجانی را کلید بزنند که این پروژه نیز با بیتوجهی لاریجانی وارد فاز جدید و البته پرخطری شده است. عامل دیگری که باعث انگیزه دادن به حامیان احمدینژاد برای تشدید فشارهای سیاسی بر لاریجانی میشود اتصال و ارتباط آنها با احمدینژاد و در نتیجه قدرتی فراتر از لابیهای درون مجلسی است ضمن اینکه این بار پروژه تخریب لاریجانی نیز فقط محدود به مجلس نمیشود بلکه طرح برنامهریزی شده و هدفمندی است که از حامیان احمدینژاد در خارج از مجلس شروع و از رسانههای تحت اختیار حامیان افراطی دولت سر بلند کرده است. مصداق این امر در گزارشهای مکرر خبرگزاری رسمیدولت و روزنامه حامیاحمدینژاد به مدیر مسوولی مهرداد بذرپاش است.
موضع قدرتمندانه لاریجانی با پروژه تخریب آنچه که سبب شده است حامیان احمدینژاد برای مقابله با ایستادگی رئیس مجلس در مقابل خواسته آنها پروژه تخریب لاریجانی را در قالب طرح استیضاح برای مطرح کردن بیکفایتی نماینده قم برای عهدهداری سکانداری بهارستان مطرح کنند، موضع قدرتمندانه رئیس مجلس در قبال تلاش این جریان برای استفاده از تریبون بهارستان است . به همین منظور در حالی که در جلسه علنی دیروز مجلس ستار هدایتخواه از حامیان احمدینژاد در مجلس قصد داشت در قالب تذکر آییننامهای نحوه موضعگیری لاریجانی در خصوص ناآرامیهای اخیر کشور را زیر سوال ببرد، رئیس مجلس بیتفاوت به اصرار وی برای بیان تذکر سیاسیاش مانع از ادامه سخنان وی شد. این در حالی بود که نماینده بویراحمد و دنا مدام با استناد به ماده 11 بند 23 آئیننامه داخلی مجلس مدام بر حفظ اقتدار و جایگاه مجلس از سوی ریاست آن تاکید میکرد. این در حالی بود که لاریجانی به محض مطلع شدن از محتوای تذکر وی مقتدرانه مانع از ادامه سخنان وی شد.
کوچکزاده: کمیته ویژه به درد خود لاریجانی میخورد از سوی دیگر نیز قابل هضم نبودن موضعگیریهای علی لاریجانی برای جریان حامی احمدینژاد سبب شده است تا فراکسیون انقلاب بیپروا عملکرد شخص لاریجانی را در راس کمیته ویژه مجلس مورد حمله قرار دهد تا شاید مانع از اعلام نظر رسمیمجلس در هواداری از کاندیداهای اصلاحطلب و حامیانشان شود. در همین راستا مهدی کوچکزاده ،نماینده تهران در انتقاد به موضعگیریهای لاریجانی گفت: سخنان و مواضع لاریجانی قطعا نظرات شخصی خودش است و نمیتواند به عنوان نظر مجلس این سخنان را بیان کند. عضو فراکسیون انقلاب در خصوص اعلام مواضع لاریجانی از حوادث اخیر ادامه داد: مسیر قانونی برای تحقیق در مساله و شکلگیری کمیته تحقیق طی نشده و البته نتایج این کمیته هم به درد خود لاریجانی میخورد. وی خاطرنشان کرد: تاکید میکنم مواضعی که لاریجانی در خصوص مسائل اخیر بیان میکند مواضع شخصی خودش است و ربطی به کلیت مجلس ندارد.
کوثری: مواضع لاریجانی مورد رضای نمایندگان نیست در ادامه اظهارات کوچکزاده اسماعیل کوثری، عضو فراکسیون حامیان احمدینژاد نیز در ارزیابی مواضع علی لاریجانی رئیس مجلس درباره ناآرامیهای اخیر گفت: دراین رابطه فقط یک جمله میتوانم بیان کنم مبنی بر اینکه سخنان لاریجانی آنچنان که مورد رضای نمایندگان باید باشد، نیست. آنچه سبب شده است تا حامیان احمدینژاد با توسل به پروژه تخریب رئیس مجلس و زیر سوال بردن اعضای این فراکسیون خواهان پایان بخشیدن به فعالیتهای کمیته ویژه شوند چارچوب فعالیتهای این کمیته است هرچند که بنا به دستور لاریجانی این کمیته برای ریشهیابی عوامل اغتشاشات اخیر به ویژه حوادث کوی دانشگاه و مجتمع سبحان فعال شد اما دیدارهای اعضای این کمیته با کاندیداها و مقامات کشور که مستقیم یا غیرمستقیم با انتخابات در ارتباط بودند و به طور کلی تحقیق و تفحص از انتخابات و میزان سلامت انتخابات حامیان احمدینژاد را هراسان کرده است
سحام نیوز : مهدی کروبی بار دیگر با تاکید بر اینکه این انتخابات مخدوش است و باید ابطال گردد گفت : " من نتیجه این انتخابات را قبول ندارم و دولت برامده از ان را مشروع نمی دانم . " کروبی دیروز پس از پایان جلسه شورای سیاست گذاری روزنامه اعتمادملی با حضور در جمع اعضای تحریریه و فنی روزنامه اعتمادملی با اشاره به تلاش های بزرگان برای حضور حداکثری مردم در عرصه انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری گفت : " در عرصه این انتخابات تلاش همه برزگان برای حضور حداکثری مردم بود و حتی گروههایی که انتخابات دوره قبلی را تحریم کرده بودند در عرصه این انتخابات حضوری فعال داشتند و مردم را به شرکت در ان دعوت می کردند . بنابراین بود که قبل از برگزاری انتخابات همواره در گفت و گو با خبرنگاران خارجی به انها می گفتند که شما روز انتخابات شاهد حضور گسترده مردم خواهید بود چرا که این گونه احساس می شد که مردم به تغییر در شرایط می اندیشند و تنها راه تغییر را نیز حضور در انتخابات و از طریق صندوق های رای می دانستند . البته ما هم مردم را به حضور گسترده در انتخابات ترغیب می کردیم و معتقد بودیم که حضور گسترده مردم هر نوع اراده ای را که قصد تضعیف کردن جمهوریت نظام را دارد پودر می کند و از بین می برد . " وی گفت : "ما تصور می کردیم که در انتخابات تقلب هایی صورت می گیرد ولی حضور گسترده مردم باعث می شود که تلاش هایی برخی از گروهها برای تقلب در انتخابات بی ثمر باشد ولی متاسفانه شاهد ان بودیم که علی رغم حضور گسترده مردم باز هم سرنوشت دیگری برای انتخابات رقم خورد ." وی با اشاره به حوادثی که در عرصه این انتخابات پیش آمد گفت : " اما شیرینی حضور گسترده مردم در انتخابات توسط مجریان ان تلخ شد و مردم نیز از این موضوع ناراحت و سرخورده شدند و بنابراین شاهد حضور خودجوش مردم در اعتراض به روند برگزاری انتخابات بودیم . " کروبی تاکید کرد : " شعارهای مردم در راهپیمایی هایی که شرکت می کردند مشخص بود انها شعاری علیه نظام سر نمی دادند بلکه با سردادن تکبیر و فریاد زدن الله اکبر خواستار احقاق حقشان و تعیین تکلیف رای خود بودند ولیکن متاسفانه عده ای به این مردم انگ و بهتان زدند و گفتند که این فریادها صدای صهیونست و ضد انقلاب است ولی گفتن این حرف ها نتیجه ای ندارد زیرا مردم به اگاهی سیاسی رسیده اند . " دبیر کل حزب اعتمادملی تصریح کرد : " هنگامی که انتخابات برگزار شد و چنان نتیجه ای بر ان رقم خورد من همواره تاکید می کردم که ما به شورای نگهبان حرفی نخواهیم زد و بدان اعتراضی نداریم بلکه ما نسبت به عملکرد قوه مجریه و وزارت کشور و شخص رییس جمهور دولت نهم که برگزار کننده این انتخابات بود معترض هستیم . " وی تاکید کرد : " به اعتقاد بنده قطع نظر از نتیجه ای که برای این انتخابات رقم خورده است باید این موضوع مورد بررسی قرار گیرد که چه شبکه هایی مافیایی به وجود آمده اند که می توانند این گونه سرنوشت انتخاباتی را تغییر دهند باید دقت و بررسی شود و این غده سرطانی را پیدا کرد . به نظر من کسانی که اکنون نسبت به نتیجه انتخابات رضایت دارند چند سال بعد خود متوجه سرنوشت تلخی که بدان گرفتار شده ایم خواهند شد . " وی با اشاره به تنوع مذهبی و قومیتی درکشور گفت :" در ایران مردمی با مذاهب و قومیت های مختلف زندگی می کنند بنابراین من به برخی توصیه می کنم که به گونه ای رفتار نکنند که خود را وابسته به خدا بدانند و دیگران را ضد دین معرفی کنند . چرا این روزها برخی می گویند که کسانی که به انتخابات اخیر معترض هستند از پیکره انقلاب جدا شده اند من به این افراد می گویم که آیا شما شاقول انقلاب هستید که این گونه حرف می زنید شما درکجای حرکت و مبارزات انقلاب حضور داشتید که امروز درباره کسانی که سالها برای پیروزی و استقرار نظام جمهوری اسلامی در کنار امام (ره) و دیگر نیروهای انقلابی مبارزه کرده اند این گونه صحبت می کنید . این نظام متعلق به همه مردم است و 98 درصد از مردم به نظام جمهوری اسلامی رای مثبت داده اند . " وی با اشاره به سوابق کاندیداهای این انتخابات گفت : " کسانی که در انتخابات کاندیداها شده بودند خود از نیروهای انقلابی و مدیران این کشور بودند و حضور انها باعث شد که مردم در عرصه انتخابات حاضر شوند ولی متاسفانه علی رغم حضور نیروهای انقلابی و حضور گسترده مردم این حادثه تلخ روی داد . " وی خاطرنشان ساخت :" البته کسانی که به آقای احمدی نژاد هم رای داده اند متعلق به این نظام هستند ولی انها در اقلیت حضور دارند و نمی توان نظر اقلیتی را به اکثریت تحمیل کرد . " مهدی کروبی در ادامه پیشنهادی به مسئولان داشت . او چنین پیشنهاد کرد : " برای اینکه مشخص شود حامیان احمدی نژاد در اقلیت هستند و ما در اکثریت هستیم ، به حامیان اصلاح طلبان و احمدی نژاد مجوزی داده شود تا در دور روز به صورت جداگانه راهپیمایی را برگزار کنند . مسئولان اجازه دهند و البته امنتیت را برقرار کنند تا یک روز حامیان اصلاح طلبان و یک روز حامیان احمدی نژاد در سراسر کشور و در تمامی استان ها راهپیمایی برگزار کنند و ان گاه مشخص شود که ما در اکثریت هستیم و یا حامیان احمدی نژاد . البته بحث درباره حامیان ما و احمدی نژاد دارای دو وجه کمی و کیفی است ، چرا که در صورتی که قرار باشد این راهپیمایی برگزار شود چهره هایی چون دکتر سروش در این مراسم مرا همراهی می کند . البته این راهپیمایی که در کمال آرامش و سکوت برگزار خواهد شد و تنها برای ان است که مشخص شود ما در اکثریت هستیم یا انها و در صورتی که ما در اقلیت بودیم دیگر حرفی نخواهیم زد . " مهدی کروبی در ادامه در حالی که ابراز امیدواری کرد تا هرچه سریعتر دستگیر شدگان اخیر آزاد شود از پیگیری روند آزادی انها خبر داد . وی با ابراز تاسف از بازداشت محمد قوچانی سردبیر روزنامه اعتمادملی گفت : " صاحب امتیاز این روزنامه من هستم و اگر مطلبی منتشر می شود مسئولیت ان با بنده و مدیر مسئول روزنامه است و حتی من اعلام کرده ام که اگر نامه ای یا بیانیه ای از طرف بنده نوشته می شود مسئولیت ان با بنده است نه کسی که ان را حروف چنینی می کند و یا برای چاپ در روزنامه یا سایت ان را تنظیم می کند . " وی با اشاره به ادامه فعالیت روزنامه تاکید کرد : " ما کارمان را در چارچوب نظام انجام می دهیم البته حقمان تضییع شده است که باید پیگیری کنیم . ما در چارچوب خط جمهوری اسلامی مبنتی بر تفکر حضرت امام (ره) که معتقد بود میزان رای ملت است حرکت می کنیم و به ان اعتقاد داریم . " وی با تاکید بر اینکه همواره باید در برابر سختی ها مقاومت کرد و به مبارزه با ان پرداخت گفت : " من بارها در برابر چنین شرایط سختی قرار گرفته ام و تهمت های بسیاری را تحمل کرده ام و دیگر رویین تن شده ام و اکنون نیز به شما می گویم که باید به فعالیت خود در چارچوب نظام ادامه دهید و از سختی ها نهراسید . "
جمال شورجه " کارگردان سینمای ایران در نامهای سرگشاده با عنوان "نامهای از یک برادر کوچک به برادر بزرگتر/ به کجا چنین شتابان؟! "، انتقادات فراوانی را به رفتار انتخاباتی "میرحسین موسوی " بعد از اعلام نتایج انتخابات،مطرح کرد.
در ابتدای این نامه آمده است: "جناب آقای میرحسین موسوی، قبول کن که گول خوردی و ماندهای که چگونه در این باتلاقی که خود با دست خود -البته با حمایت و تشویق گرگهای در لباس میش که اطرافت را احاطه کردند- گیر کردهای و نمیتوانی از آن بیرون بیایی. ماندهای که چگونه با طنابی که همین دوستان همچون برادران جناب یوسف (ع) به چاه افتادی که بیرون آمدن از آن تنها با عنایت خداوند ممکن است و آن هم با توبه و اعتراف به خطاهای گذشته کم البته خود همین هم باز توفیق و عنایت خداوند را میطلبد. گمان میکردم که یک فرد فرهنگی و فرهیخته اهل قلم و بوم نقاشی و کاغذ که سالها پرنده خیال خود را روی بومهای نقاشی به پرواز درآورده تا به آواز قناری در آن، دل تنهایی ما را شاد کند، روبهرویم. شما بهتر از من میدانی که حسد، حرص و کین آفت جان هنرمند است و هنر با این پیرایهها فاسد میشود و از بین خواهد رفت. هنرمند همیشه تاریخ پیامبر رحمت و مهربانی و صلح و دوستی و مبشر عشق و الفت بوده و خواهد بود. اما در این چند مدت، بافتههای ذهنیام از شما، به هم ریخت. شما را در حصار و زندان سیاست اسیر دیدم. سیاست هم اگر با اخلاص و صمیمیت و فارغ از دوز و کلک و دغل باشد، میتواند همچون شهید بزرگوار مدرس و مولای او امیرمؤمنان علی (ع) انسان را رستگار بکند اما اگر آغشته به دنیا و عافیت و قدرت طلبی و هوای نفس شد، تا ثریا میرود دیوار کج!
به گزارش ایران، نخست وزیر رژیم صهیونیستی خواستار توجه بیشتر به معترضان به دولت ایران شده است. «بنیامین نتانیاهو»، اظهار داشته: تضمین صلح در خاورمیانه در گرو ایران ضعیف است. به گزارش رسانههای محلی ایتالیا، نتانیاهو در دیدار رئیس مجلس نمایندگان ایتالیا اظهار داشته: اگر ایران قوی باشد، صلح نیز از ما دور خواهد شد. اگر رژیم تهران ضعیف شود، آنگاه ما به صلح خواهیم رسید. وی همچنین خواستار توجه بیشتر به معترضان به دولت ایران شده که به ادعای وی نشاندهنده قساوت رژیم ایران است
سردار پاسدار علی فضلی فرمانده سپاه سیدالشهدای استان تهران گفت: برای برخورد با آشوبطلبان و اغتشاشگران برای یک لحظه هم درنگ نخواهیم کرد. سردار علی فضلی در گفتوگو با خبرنگاران از مشارکت 85 درصدی مردم در انتخابات دهمین دوره ریاست جمهوری به عنوان یکی از شاخصههای اصلی تأمین امنیت کشور نام برد و افزود: در کشوری که سقف مشارکت آن بالای 85 درصد است، هیچ تهدید خارجی نمیتواند مانع رشد و بالندگی آن ملت شود. فرمانده سپاه سیدالشهدا با اشاره به تجربه 30 ساله انقلاب اسلامی تصریح کرد: در سه دهه اخیر، هر زمانی که نظام اسلامی قرین با موفقیت بزرگ و رشک برانگیزی همچون مشارکت بالای مردم در انتخابات بوده است، دشمنان و بدخواهان این ملت برای تلخ کردن کام مردم به توطئهای دست زدهاند تا شیرینی آن را به تلخکامی تبدیل کنند و آشوبهای اخیر در تهران یکی از این نوع توطئههای خائنانه بود. وی در ادامه از آمادگی کامل نیروهای بسیجی در شناسایی و متلاشی کردن کانونهای فتنه خبر داد و تأکید کرد: نیروهای جان بر کف بسیجی از آمادگی کامل برای کشف و خنثیسازی توطئههای مختلف برخوردارند و تمام تلاش خود را معطوف تأمین و تداوم امنیت مردم کردهاند و در این مسیر مقدس یک لحظه آرام نخواهند گرفت. سردار فضلی از تقدیم بیش از هشت شهید بسیجی برای بازگشت امنیت به شهر تهران خبر داد و افزود: در اغتشاشهای اخیر همچنین حدود 300 نیروی غیرتمند بسیجی توسط سلاح گرم و سرد آشوبطلبان مجروح شدند که برخی از آنان برای ادامه معالجات پزشکی هنوز در مراکز درمانی بستری هستند. فرمانده سپاه سیدالشهدا با اشاره به کشف و دستگیری اعضای چند خانه تیمی در تهران افزود: در میان دستگیر شدگان طیفهای مختلفی از گروهکها از جمله منافقین و اتباع بیگانه دیده میشوند که در تحقیقات صورت گرفته، اسناد و مدارک مهمی از هماهنگی جریانهای ساختارشکن داخلی با دولتهای غربی برای شکلدهی و مدیریت آشوبهای اخیر به دست آمده است. وی در پاسخ به سؤالی درباره تیرهای شلیک شده در آشوبهای اخیر تهران توضیح داد: در بررسیهایی که نیروهای نظامی و امنیتی داشتهاند، مشخص شده است ما در تهران شاهد دو نوع تیراندازی کور و هدفمند بودهایم. تعدادی از شهدا و کشتهشدگان حوادث تهران به وسیله شلیک هدفمند عناصر تروریست مورد اصابت قرار گرفتهاند و بخش دیگر با شلیکهای کور به قتل رسیدهاند. سردار فضلی همچنین با اشاره به حوادث مشکوکی که در برخی محیطها اتفاق افتاده، از نقش گروهی فتنهگر در این حوادث پرده برداشت و افزود: برخی جریانهای پشت صحنه با سازماندهی گروهی قصد داشتند با پوشش نیروهای مردمی اقدامات نابخردانهای را انجام دهند و آن را منتسب به بسیج و نیروی انقلاب نمایند که خوشبختانه با هوشیاری مردم و نیروهای امنیتی، در روزهای اول آشوب این توطئه خنثی شد و حقیقت ماجرا آشکار شد. وی در ادامه این گفتوگو با تشکر از اقشار مختلف مردم تهران اعم از دانشجویان، کارمندان، کارگران و اصناف که با مشاهده ناآرامیهای اخیر، به پایگاههای بسیج مراجعه کرده و خواستار سازماندهی و پوشیدن لباس بسیجی برای مقابله با آشوبگران شدهاند، تصریح کرد: بازگشت امنیت و آرامش به مردم تهران با همکاری و انسجام کامل میان نیروهای انتظامی، بسیج و مردم به دست آمد و بیتردید مردم شاهد تداوم آرامش و امنیت در شهر تهران خواهند بود.