مکه
 
 
 
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : جمعه 88/6/13
نظر

 

در  در گیری نیروی انتظامی با قاچاقچیان مواد مخدر در میدان  شهدای اردکان در ساعت 11 دیشب 3 خودرو حمل مواد مخدر  با نیروی انتظامی  در گیر میشوند

در این درگیری 1 نفر از نیروهای انتظامی به شهادت می رسد.

1 نفر از قاچاقچیان نیز به درک واصل می شود.

1 نفر از آنها نیز مجروح می شود.

متاسفانه در تیراندازیهایی که انجام می شود 1 نفر از همشهریان که گویا جوانی از مزرعه سیف بوده است نیز مجروح می شود.

شنیده ها حاکی از آن است که :

کاروان قاچاق مقادیر زیادی مواد مخدر از زاهدان تا اینجا تحت تعقیب نیروهای اطلاعاتی و انتظامی بوده است که در حوالی اردکان این تعقیب و گریز مخفانه علنی می شود و درگیری به داخل شهر کشیده می شود و نیروهای اطلاعاتی و انتظامی که  از مدتها پیش در تعقیب و رهگیری باند بزرگی بودند در اردکان با این گروه درگیر می شوند .

2 خودرو همراه این گروه متواری می شوند.

1 نفر از این گروه هم متواری می شود .

مقادیر زیادی مواد مخدر و 3 دستگاه خودرو از این باند ضبط می شود.

گفتنی است تمامی اخبار و اطلاعات فوق از مشهودات حاضرین می باشد و اخبار بیشتر به محض دریافت متعاقبا اعلام می گردد.

 


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 88/6/12
نظر

تابش : کسانی که مجوز ورود سپاه به انتخابات و اعتراف‌گیری‌ها را دادند باید محاکمه شوند

آزاد تبریز – ایلنا: دبیرکل فراکسیون خط امام در واکنش به اظهارات اخیر فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: اظهاراتی که مبنای آن اعترافگیری در شرایط غیرقانونی باشد پشیزی ارزش ندارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا تابش با حضور در جمع خبرنگاران پارلمانی از سپاه پاسداران به عنوان نهادی مقدس، فراجناحی و اجماعی یاد کرد و افزود: شان این نهاد با اینگونه رفتارها که طرفداری از یک جناح خاص است، تطابقی ندارد افراد نباید شان سپاه را فرو کاسته و آن را در منظر مردم، جناحی جلوه دهند.
وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه آنچه از سوی سردار جعفری شنیده است، به درستی نقل نشده باشد ادامه داد: آنچه که من شنیدم اظهارات ایشان بر مبنای اعترافات افراد در شرایط غیرقانونی بود که چنین مبنایی هیچ ارزشی ندارد.
تابش با تاکید بر اینکه مداخله سپاه در امور سیاسی و جاری، کار درستی نیست خطاب به مسوولان آن توصیه کرد بگذارید زبان ما بسته باشد. در حال حاضر ما برای حفظ نظام و انقلاب و برای آنکه حرفی نزنیم که منجر به سوءاستفاده دشمن شود، مطالبی را بازگو نکرده‌ایم. کاری نکنید که برخی حقایق را بازگو کنیم چون به نفع نظام نیست.
تابش در ادامه خواستار محاکمه کسانی شد که مجوز ورود سپاه به انتخابات و اعتراف‌گیری‌های اخیر را صادر کردند.
وی با اشاره به اعترافاتی که اخیرا از سوی بازداشت‌شدگان مسائل پس از انتخابات اخذ شده ادامه داد: سوابق این افراد روشن است و نشان می‌دهد که چقدر دلبسته انقلاب هستند امیدوارم رفتارهایی از این دست تضعیف شود تا جامعه به سمت آرامش پیش رود نه اینکه دائم شاهد شرایط متزلزلی باشیم.
دبیرکل فراکسیون خط امام در واکنش به اینکه در سخنان فرمانده سپاه، اصلاح‌طلبان افرادی دین‌ستیز معرفی شده‌اند گفت: من حاضرم همه حیثیت خودم را وسط بگذارم و اثبات کنم که اصلاح‌طلبان بیشتر از اصولگرایان سابقه زندان‌های شاه، حضور در جبهه‌های نبرد و شهادت و ایثارگری را دارند.
وی در ادامه افزود: این چه رفتاری است که برخی به استناد اعتراف‌های غیرقانونی، اصلاح‌طلبان را مخالف انقلاب، اسلام و نظام معرفی کنند. افرادی که در جایگاه‌هایی که مسوولان قرار دارند باید تعقل و تدبر به خرج دهند تا التهاب بیشتری در جامعه ایجاد نشود.
نماینده اردکان با اشاره به رهنمودهای اخیر مقام معظم رهبری برای پیگیری مسائل پس از انتخابات گفت: در همین راستا در نظر دارم تا طی نامه‌ای به آیت‌الله صادق لاریجانی رئیس قوه قضائیه خواستار اجرای رهنمودهای رهبری از سوی ایشان شوم در این نامه از ایشان می‌خواهم تا برای تطهیر جبهه نظام، افرادی که در پیشگاه ملت محکوم هستند و با دخالت نابه‌جا و خودسری‌هایشان منجر به صدمه به نظام شده‌اند، در دادگاهی علنی محاکمه شوند.
دبیرکل فراکسیون خط امام در پاسخ به سوالی که به تصمیم‌گیری نهایی این فراکسیون در مورد چگونگی ارائه رای اعتماد به وزرای پیشنهادی دولت اشاره داشت گفت: همانطور که قبلا پیش‌بینی کرده‌ام، به نظر می‌رسد که آرای نهایی نمایندگان به وزرا کمی خفیف‌تر از پیش‌بینی آقای باهنر باشد و حداکثر دو وزیر زن و یکی دو نفر از وزرای مرد معرفی شده رد شوند.
تابش در پاسخ به خبرنگار ایلنا که به شایعه انتشار دستور رهبری در صحن علنی مجلس به منظور ارائه رای به کلیه وزرای معرفی شده اشاره داشت گفت: تا جایی که من می‌دانم رهبری هیچ پیام رسمی‌ای به مجلس نداشته‌اند البته ممکن است که برخی نمایندگان ملاقات‌هایی با ایشان داشته باشند و حرف‌های رهبری را به زعم خودشان اینگونه مطرح کرده باشند.
وی تاکید کرد که هرگونه دستور رسمی از سوی رهبری باید از کانال رئیس مجلس به نمایندگان ابلاغ شود.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 88/6/12
نظر

درخواست تابش از لاریجانی برای برگزاری علنی دادگاه متجاوزان به حقوق مردم


خبرنامه امیرکبیر پاسخ فاتح به اظهارات اخیر فرمانده کل سپاه به دنبال اظهارات سردار جعفری که ضمن آن نامی از ابوالفضل فاتح نیز برده شده بود وی طی نامه ای به سخنان فرمانده کل سپاه پاسخ داد. متن کامل پاسخ ابوالفضل فاتح به شرح زیر است: در ایرنا و رجانیوز از قول فرمانده ی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی آمده است که «محمد علی ابطحی در اعترافاتش گفته است که خاتمی، فاتح و مهدی هاشمی می گفتند برنده شدن در این انتخابات خیلی با انتخاب های دیگر فرق دارد، در این وسط جریان اصول گرا و رهبر دیگر نمی توانند سرشان را بلند کنند و این به معنای یکسره کردن کار است.» چنین سخن و اتهامی نه تنها کذب محض و افترایی گزاف که جفایی نابخشودنی است. بر آقای ابطحی حرجی نیست. اما فرمانده ی محترم سپاه آقای جعفری چرا؟ بهتانی تا این اندازه زشت و بی پایه در کدام دادگاه منصف به اثبات رسیده است که که اینک مستند ادعای خطیر و موهوم اخیر شده است؟ چنین اشتباهی از افراد معمولی نیز پذیرفته نیست چه رسد به مقامی در این حد و اندازه. وا حسرتا اگر مبنای همه ی ادعاها و تحلیل ها چنین بی اساس و سست باشد و وا مصیبتا اگر چنین تحلیل هایی مبنای عمل نیز قرار گرفته باشد که متاسفانه در موارد بسیاری چنین شده است. جای تامل دارد که چرا فرمانده ی محترم با همه ی دسترسی ها به سیستم امنیتی و اطلاعاتی به جای ارائه ی مدارک متقن و مستند برای اثبات چنین ادعای خطرناکی...

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 88/6/12
نظر
جام جم آنلاین: دبیرکل فراکسیون اقلیت مجلس در واکنش به اظهارات سردار جعفری فرمانده کل سپاه گفت: اظهاراتی که مبنای آن اعتراف گیری و در شرایط کاملاغیر قانونی باشد ارزش ندارد.

محمدرضا تابش نماینده اردکان در مجلس در حاشیه جلسه امروز چهارشنبه مجلس در جمع خبرنگاران در واکنش به اظهارات روز گذشته سردار جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران گفت: انشاءالله که درست نباشد، در این باره پیامک هایی دیدم که تکان دهنده بود.

وی با بیان اینکه به صراحت اعلام می کنم اظهاراتی که مبنای آن اعتراف گیری و در شرایط  کاملا غیرقانونی باشد ارزشی ندارد، تصریح کرد: سپاه نهاد کاملا مقدس و یک نهاد فراجناحی و اجتماعی است و توصیه می کنم که شأن آن را با این رفتارها کاهش ندهند و بگذارند آن قداستی که مردم برای سپاه قایل هستند ، باقی بماند.

دبیرکل فراکسیون اقلیت مجلس با تاکید بر اینکه مداخله سپاه در انتخابات و امور جاری درست و جایز نیست خاطرنشان کرد: بگذارند زبان ما بسته باشد ما برای حفظ نظام و انقلاب بسیاری از مسایلی که می توانست مورد سوء استفاده دشمنان واقع شود، در این شرایط بازگو نکردیم و قصد بازگو کردنش را هم نداریم. آقایان کاری نکنند که افراد به موضع بیفتند و در موضع حقایق و واقعیت ها را مطرح کنند که به ضرر نظام است.

تابش افزود: افرادی که مجوز ورود سپاه به انتخابات را دادند افرادی که به سپاه برای دستگیری ها و اعتراف گیری ها مجوز دادند باید محاکمه شوند نه افرادی که سوابق و مسئولیت هایشان حکایت از این دارد که به نظام به رهبری و امام دلبسته هستند و بیدی هم نیستند که با این باد ها بلرزند.

تابش با بیان اینکه باید شرایطی فراهم کنیم که وفاق ایجاد و اعتماد عمومی به جامعه برگردد نه اینکه دائما شرایط متزلزل نشان دهیم و افراد و گروهها را از هم دور کنیم، با اشاره به اظهارات سردار جعفری در خصوص دین ستیزی اصلاح طلبان گفت: بنده حاضر هستم اینجا شرط ببندم همه حیثیت خودم را بگذارم وسط، اثبات کنم که دلبستگان نظام که زندان های رژیم شاه را تحمل کردند به جبهه رفتند در بین اصلاح طبان بسیار بیشتر از اصولگرایان هستند.

وی تاکید کرد: این چه حرفی است که شما بر اساس اعترافاتی که در شرایط غیر قانونی گرفته شده خط کشی کنید و مبنا قرار دهید بگویید اصلاح طلبان دین ستیز و ضد رهبری بوده اند؟ آیا این خدمت به دین است؟ آیا این خدمت به رهبری است؟ این جفا به دین و رهبری است.

نماینده اردکان گفت: من خواهش می کنم افراد در اظهار نظرهایشان مخصوصا وقتی جایگاههای مهمی دارند مدارا و تعقل کنند تا در جامعه التهاب ایجاد نشود.

تابش در پاسخ به این سوال که با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری مبنی بر برخورد با نهادها در قضایای پیش آمده آیا این اظهارات نوعی فرار به جلو است؟ گفت: ما در این رابطه خواستار عملیاتی شدن رهنمود مقام معظم رهبری از سوی آیت الله لاریجانی رئیس قوه قضائیه هستیم و بر اساس تصمیم فراکسیون اقلیت مجلس در همین رابطه نامه‌ای تنظیم شده که ظرف امروز و فردا خدمت ایشان تقدیم خواهیم کرد که برای تطهیر چهره نظام افرادی که در پیشگاه ملت محکوم هستند و با دخالت و خودسری های نابجای خود به کل نظام لطمه زدند محاکمه شوند و دادگاه آنها باید مانند دادگاه چهره های سیاسی بصورت زنده از تلویزیون و رادیو پخش شود.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 88/6/12
نظر
 
خبرنامه امیرکبیر چهارشنبه، ?? شهریور، ???? دبیرکل فراکسیون خط امام در واکنش به اظهارات اخیر فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: اظهاراتی که مبنای آن اعترافگیری در شرایط غیرقانونی باشد پشیزی ارزش ندارد.   به گزارش خبرنگار ایلنا، محمدرضا تابش با حضور در جمع خبرنگاران پارلمانی از سپاه پاسداران به عنوان نهادی مقدس، فراجناحی و اجماعی یاد کرد و افزود: شان این نهاد با اینگونه رفتارها که طرفداری از یک جناح خاص است، تطابقی ندارد افراد نباید شان سپاه را فرو کاسته و آن را در منظر مردم، جناحی جلوه دهند.   وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه آنچه از سوی سردار جعفری شنیده است، به درستی نقل نشده باشد ادامه داد: آنچه که من شنیدم اظهارات ایشان بر مبنای اعترافات افراد در شرایط غیرقانونی بود که چنین مبنایی هیچ ارزشی ندارد.   تابش با تاکید بر اینکه مداخله سپاه در امور سیاسی و جاری، کار درستی نیست خطاب به مسوولان آن توصیه کرد بگذارید زبان ما بسته باشد. در حال حاضر ما برای حفظ نظام و انقلاب و برای آنکه حرفی نزنیم که منجر به سوءاستفاده دشمن شود، مطالبی را بازگو نکرده‌ایم. کاری نکنید که برخی حقایق را بازگو کنیم چون به نفع نظام نیست.   تابش در ادامه خواستار محاکمه کسانی شد که مجوز ورود سپاه به انتخابات و اعتراف‌گیری‌های اخیر را صادر کردند.   وی با اشاره به اعترافاتی که اخیرا از سوی بازداشت‌شدگان مسائل پس از انتخابات اخذ شده ادامه داد: سوابق این افراد روشن است و نشان می‌دهد که چقدر دلبسته انقلاب هستند امیدوارم... اخبار مرتبط

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 88/6/12
نظر
فرمانده سپاه پاسداران ایران، سخنانی را به بعضی از سران اصلاح طلب، مانند محمد خاتمی نسبت داده و گفته؛ آنها قصد داشتند، رهبر ایران را حذف کنند. اما محمدرضا تابش، دبیر کل فراکسیون خط امام، با رد این سخنان، گفته؛ «کاری نکنید که برخی حقایق بازگو شود، چون به نفع نظام نیست». مریم انصاری گزارش می دهد. اخبار مرتبط

نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 88/6/12
نظر

نمایندگان مجلس شورای اسلامی از میان 21 وزیر پیشنهادی رئیس‌جمهور به 18 گزینه رأی اعتماد دادند و وزارت‌خانه‌های آموزش‌وپروش، رفاه و نیرو بدون وزیر ماند.

 از میان 286 نماینده حاضر در جلسه نتایج نهایی به شرح زیر است:

گزینه پیشنهادی برای وزارت آموزش و پرورش؛ سوسن کشاورز با 49 رأی موافق، 209 رأی مخالف و 28 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد نگرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت ارتباطات؛ رضا تقی‌پور با 197 رأی موافق، 62 رأی مخالف و 27 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت اطلاعات؛ حیدر مصلحی با 194 رأی موافق، 67 رأی مخالف و 25 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت اقتصاد و امور دارایی؛ سید شمس‌الدین حسینی با 224 رأی موافق، 41 رأی مخالف و 21 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت امورخارجه؛ منوچهر متکی با 173 رأی موافق، 79 رأی مخالف و 34 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت بازرگانی؛ مهدی غضنفری با 158 رأی موافق، 91 رأی مخالف و 37 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ مرضیه وحید دستجردی با 175 رأی موافق، 82 رأی مخالف و 29 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت تعاون؛ محمد عباسی با 163 رأی موافق، 83 رأی مخالف و 37 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت جهاد کشاورزی؛ صادق خلیلیان با 200 رأی موافق، 54 رأی مخالف و 32 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت دادگستری؛ مرتضی بختیاری با 225 رأی موافق، 36 رأی مخالف و 23 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح؛ احمد وحیدی با 227 رأی موافق، 54 رأی مخالف و 5 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت راه و ترابری؛ حمید بهبهانی با 167 رأی موافق، 83 رأی مخالف و 33 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت رفاه و تأمین اجتماعی؛ فاطمه آجرلو با 76 رأی موافق، 181 رأی مخالف و 29 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد نگرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت صنایع و معادن؛ علی‌اکبر محرابیان با 153 رأی موافق، 103 رأی مخالف و 27 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ کامران دانشجو با 186 رأی موافق، 75 رأی مخالف و 25 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی؛ سید محمد حسینی با 194 رأی موافق، 61 رأی مخالف و 31 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت کار؛ عبدالرضا شیخ‌الاسلامی با 193 رأی موافق، 63 رأی مخالف و 30 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت کشور؛ مصطفی محمد نجار با 182 رأی موافق، 75 رأی مخالف و 25 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت مسکن و شهرسازی؛ علی نیکزاد ثمرین با 219 رأی موافق، 40 رأی مخالف و 27 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت نفت؛ سید مسعود میرکاظمی با 147 رأی موافق، 117 رأی مخالف و 19 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد گرفت.

گزینه پیشنهادی برای وزارت نیرو؛ محمد علی‌آبادی با 137 رأی موافق، 117 رأی مخالف و 32 رأی ممتنع از مجلس رأی اعتماد نگرفت.

صبح امروز رأی‌گیری درباره وزرای پیشنهادی رئیس‌جمهور به مجلس شورای اسلامی به روش جدید آغاز شد.

به گزارش رجانیوز، پنجمین جلسه علنی صبح امروز مجلس از صبح امروز پنج‌شنبه با بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی نیرو و نفت آغاز شد و در ادامه رئیس‌جمهور دفاع پایانی خود را از وزرا مطرح کرد.

پس از پایان سخنان رئیس‌جمهور لاریجانی از آغاز رأی‌گیری درباره وزرا به روش جدید خبر داد و گفت: در این دوره رأی گیری متفاوت شده است و 21 صندوق در ضلع جنوبی صحن مجلس تعبیه شده که به هر نماینده 21 کارت که نام وزیر، نام وزارت‌خانه روی آن نوشته شده است، تحویل داده می‌شود که بر روی این کارت‌ها سه گزینه موافق، مخالف و ممتنع قید شده است که نمایندگان می‌توانند رأی خود را هم اکنون به داخل صندوق‌ها بیاندازند.

بر اساس این روش جدید، زمان کمتری به اخذ آرا اختصاص می‌یابد و سلامت آراء ریخته شده به صندوق‌ها به مراتب بیشتر است، چرا که در دوره‌های قبل 3 کارت به موافق، مخالف و ممتنع به نمایندگان داده می‌شد که ممکن بود برخی از این کارت‌ها در دست نمایندگان بماند و برای یک وزیر دیگر از آن استفاده کنند.


نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 88/6/12
نظر
به گزارش تعامل سر انجام پس از 5 روز رای زنی و اعلام نقطه نظرات مخالفان و موافقان اعضای معرفی شده از سوی رئیس جمهور برای حضور در کابینه دهم ، جلسه رای اعتماد برگزار شد و از میان 21 وزیر معرفی شده تنها 3 تن از آنها موفق نتوانستند رای اعتماد مجلس را کسب کنند . از بین وزرایی که راهی پاستور شدند به ترتیب احمد وحیدی وزیر پیشنهادی دفاع و مرتضی بختیاری وزیر پیشنهادی دادگستری بیشترین آرا و مسعود میرکاظمی وزیر پیشنهادی نفت و علی اکبر محرابیان وزیر پیشنهادی صنایع و معادن کمترین آرای اعتماد را کسب کردند.
سوسن کشاورز که به عنوان وزیر آموزش و پرورش معرفی شده بود کمترین رای اعتماد را کسب کرده و فاطمه آجورلو گزینه وزارت رفاه هم نتوانست از همکاران خود در مجلس شورای اسلامی رای اعتماد بگیرد . محمد علی آبادی هم که در سازمان تربیت بدنی نتوانسته بود رضایت عمومی را کسب کند به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو هم رای اعتماد نیاورد تا با حضور سعیدلو به عنوان رئیس جدیدی سازمان تربیت بدنی ، علی آبادی در انتظار حکم جدیدی از سوی احمدی نژاد باشد.
شنیده های خبرنگار تعامل حاکی از آن است که بلافاصله پس از مشخص شدن اعضای هیئت دولت دهم ، گمانه زنی ها برای انتصابات سه عضو مردودی کابینه آغاز شده است . به گزارش تعامل قرار است تا سوسن کشاورز به عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور بانوان و خانواده ، فاطمه آجرلو به عنوان رئیس سازمان بهزیستی (زیرمجموعه وزارت رفاه و تامین اجتماعی) و محمد علی آبادی به عنوان استاندار جدید خراسان رضوی معرفی خواهند شد. گفتنی است فاطمه آجرلو در حال حاضر نماینده مردم کرج در مجلس شورای اسلامی است که در صورت دریافت حکمی از سوی رئیس جمهور ناچار به خروج از لیست نمایندگان مجلس است!
لازم به ذکر است معاون اول و معاون اجرایی رئیس جمهور هنوز منصوب نشده اند !
نویسنده : مبین اردکان
تاریخ : پنج شنبه 88/6/12
نظر
خواندن شعر در پایان و آغاز سخنرانی نمایندگان و وزرا ، مجلس را بد عادت کرد به طوری که اگر برخی از آنان شعری نمی‌خواندند، نمایندگان یک صدا فریاد می‌زدند شعر، شعر.
به گزارش فارس جلسه نهایی بررسی صیانت وزرای پیشنهادی احمدی‌نژاد امروز پنجشنبه ساعت 7:50 دقیقه بدون حضور رئیس‌جمهور آغاز شد.

* لاریجانی رئیس مجلس باز هم در ابتدای جلسه امروز با اشاره به بررسی صیانت وزرای نفت و نیرو و سخنرانی و دفاع پایانی احمدی‌نژاد از وزرای خود خطاب به نمایندگان گفت: اگر مایلید کار تا بعد از ظهر به پایان برسد لطفا بار تذکرات خود را کمتر کنید.

* محمد قسیم عثمانی نماینده بوکان، سید عماد حسینی نماینده قروه، سیدفاضل موسوی نماینده خدابنده و حمیدرضا کاتوزیان نماینده تهران در مخالفت و بهروز جعفری نماینده سمیرم، سیدعلی ادیانی‌راد نماینده قائم‌شهر،‌محمد دهقان نماینده چناران و اسدالله قره‌خانی نماینده علی‌آباد کتول در موافقت با مسعود میرکاظمی وزیر پیشنهادی نفت صحبت کردند.

* در آغاز جلسه اکثر نمایندگان برخلاف روزهای گذشته بر صندلی‌های خود نشسته بودند، گویا رایزنی‌های نهایی خود را انجام داده‌اند.

* هنگامی که عثمانی مخالف اول وزیر پیشنهادی نفت در سخنرانی خود به مسائل منطقه پرداخت،‌فریاد 2-2 نمایندگان به نشانه اعتراض به وی برخواست و این موضوع باعث تذکر لاریجانی به وی مبنی بر اینکه در چارچوب وظایف وزیر صحبت کنید، شد.

* رایزنی‌ها و حرکت‌ نمایندگان علیرغم دقایق آغازین جلسه امروز با ورود احمدی‌نژاد به صحن مجلس آغاز شد.

* نمایندگان زن مجلس امروز فعالتر از روزهای قبل به گفت و گو و رایزنی با دیگر نمایندگان پیشنهادی می‌پرداختند.

* محسن کوهکن عضو هیئت رئیسه مجلس،‌محمدرضا تابش نماینده اردکان و جمعی دیگر از نمایندگان در قسمت وسط صحن مجلس دور هم جمع شده و مشغول رایزنی بودند.

* ابتدای ورودی جایگاه هیئت رئیسه 2 گیت قرار داشت که از تردد سایر نمایندگان به این جایگاه جلوگیری می‌کرد که البته اعضای هیئت رئیسه امروز به صورت آزمایشی از این گیت‌ها استفاده می‌کردند.

* پایه‌های شیشه‌ای صندوق‌های رای‌گیری وزرای پیشنهادی دولت‌های صحن مجلس از همان دقایق ابتدای جلسه امروز انتظار صندوق‌ها و رای‌گیری‌های نمایندگان را می‌کشید.

*تجمع تعداد زیادی از نمایندگان در قسمت جلویی صحن و کنار وزرای پیشنهادی، لاریجانی را واداشت تا به آنها تذکر دهد که بر صندلی‌های خود بنشیند.

* سخنان پایانی وزیر پیشنهادی نفت با سوال تعداد زیادی در نمایندگان همراه شد نمایندگان که خواستار دادن تذکر بودند به این موضوع اعتراض داشتند که میرکاظمی جواب سوال نمایندگان را نداده است لاریجانی خطاب به معترضین گفت: ما سوالات را به وزیر پیشنهادی داده‌ایم و تقاضا هم کردم که به آنها پاسخ دهد.

* علی اکبر محرابیان،‌منوچهر متکی، فاطمه آجرلو از جمله وزرایی بودند که در بین نمایندگان در حال رایزنی با آنها مشغول شدند.

* سخنان مخالفان، موافقان و وزرا با شعر همراه شد به طوری که همگی دست به دست هم داده بودند تا کشکول شعر لاریجانی را تکمیل کند.

* سبحانی نیا نماینده نیشابور، قنبری نماینده ایلام و کواکبیان نماینده سمنان مدت‌ها دور هم در حال صحبت و خوش و بش با هم بودند.

* خواندن شعر در پایان و آغاز سخنرانی نمایندگان و وزرا مجلس را بد عادت کرد به طوری که اگر برخی از آنان شعری نمی‌خواند نمایندگان یک صدا فریاد می‌زدند شعر، شعر

* محمدرضا باهنر،‌ابوترابی فرد، کوهکن اعضای هیئت رئیسه و جمعی از نمایندگان اطراف لاریجانی جمع شده بود و درحال صحبت کردن با وی بودند.

* احمدی‌نژاد در سخنان خود ضمن تشکر از سخنان موافقان و مخالفان اعلام کرد. بحث‌ها کاملا آزاد بودند که این نشانه زنده بودن مجلس است و همین مجلس زنده پشتوانه دولت است.

* وی با بیان اینکه قصد داریم اولین جلسه هیئت دولت را در مشهد مقدس برگزار کنیم گفت:‌در این سفر در خدمت نمایندگانی هم هستیم.

* در هنگام سخنرانی پایانی احمدی‌نژاد برگه‌های رای در بین نمایندگان توزیع شد.

* صف نمایندگان برای رای‌گیری سوژه جایی برای عکاسان بود.

* لاریجانی خطاب به آجرلو گفت: شما هم بعد از اینکه رای خود را داخل صندوق انداختید از صحن مجلس خارج شوید.

* محسن نریمان نماینده بابل درحین رای‌گیری وزرای پیشنهادی دولت احمدی‌نژاد در تذکری آئین‌نامه‌ای از لاریجانی سوال کرد: با توجه به شبهه‌ای که در رای‌گیری برای محصولی پیش آمد آیا ملاک رای‌آوری وزرا همان شیوه است و نیم رای نیز محاسبه می‌شود.لاریجانی در پاسخ به سوال وی گفت: بله. اکثریت آرا و همان شیوه‌ای که در رای دادن به طرح‌ها و لوایح اعمال می‌شود،‌مورد محاسبه ما است.

* آجرلو اولین کسی بود که رای خود را در صندوق انداخت و به همراه دیگر وزرا از صحن مجلس خارج شد.

* هیئت رئیسه مجلس 7 گروه پنج نفره از نمایندگان را برای شمارش آراء انتخاب کردند که از جمله آنها می‌توان به نام ،کواکبیان خباز، اخوان، قنبری، یوسف‌نژاد و خانم‌های مجلس اشاره کرد.

* جعفری نماینده سمیرم که در موافقت با میرکاظمی صحبت می‌کرد در توصیف وی گفت: وزیر پیشنهادی نفت ایشان که هم سید، هم مسعود و هم میر است همین توصیف موجب خنده میرکاظمی شد.

* جعفری با بیان اینکه به منظور کامل شدن کشکول‌ لاریجانی می‌خواهم سخنان خود را با شعری به پایان برسانم،‌گفت: این روزها که مجلس شاهد مهرورزی دولت نمایندگان است باید اعلام کرد: چه خوش بی‌مهربونی هر دو سر بی و حالا من می‌گویم: چه خوش بی‌مهربانی مستمر بی لاریجانی در این لحظه با خنده گفت: شعر بابا طاهر را هم خراب کردند.

* رای‌ لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی که آخرین رای صندوق‌ها هم بودند صلوات نمایندگان همراه شد.

* لاریجانی پس از آنکه رای خود را داخل صندوق‌ انداخت برای شرکت در مصاحبه مطبوعاتی مشترک با احمدی‌نژاد صحن مجلس راترک و ریاست مجلس را به ابوترابی فرد نائب رئیس مجلس واگذار کرد.

* تعداد زیادی از نمایندگان در جایگاه ناطقان جمع شده و برای اعلام نتیجه آرا لحظه‌شماری می‌کردند.

* محمدرضا باهنر در طول مدت شمارش آرا بر نحوه شمارش آرا نظارت می‌کردند.

* وقتی شمارش آرای یک وزیر به پایان رسید مجموع آنها در یک پاکت جمع و سپس از سوی کارمندان صحن مجلس پلمپ می‌شد.

* لاریجانی بعد از اتمام مصاحبه مطبوعاتی ساعت 12 ریاست جلسه را بر عهده گرفت.

* علی لاریجانی در پایان ضمن آرزوی توفیق برای وزرایی که رای اعتماد آوردند گفت امیدواریم وزرایی که نتوانستند رای اعتماد را از مجلس بگیرند در سنگری دیگر به کشور خدمت کنند.

* جلسه علنی امروز مجلس ساعت 12:45 دقیقه به پایان رسید.