در ایران مصرف و اعتیاد به مواد در مردان 4 تا 8 برابر زنان و میانگین سنی مصرف کنندگان حدود 42 سال است. بیشتر مصرف کنندگان در بین سنین 30 تا 45 سالگی قرار داشته و سن کنونی مصرف کنندگان حشیش و هروئین از سن مصرف کنندگان تریاک و شیره پایین تر است.
استاندار هرمزگان از سوی وزیر راه و ترابری برای تصدی رئیس هیات مدیره و مدیرعامل راه آهن به هیات دولت معرفی شده است . به گزارش واحد مرکزی خبر ، یک منبع آگاه در وزارت راه و ترابری گفت : در صورت موافقت رئیس جمهور و هیات دولت ؛ حمید بهبهانی حکم عبدالعلی صاحب محمدی را صادر خواهد کرد . پیش از این استاندار هرمزگان گزینه جانشینی علی طاهری مطلق در سازمان بنادر و دریانوردی بود. همزمان با مطرح شدن حکم پرویز فتاح برای مدیریت راه آهن ، در حالی که هنوز این موضوع قطعی نشده بود ؛ حسن زیاری مدیرعامل سابق راه آهن با این شرکت خداحافظی کرد و هم اکنون روحی قائم مقام وی سرپرست شرکت راه آهن است.
به گفته این منبع آگاه ، تغییر مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی نیز در دستور کار وزیر راه و ترابری قرار دارد اما تا کنون تصمیمی برای فرد جانشین وی گرفته نشده است.
انتقاد نسبت به مشخص نشدن رییس جدید کمیسیون اصل 90
نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی از هیات رییسه مجلس به دلیل مشخص نشدن رییس جدید کمیسیون اصل 90 انتقاد کرد. حمید رسایی در تذکری با تاکید بر اهمیت اصل 90 قانون اساسی اظهار داشت: براساس آیین نامه جدید مجلس رییس کمیسیون اصل 90 باید توسط هیات رییسه انتخاب و به مجلس معرفی و رای گیری شود. رسایی یادآور شد که از زمان تصویب آییننامه جدید مجلس (26 آذر 87) تا به حال تکلیف رییس این کمیسیون مشخص نشده است. رسایی همچنین در بخش دیگر تذکر خود با استناد به آیین نامه داخلی مجلس گفت: یکی از وظایف کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس و ارایه گزارش به عملکرد بودجه سالیانه مجلس و ارایه گزارش آن حداکثر تا پایان شهریور سال بعد است. وی افزود: این گزارش نه در سال گذشته و نه امسال به اطلاع نمایندگان نرسیده است. این نماینده مجلس تاکید کرد: وقتی مجلس نسبت به تغییر ساعت کاری ادارات در ماه رمضان ایراد میگیرد چرا به این وظیفه خود عمل نکرده است.
تور یک روزه اصلاح طلبان به تهران!
تعدادی از اعضای استانی حزب مشارکت وسازمان مجاهدین طی روزهای آینده به تهران سفر می کنند. یک منبع آگاه هدف از این سفر را دیدار با آقایان «م.خ»و «ی.ص»عنوان کرد.به گفته وی در این سفر سیاسی یک روزه که بیشتر به تورگردشگری شبیه است،از کسانی که مایل به شرکت در این سفر هستند، خواسته شده است مبلغ 30 هزار تومان بپردازند. تشریح آخرین مسائل سیاسی روز و توجیه شرکت کنندگان در این جلسه از تصمیمات سران دو حزب یاد شده و هم چنین روحیه دادن به آنها برای ادامه فعالیت حزبی از دیگر اهداف این سفر عنوان شده است.گفتنی است پس از شکست کاندیداهای جریان اصلاحات در انتخابات دهم و بروز برخی رفتارهای غیرقانونی از سران و فعالان مؤثر اصلاحات ، بسیاری از طرفداران آنها در استانها دچار یاس و سرخوردگی شده و نسبت به ادامه فعالیت در این احزاب با تردید جدی روبر شده اند.
کارگزاران مترصد فرصت!
یکی از دبیران استانی حزب کارگزاران سازندگی از اتخاذ سیاست سکوت به عنوان تاکتیک این حزب در شرایط کنونی خبرداد. این فعال سیاسی تصریح کرده است: ما در حال حاضر سیاست سکوت را پیشه کرده ایم و ضمن خودداری از هرگونه حرکت آشکار، مترصد فرصتی مناسب برای ارائه نظرات! خود به جامعه هستیم. لیکن در شرایط فعلی به صورت غیرمحسوس و مخفیانه اتحاد و وحدت رویه دربین اصلاح طلبان را حفظ می کنیم. وی درباره رابطه با آمریکا نیز بدون اشاره به اینکه آیا تغییری عملی در رفتار و نگرش این کشور نسبت به ایران حاصل شده ، اظهار داشته : دیگر دوران شعار به سرآمده و باید با شعور در جهان جایگاهی برای خود ایجاد کنیم.!!! قابل ذکر است که این عضو حزب کارگزاران سازندگی از نوادگان خوانین و کدخدایان وابسته به رژیم طاغوت می باشد و در دوران اصلاحات مدیر کل کار و امور اجتماعی در یکی از استانهای جنوب غربی بوده است .
همزمان با برگزاری چهارمین جلسه دادگاه اغتشاش گران، که در آن چندین بار نام مهدی هاشمی برده شد، خبرگزاری ها از خروج وی از ایران خبر دادند.
صرف نظر از زمان خروج مهدی هاشمی از کشور، مکان مسافرت وی نیز برای بسیاری از مردم مورد سوال قرار گرفت. چرا که نقش کشور انگلیس بویژه در ایجاد و فرماندهی رسانه ای و میدانی اغتشاشات پس از انتخابات، بارها ثابت شد و مورد اعتراض مقامات عالی رتبه نظام نیز قرار گرفت.
با این حال پس از مخابره شدن خبر سفر مهدی هاشمی به انگلیس، دانشگاه آزاد طبق اطلاعیه ای عنوان نمود که وی برای بازدید و رسیدگی به دفاتر و شعبات دانشگاه آزاد اسلامی در خارج از کشور، به انگلیس رفته است.
اما همچنان پس از گذشت نزدیک به یک ماه از این ماموریت، نامبرده هنوز به کشور بازنگشته که همین امر ابهامات و شایعات بسیاری را در مورد این آقازاده دامن زده است، تا جایی که خیلی ها معتقدند این ماموریت به این زودی ها به پایان نخواهد رسید.
دبیر سرویس سیاسی روزنامه کیهان گفت: افرادی همچون سعید حجاریان و بهزاد نبوی برنامه های سران اصلی آشوب ها را اجرا می کردند پس چرا دستگاه قضایی با دانه درشت های این فتنه برخورد نمی کند؟
مهدی محمدی در گفت و گو با ایرنا ضمن اعلام این مطلب تاکید کرد: وظیفه دستگاه قضایی تنها رسیدگی به جرائم مجرم نیست بلکه باید در جهت پیشگیری از ارتکاب به جرم نیز گام بردارد.
وی ادامه داد: تصور می کنم در برخورد با سران فتنه های اخیر و کسانی که طراحان این آشوب ها بودند هنوز اقدام لازم و مبسوط صورت نگرفته است.
این کارشناس مسائل سیاسی گفت: سران آشوب های اخیر تا براندازی نظام مقدس جمهوری اسلامی پیش رفتند، این افراد با اقدامات دشمن شاد کن خودشان لطمات جبران ناپذیری را به پیکره نظام وارد کردند.
دبیر سرویس سیاسی روزنامه کیهان گفت: دستگاه قضایی کشور باید به گونه ای عمل کند تا سران آشوب ها و اغتشاشات اخیر هزینه سنگینی را برای خیانت خودشان بپردازند.
محمدی ادامه می دهد:ائتلاف سران آشوب های اخیر با دستگاه های اطلاعاتی دشمنان نظام و انقلاب طی 30 سال گذشته بی سابقه بود آنها در راهی گام نهادند که تنها باعث خشنودی و رضایت دشمنان نظام شد.
دبیر سرویس سیاسی روزنامه کیهان در خاتمه تاکید کرد: اگر دستگاه قضایی کشور برای سران آشوب به دلیل حرکت درمسیر براندازی نظام هزینه ای را در نظر نگیرد بدون شک در آینده ما دوباره شاهد تکرار چنین حوادثی خواهیم بود و آنگاه است که مسئولیت این مهم بر عهده دستگاه قضایی کشور خواهد بود.
مشی، نگرش، برآورد و تحلیل موسوی از حوادث پس از انتخابات آنقدر سطحی و غیرحرفهای است که بسیاری از جوانان نسل امروز، میپرسند: ایشان چگونه هشت سال کشور را اداره کرده است؟
برآورد از شرایط موجود و استنتاج ایشان از نتیجه رفتارهای طرفداران، برجستهترین شاخصه قضاوت دوباره استمرار روحیه توهم در ایشان است. از جمله این توهمات:
1- اظهارنظر مستقیم ایشان درباره حرکتهای خیابانی است. وی روز 21 خرداد به خبرنگار تایمز میگوید: حرکتهای چشمگیر خیابانی هفتههای گذشته موجب تغییرات جدی خواهد شد و در ادامه، این تغییرات را در حوزه فشار بر رهبری میداند و معتقد است این فشار موجب عقبنشینی خواهد شد.
2- توهم دیگر ایشان این بود که از فردای انتخابات مردم را به خیابانها میکشاند و گمان میکرد رهبری ذیل اصل «مصلحت نظام» قرار میگیرد و دیکتاتوری اقلیت را میپذیرد.
3- توهم دیگر ایشان این بود که گمان میکرد کسانی که روز قدس با نماد سبز به خیابان آمده بودند عاشق چشم و ابروی ایشان هستند، لذا این سرلشکر بدون لشکر خود را به زور به آنان میچسباند.
این توهم دلیل دیگری نیز دارد. موسوی در نطق انتخاباتی خود در تلویزیون اعلام کرد: «من معتقدم کسانی که در این کشور خائن هستند به تعداد انگشتان دست هم نیستند» اگرچه قاطبه ملت ما اینگونهاند و رأی 98 درصدی به قانون اساسی و 85 درصدی امسال گواه این مدعاست، اما این توهم نیست که وابستگان به حکومت پهلوی، آسیبدیدگان از انقلاب اسلامی، خانواده محرومین، وابستگان به بیگانه و منافقین و... را به تعداد انگشتان دست حساب کنیم؟ کسانی که به جای جمهوری اسلامی «جمهوری ایرانی» میخواستند جزو همین انگشتان دست مدنظر موسوی هستند؟ خوشبینی به ضدانقلاب یکی دیگر از موارد توهمی موسوی است.
4 – سالهایی که موسوی با فوق لیسانس معماری در گروه علوم سیاسی دانشگاه تربیت مدرس تدریس میکرد بالاخره درباره تئوری انقلابها و جنبشهای اجتماعی چیزهایی شنیده یا خوانده است و میداند که اولین شرط بسیج تودهها در انقلاب، رهبری و ایدئولوژیهاست بنابراین باز متوهم شده و گزینه مربوطه را مطرود امام(ره) انتخاب میکند. امام(ره) به منتظری میفرمود: «شما عدالت ندارید، شما میخواهید بعد از من منافقین و لیبرالها را سر کار بیاورید»، «سادهلوح هستید»، «در سیاست دخالت نکنید» ... اما موسوی از کسی که امام(ره) او را از ورود به سیاست منع کرد مشاوره سیاسی میگیرد و از او برای ایجاد شبکه ضدنظام نظرخواهی میکند. اما یکی از تحلیلها و تدابیر موسوی هوشمندانه و بدون توهم بود.
در دوران تبلیغات انتخاباتی ایشان، نکتهای همیشه مغفول ماند، متعجب بودیم که چرا این مدعی انحصاری امام(ره) مانند امام(ره) در مقابل آمریکا موضع نمیگیرد. در هیچ جای شعارها، راهبردها و اهداف و آرمانهای موسوی جایی برای مخالفت با آمریکا نمیبینیم.
این در حالی است که امام(ره) همه بدبختیهای ما را از آمریکا میدانست، چنگ و دندان او را نشانه میرفت و میفرمود ما درصدد خشکانیدن ریشههای فاسد سرمایهداری و کمونیسم در جهان هستیم و نهایتاً نتیجه میگرفت:«مگر غیر از این است که ظاهراً از جهانخواران شکست میخوریم و نابود میشویم. مگر غیر از این است که فرزندان عزیز اسلام در سراسر جهان بر چوبههای دار میروند و... بگذار دنیای پست مادیت با ما چنین کند ولی ما به وظیفه خود عمل کرده باشیم»
چرا موسوی با این مشی نسبت به آمریکا وارد انتخابات شد؟ به نظر میرسد سکوت دیروز او پشتیبانی امروز غرب را به ارمغان آورد حتی آنجا که غربیان از جمله اوباما، اسم ایشان را نیز به زبان آوردند، موسوی هیچ سخنی نگفت. بنابراین میتوان گفت در این مورد نتیجه گرفت. اگرچه در این مورد نیز توهم وجود دارد زیرا برای آمریکا، موسوی و احمدینژاد، اگر مدعی نظام باشند فرقی نمیکند اما این حمایت ناشی از تفاوت در دیدگاه است.
5- اولین توهم ایشان مسأله تقلب و یقین به پیروزی بود که مجدداً از تفسیر آن خودداری میکنیم.
6- اما بدترین توهم موسوی تصور از جایگاه اجتماعی خویش، خاتمی و هاشمی بود. این اسطوره؟! بهرغم اینکه هیچ موقع در محک انتخاب شدن قرار نگرفته بود، اما خود را معشوق همه ایرانیان میدانست تا جایی که در بدو ورود به صحنه، از مردم خواست حتی عکس وی را هم چاپ نکنند اما سرجمع همه رفتارهای متوهمانه موسوی این است که با مانور مخالفان نظام در خیابانها از آنها امتیاز بگیرد؛ این بزرگترین سادهاندیشی موسوی است.
اینقدر که موسوی در مقابل غرب حیا به خرج میدهد در مقابل ملت و رهبری حیا به خرج نمیدهد.
وی در بیانیه شماره 13 خود خجالت میکشد از دولتهای غربی نخواهد به تحریمهای ظالمانه خود ادامه ندهند بنابراین از «ملتها» میخواهد که ملت ایران را تحریم نکنند. موسوی در بیانیه 13 خود انحراف در مسیر راهپیمایی روز قدس را به مثابه پیروزی دیگری برای خود قلمداد میکند و بهرغم اینکه میدید جمعیت میلیونی روز قدس وقعی به وی نگذاشتند باز هم به اسم مردم سخن میگوید. در مقابل شعارهای انحرافی کسانی که به نام موسوی و به کام دشمن شعار میدادند شعار زیبایی مطرح شد که ریشه در دموکراسی و حاکمیت اکثریت دارد؛ تقدیم این شعار به موسوی شاید بخشی از توهمات وی را بکاهد شعار این بود: «شمیران تهران نیست» و «تهران همه ایران نیست»؛ شاید این متوهم بفهمد که از هفت مسیر راهپیمایی روز قدس فقط غائلهآفرینان از دو مسیر شمالی آمدند. بنابراین به این باور مستضعفین!!؟ باید گفت رهبری طبقه اشراف در نبرد نرم بین فقر و غنا بر شما مبارک باد.
آنان در حالی مدعی سیره و اندیشه امام (ره) بودند که از ولی فقیه و قانون و قانون اساسی به عریانترین شکل ممکن عبور کردند. آنان در حالی مدعی امام (ره) بودند که برای مطالبهای غیر قانونی (ابطال انتخابات) مردم را به خیابان کشاندند و خواستار تحقق اصل 27 قانون اساسی شدند. آنان در حالی رأی اکثریت را به سخره گرفتند که مدعی «میزان، رأی ملت است» بودند. فریاد وا امامای آنان آنقدر بلند بودکه جوانان امروز کشور که دوران امام(ره) را درک نکرده بودند گمان میکردند میر حسین نخست وزیر امام(ره) بوده است در حالی که میرحسین مشروعیت خویش را از رأی مردمی اخذ میکرد که به رئیس جمهوری وقت داده بودند لذا در پیشانی بندهای سبزی که به جوانها داده بودند جمله «نخستوزیر امام (ره)» به وفور یافت میشد. ادامه مطلب...
گروهک تروریستی موسوم به جندالله به سرکردگی ریگی با شرکت «بلک واتر» آمریکا ارتباطات گسترده ای برقرار کرده است. یک مقام آگاه به نقل از فرمانده سابق ارتش پاکستان با بیان این خبر گفت: هدف از حضور این شرکت آمریکایی در منطقه ایجاد ناآرامی و ترور شخصیتهای مهم در خاورمیانه است. بر همین اساس شرکت یادشده در پوشش شرکت خدماتی با نام «ایکس ای»فعالیت خود را آغاز کرده و ضمن استخدام جوانان بالای 20 سال برای انجام اقدامات تروریستی، ارتباطاتی را با برخی سران احزاب و سازمانهای مختلف پاکستان برقرار کرده است. کمپانی مزدوری بلک واتر در سال ???? توسط برخی از اعضای سابق نیروی دریایی امریکا تاسیس شد. این شرکت در تشریح خدمات خود متعهد می شود که توانایی دارد ده ها هزار نیروی نظامی امنیتی ورزیده را در بحرانی ترین و حساس ترین مناطق جنگی در سراسر جهان به کار گمارد. این شرکت در مجموعه آموزشی خود در کارولینای شمالی از امکانات گسترده یی برای آموزش نیروهای مزدور استفاده می کند. از جمله امکانات موجود در مجتمع آموزشی بلک واتر می توان به میدان های تیر سیار وسیع برای شلیک سلاح های قدرتمند و نیمه سنگین، ساختمان های شبیه سازی شده برای تمرین عملیات نجات گروگان و سنگرهای متعدد اشاره کرد. درگیری ها و بحران های دامنه دار در عراق و افغانستان این فرصت را برای مزدوران بلک واتر فراهم آورده است تا حضور پررنگ تری در صحنه های درگیری داشته باشند. در ماه های اخیر مقامات عراقی به صورت مکرر در خصوص آنچه که آنها از آن به عنوان شلیک غیرمسوولانه و بی دلیل نیروهای بلک واتر یاد کردند به امریکایی ها شکایت کرده بودند. البته نیروهای مزدور بلک و اتر در خلال حضور خود در عراق با تلفات جانی نیز مواجه شده اند. در سال ????، چهار نیروی این شرکت توسط تندروهای سنی در فلوجه عراق دستگیر و کشته شدند. سنی ها پس از به قتل رساندن این چهار نظامی اجساد آنها را سوزاندند. عکس های اجساد این چهار نظامی در حالی که از تیر چراغ برق آویزان شده بودند، جرج بوش را بر آن داشت تا دستور حمله ناگهانی به فلوجه را صادر کند.
خبری از آخرین سرویس آمریکایی ها به گروهک منافقین
پس از درگیری اخیر نیروهای عراقی با منافقین درپادگان اشرف،کلیه مواد غذایی و مایحتاج عناصر گروهک تروریستی فوق با هماهنگی نیروهای آمریکایی تیه و به وسیله کامیون هایی با پلاک کویت حمل و مستقیما بدون بازرسی و دخالت نیروهای عراقی به مقر منافقین منتقل می گردد.لذا احتمال حمل سلاح به داخل پادگان و مسلح شدن منافقین از سوی آمریکائی ها متصوراست. گفتنی است عناصر گروهمک منافقین پس از درگیری در پادگان اشرف و تصرف چند ساختمان و مکان آنها توسط نیورهای عراقی، در اطراف اماکن و محل استقرار خود اقدام به حفرکانال و خندق هایی به عمق 3 متر نموده و از ورود نظامیان عراقی جلوگیری به عمل می آورند.
برای دل خودمون می نویسیم!
اخیراً در یکی از سایتهای اینترنتی مطالبی آموزشی در خصوص چگونگی ساخت و استفاده از رنگ سبز در محیطهای مختلف ارائه شده و مدافعان کاندیدای مغلوب انتخابات دهم در بخشی از این مطالب عنوان کرده اند: ما با دیوارنویسی دنبال سرنگونی حکومت نیستیم، بلکه برای دل خودمون می نویسیم،که سکوت نکرده باشیم. با این کار می خواهیم امیدوار باشیم و دیگران را هم امیدوار کنیم!
تقلید، تقلید و باز هم تقلید!
تأسیس شبکه تلویزیونی فارس زبان بی بی سی در زمستان سال 87 رخدادی مهم در فضای رسانهای کشور محسوب میگردد. اگر چه به نظر میرسد مسؤولان ذیربط در ابتدا به نقش و کارکردهای احتمالی این شبکه توجه نداشتند ما به تدریج جهتگیریها و نتایج تأثیرات بی بی سی فارسی آشکار شد. در چنین فضایی حتی گروهی از دستاندرکاران حوزههای سیاسی و اجتماعی در مورد تأثیرات این شبکه رویکرد غلوآمیزی اتخاذ کردند. به هر صورت امروز در عرصه رسانهای، رقیبی به نام بی بی سی فارسی وجود دارد که نمیتوان به هیچ وجه نقش آن را نادیده گرفت. این مسأله از آنجا اهمیت بیشتری پیدا میکند که این شبکه، سابقه طولانی در عناد با اسلام و انقلاب اسلامی و مردم ایران دارد. در این شرایط لازم است مسؤولان بدون اتخاذ سیاست افراطی و تفریطی در برابر کارکردهای بی بی سی، در نظر داشته باشند با رقیبی قدر و حرفهای مواجه هستند. در این مقطع به بیان گرتهبرداری از برنامههای بی بی سی توسط یکی از شبکههای به نام «روی موج» پرداخته میشود. برنامه ترکیبی «روی موج» که پخش آن از تاریخ 11/5/88 آغاز شده است درباره مشکلات موجود در کشور به بحث و گفتوگو میپردازد. سبک و گرافیک این برنامه به طور آشکار از برنامه «نوبت شما» شبکه فارسی بی بی سی تقلید شده است که باعث تأسف بوده و لازم است مسؤولان امر با رعایت تمامی اصول رسانهای تدابیر لازم را جهت اجتناب از رویههایی که منجر به تسلیم شدن قالب برنامهها به برنامههای ماهوارهای به ویژه شبکههای فارسی زبان میشود اتخاذ نمایند. مجری برنامه نیز با حرکات اضافی دست و بدن درصدد اجرای اغراقگونه است که در این مورد نیز دچار تقلید از مجری برنامه شبکه بیبیسی شده است. این موضوع همچنان نشان دهنده رویه تقلیدپذیری بخشی از مجریان و برنامهسازان از برنامههای خارجی است. پیشنهاد میشود اگر نیاز است برنامههای زنده، به روز، شاد و تماشاگر پسند داشته باشیم از طرحهای ابتکاری و جذاب بومی و شرقی استفاده شود نه غربی و غیربومی.
شکایات الیاس نادران، احمد توکلی و علیرضا زاکانی از محمدرضا رحیمی معاون اول رئیسجمهور در کمیسیون اصل 90 در دست بررسی است. به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین اسلامی نایبرئیس این کمیسیون با حضور در جمع خبرنگاران پارلمانی با اعلام این خبر افزود: این کمیسیون عصر امروز به شکایات این نمایندگان رسیدگی میکند. پس از آن نیز از آقای رحیمی خواسته میشود تا در کمیسیون حضور یافته و به شکایات این نمایندگان پاسخ دهد. وی با اشاره به بررسی مستندات شکایات این نمایندگان در کمیسیون اصل 90، نتیجه نهایی این بررسیها را به جلسه عصر امروز این کمیسیون موکول کرد. اسلامی در پاسخ به اینکه آیا پروندهای از مجلس هفتم در این کمیسیون باقی مانده است یا نه گفت: این نوع پروندهها در کمیسیون رسیدگی میشوند البته برخی از آنها در کمیته محرمانه کمیسیون همچنان در دست بررسی است البته این موارد در خصوص زمینخواری و رانتخواری هستند.
حجةالاسلام "سقای بی ریا" مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت از این سمت کنار رفت.
گمانه زنی ها حاکی از آن است که حجةالاسلام تقوی رئیس شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، به جهت ارتباط و تعامل خوب با روحانیون و مراجع عظام تقلید، بیشترین شانس را برای جانشینی "بی ریا" داراست.