به گزارش فارس سیداحمد خاتمی، عضو مجلس خبرگان رهبری، شایعاتی را که درباره برخی اعضای این مجلس پس از اعلام نتایج انتخابات دوره دهم ریاستجمهوری منتشر شد، تکذیب کرد.
امام جمعه موقت تهران دوشنبه شب در دیدار با طلاب و روحانیان استان کرمانشاه گفت: «از اساس کذب است که برخی تومار جمع میکنند و دنبال شورای رهبری و این حرفها هستند.» وی افزود: «به ملت بزرگ ایران اطمینان میدهم مجلس خبرگان رهبری، پاسدار ولایت فقیه است و رسالت خود را در حمایت از ولایت فقیه میداند.»
مجمع تشخیص،حضور اعضای دولت در شورای نگهبان را «مصلحت» ندانست این در حالی است که پیش از این حسن حبیبی به عنوان معاون اول دولتهای سازندگی و اصلاحات برای سالیان متمادی به صورت همزمان عضو حقوقدان شورای نگهبان نیز بود و احمدی?نژاد در واکنش به این مصوبه مجلس هفتم اعلام کرده بود که به جای گذراندن این مصوبه کافی بود مجلس این درخواست را به صورت مستقیم با وی مطرح می?کرد تا بلافاصله ترتیب اثر دهد.
تاکید مجدد قالیباف بر تبعیت از ولایت فقیه همه ما باید بدانیم که در امانتی که از امام (ره) داریم تأکید شده است که اگر میخواهیم آسیبی به نظام و کشور نرسد، باید از ولایت فقیه دفاع و آن را حفظ کنیم و باید آن را فصل الخطاب دانسته و اساس کار بدانیم تا خدشهای به نظام وارد نشود.
الفاظ توهین آمیز کروبی نسبت به نظام در نامه به رئیس قوه قضائیه شیخ اصلاحات اینبار در نامه ای به رئیس قوه قضائیه تکلیف شرعی خود را نسبت به انحراف نظام(!) ادا کرده و همسو با رسانه ای بیگانه اتهاماتی واهی را علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی و دولت مطرح نمود.
یک خاخام صهیونیست در اجتماع هزاران زن در سرزمینهای اشغالی در مراسمی مذهبی از آنها درخواست کرد که دست کم 12فرزند به دنیا بیاورند.
به گزارش فارس، دیوید باتزری، که یکی از خاخامهای مطرح اسرائیل است در اجتماع هزاران زن صهیونیست در یک مراسم مذهبی از آنها درخواست کرد که دستکم 12 فرزند به دنیا بیاورند و از اقدامات جلوگیری از بارداری استفاده نکنند و حتی بعد از 40سالگی نیز برای به دنیا آوردن فرزند تلاش کنند.
وی در این اجتماع که روز پنجشنبه برگزار شد، تصریح کرد: هر دختری که ازدواج میکند باید تلاش کند که 12 فرزند به دنیا بیاورد.
این خاخام یهودی زنان حاضر در این اجتماع را تشویق کرد که بر یکدیگر فشار آورند تا بعد از ازدواج، بارداری خود را به تاخیر نیاندازند و بین زایمانهای خود نیز زیاد فاصله نداشته باشند. وی درباره موضوع سقط جنین نیز صحبت کرد. دیوید باتزری در ادامه گفت: حتی در سن 40 سالگی و بیشتر نیز به دنیا آوردن بچه ممکن است و این خطرناک نیست.
وی افزود: دکترها دروغگو هستند، آنها را باور نکنید. آنها به شما میگویند که جنین ناسالم است. این حرف آنها تنها برای حفظ خود از عواقب حقوقی است.
این خاخام صهیونیست افزود: گوش دادن به حرف دکترها ممنوع است. زنانی که با من مشورت داشتهاند و فرزند خود را سقط نکردهاند سالمترین و صحیحترین فرزندان را داشتهاند. رشد جمعیت یهودیان در سرزمینهای اشغالی به یکی از موضوعات نگرانکننده برای مقامات این رژیم تبدیل شده است.
در حالی که رشد جمعیت مسلمانان در سرزمینهای اشغالی 5 درصد است این نرخ رشد در میان یهودیان سالانه 3درصد است. این موضوع این گمانهزنی را ایجاد کرده که تا چندی دیگر تعداد اعراب مسلمان در سرزمینهای اشغالی بیش از تعداد یهودیان شود.
اغلب نمایندگان مجلس کابینه دهم ریاست?جمهوری را ترکیبی 50 درصدی از کابینه نهم می?دانند.
هنوز حکم ریاست جمهوری تنفیذ نشده و مراسم تحلیف به جا نیامده، حدس و گمانهایی که گاه بوی خط و نشان میگیرد، در مورد ترکیب اعضای کابینه دهم آغاز شده است. گمانههایی که از سوی فعالان سیاسی، جنبه توصیه دارد و از سوی نمایندگان مجلس، وجهه هشدار.
تداوم حضور برخی وزرای کابینه نهم در هیأت دولت دهم، امری محتوم است کما اینکه رئیسجمهور نیز این موضوع را در اولین نطق تلویزیونیاش پذیرفت.
اما به گفته احمدینژاد، برخی وزرا که خوب کار کردهاند اما در حد انتظار مردم نبودهاند و توانایی تلاش عمیقتر را ندارند، از قطار کابینه پیاده خواهند شد. البته در این مورد تنها نظر دولت شرط نیست و توانایی کسب رأی اعتماد از مجلس نیز لازم است. بر این اساس میتوان وزرا را به چهار دسته تقسیم کرد. وزرایی که هم مورد تأیید دولتند و هم مورد تأیید مجلس. دوم وزرایی که مورد تأیید هیچ یک از دو قوه مجریه و مقننه نیستند. سوم وزرایی که دولت خواستار ابقایشان است اما مجلس به آنها رأی نمیدهد و در نهایت وزرایی که عملکردشان در مجلس مورد تأیید است اما دولت تمایلی به ادامه حضورشان ندارد.
آنچنان که از سخنان نمایندگان مجلس برمیآید، وزرایی همچون اطلاعات و دفاع در زمره اول هستند که مجلس و دولت با حضورشان موافق است. وزرای آموزش و پرورش و جهادکشارزی را هم میتوان در دسته دوم جای داد که هم دولت خواستار تغییر آن است و هم مجلس به سبب تلاش چندین باره برای استیضاح علیرضا علیاحمدی و محمدرضا اسکندری، مخالفتش را با آنها عنوان کرده است. علیاکبر محرابیان و مسعود میرکاظمی نیز احتمالاً از جمله وزرای حاضر در طبقه چهارم هستند که مجلس به سبب تذکرات بسیاری که به آنها چه در زمینه رکود کار کارخانجات و صنایع و چه به دلیل رشد واردات ارائه داده است، نشان داده که از عملکردشان راضی نیست اما آنها جزو وزرای همیشه همراه احمدینژاد هستند. وزرای فرهنگ و ارشاد و کار و امور اجتماعی نیز از جمله وزرایی هستند که تقریباً هیچ نمایندهای مخالف تداوم حضورشان در کابینه نیست اما رئیسجمهور مشخصاً از حسین صفارهرندی نام برده و گفته است که از عملکرد او راضی نیست و قصد حذفش را دارد.
علاوه بر طبقهبندی مذکور میتوان از منظر رابطه رئیسجمهور با وزرا نیز به دو نوع چینش کابینه اشاره کرد. نخست کابینهای بر اساس کار همگانی و حرکت مشترک دولت و دوم کابینهای شخصمحور و متکی به شخص رئیسجمهور. از نگاه نمایندگان معتقد چه اصلاحطلب باشند و چه اصولگرا، کابینه نهم از جنس دوم بوده است.
کما اینکه حشمتالله فلاحتپیشه نماینده اصولگرای مجلس با انتقاد از جابهجایی زیاد وزرا در کابینه دولت نهم، به «خبر» گفت: رئیسجمهور به گونهای عمل کرده است که گویی هر وزیری که با ایشان همخوانی نداشته باشد، باید از ترکیب کابینه حذف شود. علیاکبر اولیاء و داریوش قنبری از اعضای فراکسیون خط امام (ره) نیز معتقدند که احمدینژاد بیش از آنکه به دنبال همکار باشد، در پی جذب نیروهای زیردست و فرمانبر است. به دلیل همین انتقادات است که نمایندگان از رئیسجمهور میخواهند تا در آستانه تشکیل دولت دهم، کابینهاش را براساس نگرش نخست یعنی به عنوان همکارانی برای پیشبرد اهداف دولت انتخاب کند و تحمل انتقادات آنها را نیز داشته باشد.
انتقاد نمایندگان معترض به تغییر پیاپی برخی اعضای کابینه این نگرانی را در اذهان برخی نمایندگان همچون داریوش قنبری آفریده است که با توجه به حذف وزرای قویای همچون داوود دانشجعفری و مصطفی پورمحمدی، ممکن است تغییرات در کابینه دهم، بیش از آنکه در جهت تقویت آن باشد، به تضعیف آن منجر شود.
وزرایی که میمانند و میروند وزرای اطلاعات، دفاع، امور خارجه و بهداشت و درمان، چهار وزیری هستند که بیشترین نگاه مثبت در مجلس به انها وجود دارد. چه آنکه تاکنون سؤال یا تذکر مشخصی از سوی نمایندگان به مصطفی محمدنجار وزیر دفاع ارائه نشده است و غلامحسین محسنیاژهای نیز چه در میان نمایندگان اکثریت و چه اقلیت مخالفی ندارد ولو اینکه برای پاسخگویی به سؤال جمعی اخیر نمایندگان اصلاحطلب در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس حاضر نشده است.
منوچهر متکی نیز اگرچه تذکراتی از سوی نمایندگان مجلس دریافت کرده و در پاسخ به یکی دو سؤال در صحن علنی، ناموفق بوده است، اما به نظر نمایندگان بهترین گزینه دولت نهم برای تصدی این پست است. کامران باقریلنکرانی نیز اگرچه جوانترین عضو کابینه است که در زمان اخذ رأی اعتماد در دولت نهم به همین دلیل مورد نقد نمایندگان قرار گرفت اما عملکردش مورد تأیید نمایندگان است و همواره در پاسخ به سؤالات آنها سربلند بوده است.
در میان 21 وزیر کابینه نهم، محمدرضا اسکندری و علیرضا علیاحمدی از مغضوبترین وزرا از منظر نمایندگان هستند. چه آنکه هر کدام تاکنون بیش از دوبار در مظان استیضاح قرار گرفته اما به دلیل حمایتهای بیدریغ رئیسجمهور از این گذرگاههای تنگ مجلس، جستهاند.
البته نمایندگان مجلس نسبت به مقبولیت وزرای مسکن و راه اختلاف نظر دارند که به نظر میرسد بیش از آنکه این تفاوت دیدگاه ناشی از یک نگاه کارشناسی باشد، برگرفته از مسائل منطقهای است. به عبارت دیگر چنانچه این دست وزرا در حوزه انتخابیه نمایندهای خوب عمل کرده باشند، با تداوم حضورشان در کابینه موافقند و اگر عملکرد قابل دفاعی نداشته باشند، مورد تأیید دوباره نمایندگان این حوزهها نیستند. با این حال تمامی نمایندگان بر لزوم تعهد، تخصص و برخورداری از تجربه مرتبط با حوزه وزارت، تأکید دارند. هرچند که اغلب ترجیح میدهند که به شکل مصداقی وارد عمل نشده و له یا علیه وزیری موضعگیری نکنند. سکوتی که شاید بتوان آن را مصلحتی نامید؛ چرا که علیرغم استنکاف از پاسخگویی به این سؤالات، به گفته ولی اسماعیلی و حسن نوروزی، کمیتهای برای تعامل با دولت به منظور رایزنی برای تعیین ترکیب کابینه شکل گرفته است.
به عبارت دیگر اگرچه برخی نمایندگان همچون احمدرضا دستغیب معتقدند که ارائه پیشنهاداتی برای ترکیب کابینه آتی در شأن نمایندگان نیست اما در مقابل نمایندگانی همچون موسیالرضا ثروتی رایزنی دولت با مجلس در اینباره و استمزاج از نمایندگان را برای جلب رأی اعتماد به آنها لازم میدانند.
رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران از جمله مسوولانی است که در کابینه بعدی احمدی نژاد حضور نخواهد داشت.
به گزارش خبر آنلاین وی و غلامرضا آقازاده از معدود مدیران عالیرتبه دولت نهم هستند که در زمان سیدمحمد خاتمی نیز در سمت خود خدمت میکردند.
گفتنی است، خداحافظی با دهقان قرار بود مدتها پیش صورت گیرد و حتی جانشین وی نیز در برخی رسانهها مشخص شد، اما بنا به دلایلی کنارهگیری وی منتفی شد. دهقان از سرداران دوران دفاع مقدس است.
روزنامه متعلق به روپرت مرداک، از طریق استخدام متخصصان و هکرهای حرفهای، تلفنهای چهره های سرشناس را شنود میکرد
پرنس هری نوه ملکه الیزابت، گوئینت پالتروفیکی از مدلهای معروف لباس انگلیس، جورج مایکل از مشهورترین خوانندگان پاپ دنیا، تساجوئل وزیر فرهنگ، بوریس جانسون شهردار لندن و جان پری اسکات معاون سابق نخستوزیر این کشور، تنها چند نفر از صدها چهره شناخته شده سیاسی و هنری انگلیس بودهاند که روزنامه نیوز آو د ورلد (اخبار جهان) مکالمات تلفنی آنها را شنود میکرده و از طریق این شنودهای غیر قانونی، جریان خبری برایشان به راه میانداخته است.
روزنامه گاردین، برای اولین بار روز پنجشنبه با انتشار گزارشی پرده از این راز کثیف برداشت و فاش کرد که روزنامه متعلق به روپرت مرداک، رسانهدار بزرگ استرالیایی که هماکنون شهروند آمریکاست از طریق استخدام متخصصان و هکرهای حرفهای و با پرداخت هزینههای هنگفتی به سیستم تلفن همراه و صندوقهای صوتی این چهرههای سرشناس دست یافته و اطلاعات مورد نیاز برای ساخته و پرداختهکردن یک جریان خبری علیه یا درباره آنها را به دست میآورده است.
در همین حال روزنامه گاردین دیروز در ادامه افشاگریهای خود علیه این روزنامه راستگرا، نام افراد جدیدی را منتشر کرد که قصد دارند به دلیل شنوده شدن تلفنهای خصوصیشان از این روزنامه و حتی شخص روپرت مرداک شکایت کنند. در میان این این فهرست جدید، نام سرالکس فرگوسن سرمربی تیم فوتبال منچستر یونایتد نیز دیده میشود که اعلام کرده به شدت، شکایت خود از این روزنامه را پیگیری خواهد کرد. از سوی دیگر جمع کثیری از هنرمندان، ورزشکاران و حتی سیاستمداران انگلیسی نیز دیروز به گاردین گفتند که قصد دارند برای شکایت از این روزنامه وکلایی را استخدام کنند.
روزنامه گاردین در گزارش خود فاش کرده بود که مدیران نیوز آو د ورلد به سه نفر از شکات که برای اولین بار متوجه این رسوایی شده بودند بالغ بر یک میلیون پوند حقالسکوت داده بودند تا روشهای کثیف آنها را رسانهای نکنند اما گویا این پول یا کافی نبوده و یا موضوع از جای دیگری درز کرده و در اختیار آنها قرار گرفته است.
این رسوایی تازه که در واقع برای یکی از گروههای رسانهای تحت مالکیت روپرت مرداک، پدید آمده سبب شده تا اسکاتلندیارد به شدت تحت فشار قرار گرفته و به تحقیق و تفحص در این زمینه بپردازد، خصوصاً آنکه در زمان وقوع این جرم، اندی کولسون سردبیر نیزوآودورلد ارتباط نزدیکی به دیوید کامرون رهبر حزب محافظهکار انگلیس داشته و هماینک به عنوان مدیر ارتباطات این حزب فعالیت میکند. او در سال 2007 و در پی افشای برخی تخلفات خبرنگارانش از این سمت استعفا داد.
در پی این رسوایی سیاسی - رسانهای، کمیته امور رسانههای مجلس عوام انگلیس اعلام کرد که این موضوع را بهطور جدی بررسی میکند و در صورت نیاز افراد مسئول را برای توضیح در مورد رسوایی اخیر فرامیخواند. معاون وزارت کشور انگلیس نیز در جلسه مجلس عوام با سؤالات متعدد نمایندگان درباره افشاگریهای مطرح شده درباره فعالیتهای غیرقانونی روزنامه نیوز او د ورلد که وابسته به محافل قدرت است مواجه شد.
شنیده شده که یک دستگاه لپ تاپ حاوی بسیاری از اطلاعات مربوط به آموزش خرابکاری و تهیه بمب دستساز و ... از یکی از آشوبگران کشف شده است. بنا بر این گزارش در این لپ تاپ طرز ساخت بمب دستی، بمب دستساز سه راهی، ساخت کوکتل مولوتوف و ... آموزش داده شده بود. همچنین اسامی برخی مسؤولان و آدرس و تلفن آنها و برخی چهرههای موجه و حزب اللهی محلات در این لپ تاپ دیده شده است.
پروژه بعدی حامیان میرحسین موسوی برای دور جدید اعتراضات خیابانی به تصویب رسید. بنا براخبار دریافتی دریکی از جلسات حامیان موسوی با تأکید بر بهرهگیری از مناسبتهای تاریخی و مشابهت سازی دراین زمینه مقرر گردیده است که برای 30 تیر ماه برنامه ویژهای درنظر گرفته شود.
دراین برنامه با اشاره به سالروز قیام 30 تیر، تصریح شده است که باید از این تجربه تاریخی به عنوان کودتا علیه دولت ملی بهره جسته و دولت دهم را کودتایی علیه دولت ملی موسوی(!) عنوان کرد
ستار هدایتخواه در جمع برخی از مردم شهر یاسوج گفت: با توجه به اتفاقات اخیر و برخی موضع گیری ها توسط چهره های سیاسی باید گفت رییس مجلس، نقش نامناسبی را ایفا کرد.
وی افزود: انتظار میرفت آقای لاریجانی پس از بیانات رهبر انقلاب به طور شفاف و قوی در رابطه با برخی مسائل قبل و بعد از انتخابات موضعگیری می کرد.
این عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس گفت: لاریجانی در مواضع خود، مشکلات شخصی با شخص آقای رییس جمهوری را دخالت داد.
هدایتخواه ادامه داد: رییس مجلس باید فکر می کرد که اینگونه موضعگیریها اصولگرایانه نیست.
نماینده دنا و بویراحمد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: وقتی لاریجانی شورای نگهبان را بیطرف نمیداند، کیان نظام را تهدید می کند.
وی در پاسخ به این سؤال که چگونه، آقای لاریجانی با اکثریت آرا رییس مجلس هشتم شد، عنوان کرد: فرد دیگری از اصولگرایان کاندیدا نشده بود.
در کمتر از دو ماه باقیمانده به پایان کار دولت نهم نمایندگان مجلس هشتم و تعدادی از احزاب اصولگرا برای ایفای نقش در تعیین ترکیب کابینه دهم دست به کار شده اند.
ساکنان بهارستان به دور از تمام مناقشه های پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری دهم در حال رایزنی با پاستورنشینان هستند تا کابینه یی متفاوت از دولت فعلی تشکیل شود.
به همین منظور نیز یک «حلقه واسط» برای رایزنی های بیشتر شکل گرفته است. به گفته «حسن نوروزی» نماینده رباط کریم، اعضای حزب موتلفه به ویژه «اسدالله بادامچیان» پیشگامان این حلقه هستند و هم اینک شخص بادامچیان در حال نظرسنجی از نمایندگان نسبت به اعضای کنونی کابینه است و قرار است پیشنهادات آنها را به دولت ابلاغ کند. ادامه مطلب...
"طبقات أعلام الشیعة" که شرح حال علمای شیعه است بعد از "الذریعة الی تصانیف الشیعة" که فهرست کتابهایی است که مؤلفان شیعه نوشتهاند مهمترین کتاب علامه شیخ آقا بزرگ تهرانی محسوب میشود.
این کتاب بر اساس قرن به قرن نوشته شده و از قرن چهارم تا چهاردهم را شامل میشود. با این وجود طبقات قرن سیزدهم و چهاردهم ناقص چاپ شده و کتاب حاضر جلد پنجم "نقباء البشر فى القرن الرابع عشر" است که بخشى از دانشنامه بزرگ اَعلام شیعه به نام "طبقات أعلام الشیعة" است.
در گذشته شرح حال علمای شیعه این قرن تا حرف (ع) چاپ شده بود. مجلد فعلی از حرف (ف) تا پایان حرف (ی) را شامل میشود. کتاب مذکور را علی نقی منزوی به کتابخانه مجلس شورای اسلامی اهدا کرده و سیدمحمد طباطبایی بهبهانی کار تصحیح آن را به پایان رسانده و کتابخانه مجلس با همکارى بنیاد پژوهشهاى اسلامى آستان قدس رضوى آن را منتشر کرده است.
در این کتاب 855 دانشمند و چهره برجسته علمى جهان تشیع در قرن چهاردهم هجرى معرفى شدهاند. شرح حال اجداد حضرت آیتالله سید علی خامنهای (رهبر معظم انقلاب ) و یک نامه از معظم له نیز در کتاب حاضر درج شده است. جلد پنجم "نقباء البشر فى القرن الرابع عشر" در واقع شرح حال و زندگینامه علمای معاصر شیعه از جمله سیدحسین خامنهای -جد رهبر معظم- و آقایان سیدحسین تفرشی خامنهای و سیدمحمد پیغمبر خامنهای -دو تن از عموهای ایشان- است.
این کتاب در شمارگان 2000 نسخه در 700 صفحه توسط مرکز پژوهش کتابخانه، موزه و مرکز اسناد مجلس شوراى اسلامى منتشر شده است.