شنیده شده که یک دستگاه لپ تاپ حاوی بسیاری از اطلاعات مربوط به آموزش خرابکاری و تهیه بمب دستساز و ... از یکی از آشوبگران کشف شده است. بنا بر این گزارش در این لپ تاپ طرز ساخت بمب دستی، بمب دستساز سه راهی، ساخت کوکتل مولوتوف و ... آموزش داده شده بود. همچنین اسامی برخی مسؤولان و آدرس و تلفن آنها و برخی چهرههای موجه و حزب اللهی محلات در این لپ تاپ دیده شده است.
به گزارش ایران، ابوالحسن بنی صدر رئیس جمهور مخلوع و فراری که به علت خیانت به انقلاب در اوایل تشکیل جمهوری اسلامی به غرب گریخت درباره دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفته: این انتخابات نقطه پایان اصلاح طلبان و لیبرالها در ایران بود. وی در جمع اپوزیسیون خارج نشین در وین که با حضور افراد اندکی برگزار شد، با توهین به ملت ایران و شرکت کنندگان در انتخابات، وجود مردم سالاری در کشور را زیر سؤال برد. وی در این مراسم همچنین گفته: رفرمیستها و عوامل آنها برای همیشه از مردم ایران ناامید شدند.
گروهی از عناصر آموزش دیده شبکه گلدکوئیستی ستاد اصلاحطلبان، برای فضاسازی بین تودههای مذهبی، در مراسم اعتکاف برخی شهرها حضور یافتند که با واکنش منفی معتکفین مواجه شدند. به گزارش خبرنگار «جوان» این افراد که از تهران به برخی شهرهای مذهبی کشور اعزام شده بودند با دست یا پای گچ گرفته ضمن حضور در مساجد جامع این شهرها درصدد برآمدند تا فضای معنوی اعتکاف را سیاسی کرده و با ادعای اینکه توسط مأموران ضرب و شتم شدهاند، اذهان معتکفین را متأثر سازند. بنابراین گزارش، این پروژه سازماندهی شده با واکنش منفی و اعتراض معتکفین مواجه شده و به همین دلیل، عناصر مأمور شده، عمدتاً از میانه اعتکاف، از مساجد خارج شدند.
دفتر محل کار مهندس میرحسین موسوی در مجموعه ریاست جمهوری در خیابان پاستور تهران روز پنجشنبه گذشته با حکم مدیر کل پشتیبانی و خدمات نهاد ریاست جمهوری تخلیه و تحویل اداره اموال این نهاد شد.
به نوشته روزنامه جمهوری اسلامی، میرحسین موسوی بعد از پایان دوران نخست وزیری از این مکان به عنوان دفتر استفاده می کرد. وی از دو هفته قبل به تخلیه این مکان برای تحویل دادن آن اقدام نموده بود
مشاور امنیت ملی در دولت دموکرات کارتر از مدعیان اصلاح طلبی خواست به بهانه اعتراض به نتیجه انتخابات بست بنشینند! به گزارش رجانیوز، گری سیک در سایت شخصی خود می نویسد: اپوزیسیون باید در آرامگاه آیت الله خمینی(ره)، بست بنشینند جدای از موسوی و همسرش، شماری از افراد که صلاحیت شان در هاله ای از شک و تردید قرار دارد و کسانی که طی 2 دهه گذشته در عرصه سیاست فعال نبودند، باید به این حرکت بپیوندند. علیرضا بهشتی، برخی از اعضای خانواده آیت الله خمینی از جمله حسن، زهرا (عمه اش) و علی اشراقی (نوه آیت الله خمینی)، از جمله اسامی هستند که به ذهن من می آید. وی همچنین خواستار ضربه زدن به بسیج و سپاه به عنوان یکی از ارکان اقتدار جمهوری اسلامی در مهار اغتشاشگران شد.
گروه اقتصاد، امیرهادی انواری: دوم تیرماه،خبری مبنی بر فروش مخفیانه دستگاههای شنود توسط نوکیا به ایران منتشر شد. پس از آن، گروهها و جمعیتهای مختلف ایرانی که بیشتر در اینترنت مستقر بودند نسبت به این اقدام نوکیا موضعگیری کردند و خواستار روشن شدن ابعاد موضوع شدند. هرچند هیچ جمعیت یا گروه رسمی در کشور هنوز نسبت به این اقدام نوکیا موضعگیری نکرده است اما به نظر میرسد مصرف کنندگان به صورت خودجوش درباره محصولات نوکیا تصمیم گرفتهاند. نشان این حرکت، گفتههای فعالان بازار درمورد ریزش قیمت انواع گوشیهای نوکیا و موج پس فرستادن و تعویض گوشیهای نوکیا پس از انتشار اخبار شنود است. همچنین فروش گسترده گوشیهای نوکیا به صورت دست دوم و خرید گوشیهایی با برندهای دیگر نشانههایی از واکنش مصرفکنندگان ایرانی به این اقدام نوکیاست. ادامه مطلب...
روزنامه ی جوان در شماره ی امروز خود به افشاگری جدیدی پرداخته است، جوان ادعا کرده است که میر حسین موسوی به ریاست مجلس می اندیشد، جوان این گونه نوشت:
گفته میشود میرحسین موسوی و نزدیکانش پس از اغتشاشات اخیر، تصمیم گرفتهاند از روشهای عاقلانهتری برای کسب قدرت استفاده کنند.
یکی از اعضای ارشد ستاد موسوی اخیراً در جلسهای با تأکید بر درستی پیشبینی سعید حجاریان، گفته است: «ما باید از شورای شهر شروع کنیم. اشتباه بود که یک مرتبه از ریاست جمهوری برای کسب قدرت حرکت کردیم. ما در این دوره از شورای شهر باید برخی چهرههای جدید و همسو با خود را وارد شورا کنیم.
پس از آن نیز نوبت مجلس است که اکثریت را به دست آوریم. انتخابات اخیر نشان داد که ما برای رأی آوردن در شورای شهر و مجلس مشکلی نداریم» یکی دیگر از نزدیکان موسوی نیز در این جلسه گفته است: «ریاست مجلس برای آقای موسوی هرچند کوچک است اما باید آرام آرام پیش برویم. »
وی ادامه داده است: «در هر شهری که انتخابات میان دورهای مجلس برگزار شود، میرحسین باید کاندیدا شده و پس از ورود به مجلس، حتی در سال آخر، ریاست مجلس را از آن خود کند.»
یک مقام آگاه به جهان اعلام کرد مذاکرات و رایزنی های اخیر رئیس جمهور و اطرافیان نزدیک به وی نشان می دهد که حداقل سه معاون فعلی رئیس جمهور با دولت خداحافظی خواهند کرد.
به گفته این مقام رفتن علی آبادی رئیس سازمان تربیت بدنی، حاج علی اکبری رئیس سازمان ملی جوانان و جوادی رئیس سازمان محیط زیست قطعی شده و رئیس جمهور به دنبال افراد جایگزین است.
در همین راستا شنیده شده می شود رسایی نماینده فعلی مجلس برای ریاست سازمان جوانان بجای علی اکبری و مهرداد بذرپاش رئیس فعلی شرکت خودروسازی سایپا بجای علی آبادی پیشنهاد شده اند.
برای ریاست سازمان محیط زیست نیز گزینه هایی پیشنهاد شده اند که نکته قابل توجه در این میان معرفی چند مرد پس از دو دوره ریاست زنان بر این سازمان می باشد.
در میان وزرا نیز حذف جهرمی ،وزیر کار قطعی شده و این موضوع از سوی جهرمی در روزهای اخیر در دیدار با برخی از شخصیت های سیاسی و نمایندگان مجلس هم تایید شده است .
گفته می شود هاشمی ، سرپرست سابق وزارت کشور مهمترین گزینه بجای جهرمی مطرح است .
در سالگرد 18 تیر، خیابانهای اطراف دانشگاه تهران دستخوش آشوب شد. به گزارش ثانیهنیوز از خیابانهای منتهی به میدان انقلاب، برخی هواداران مهندس میر حسین موسوی روز پنجشنبه نیز به بهانه سالگرد 18 تیر، خیابانهای اطراف دانشگاه تهران را دستخوش تنش و آشوب کردند.
عکسی از حاشیه پارک دانشجو ساعت 17:30، امروز
از حدود ساعت 17 پنجشنبه از خیابانهای منتهی به دانشگاه تهران، در جمعهای 15-20 نفره به سمت دانشگاه تهران در حرکت بودند که بعد از سر دادن شعارهای اهانتآمیز و بعضا رکیک و همچنین پرتاب سنگ و آتش زدن لاستیک و سه سطل آشغال، با مامورین نیروی انتظامی درگیر شدند.
برخی هواداران مهندس میر حسین موسوی در طی مسیر خود همچنین خودروهای سواری را به بوقزدن ممتد وادار میکردند و مخالفین این موضوع با خرد شدن شیشه ماشین خود مواجه میشدند. این افراد در شعارهای خود خطاب به رییسجمهور و برخی مسوولین کشور، مخصوصا در مقابل مساجد مسیر وپرتاب سنگ، تلاش به تحریک نیروهای مردمی به درگیری داشتند.
نیروهای پلیس نیز با استفاده از بلندگو از تجمعکنندگان خواستند منطقه را ترک کنند و هشدار دادند در صورت سرپیچی با دستگیری مواجه خواهند شد. همچنین خبرنگار ثانیهنیوز از کوی دانشگاه خبر داد که عدهای حدود 100 تا 150 نفر در کوی دانشگاه تهران، حرکاتی مشابه اغتشاشگران و برخی هواداران مهندس میر حسین موسوی را انجام دادند از جمله با سر دادن شعارهای اهانتآمیز و بعضا رکیک و همچنین پرتاب سنگ و برپایی آتش زدن با مامورین نیروی انتظامی درگیر شدهاند. شبکه تلویزیونی الجزیره انگلیسی دقایقی پیش در گزارشی از اغتشاشات 18 تیر ابراز میدارد: طرفداران میرحسین موسوی نامزد مخالف در انتخابات ریاست جمهوری ایران خواستار برپایی تظاهرات در سراسر ایران بودند که امروز در سالروز 18 تیر امسال با سالهای دیگر بسیار متفاوت است زیرا امسال بخاطر انتخابات، طرفداران میرحسین موسوی تلاش کردهاند تا مراسم 18 تیر را برگزار کنند.
الجزیره انگلیسی میافزاید: هواداران موسوی، راهپیمایی خود را از 9 میدان مهم در تهران آغاز کردند و در میدان انقلاب جمع شدند مردم در گروههای سه تا ده نفره در حال حرکت هستند برخی از آنها لباس سبز بر تن دارند. مجری الجزیره انگلیسی در ادامه گفت: افرادی که در خیابانهای ایران تجمع کرده اند طرفداران میرحسین موسوی هستند موضع خود وی چگونه است؟ گفته می شود برخی در ایران می خواهند موسوی را بخاطر ناارامی هایی که پس از انتخابات رخ داد دستگیر کنند. آسوشیتدپرس نیز از تهران گزارش داد: صدها تن از تظاهرکنندگان هوادار میر حسین موسوی در تهران در حالی که شعار […] سرداده بودند از دست نیروهای پلیس که باتوم به دست داشتند فرار کردند. آسوشیتدپرس میافزاید: حدود سیصد نفر در برابر دانشگاه تهران تجمع کردند و شعارهای […] سر دادند بسیاری از این افراد ماسکهای سبز رنگ را که رنگ انتخاباتی موسوی است به صورت زده بودند با نیروهای پلیس درگیر شدند.
از طرف دیگر آسوشیتدپرس از بروکسل گزارش داد که «سخنگوی میرحسین موسوی رهبر مخالفان ایران از پارلمان اروپا خواسته است کشورهای عضو اتحادیه اروپا را تحت فشار قرار دهد تا انتخاب دوباره محمود احمدی نژاد رئیس جمهور کنونی ایران را به رسمیت نشناسند محسن مخملباف گفت: دولت احمدی نژاد و تندروها در ایران درحال به خطر انداختن صلح در منطقه خاورمیانه هستند وی خطاب به نمایندگان پارلمان اروپا از آنها خواست دولتهای اروپایی را تحت فشار قرار دهند تا تحریم ها علیه ایران را در واکنش به سرکوب معترضین در این کشور تشدید کنند کشورهای اروپایی درحال حاضر سرگرم بررسی خارج کردن موقت سفیران خود از تهران هستند.» خبرنگاران ثانیهنیوز گزارش دادند که با دستگیری برخی اغتشاشگران، اوضاع، آرام شد.
حسین شریعتمداری در یادداشت امروز کیهان با تیتر« حزب یا ستون پنجم؟!» بار دیگر اتهامات چند روزه اخیر علیه موسوی را تکرار کرده و وی را فاقد صلاحیت برای تشکیل حزب قانونی در کشور دانسته است.
شریعتمداری در بخشی از این یادداشت نوشته است: این روزها جریان آلوده ای که براساس شواهد و اسناد موجود برای قانون شکنی، قتل مردم بی گناه، غائله آفرینی، غارت اموال عمومی و تضعیف اقتدار نظام اسلامی مأموریت بیرونی داشتند بعد از ناکامی توأم با رسوایی در اجرای ماموریت یاد شده، به جای آن که توبه کنند و عذر تقصیر به پیشگاه خدا و خلق خدا آورند پرده دیگری از توطئه مورد اشاره را به میدان آورده اند.
مدیر مسئول کیهان همچنین در بخش دیگری از یادداشت خود آورده است: موسوی اگرچه در بیانیه اخیر و پرتناقض خود، بخش دیگری از مأموریت دیکته شده بیرونی را -همانگونه که از قبل پیش بینی شده بود- به اجرا درآورده است ولی این بیانیه با هدف دیگری نیز منتشر شده است که فرار از مجازات قطعی به جرم قتل انسان های بی گناه، برپایی آشوب و بلوا، اجیر کردن اراذل و اوباش برای تعرض به جان و مال و ناموس مردم، همکاری آشکار با بیگانگان و ایفای نقش ستون پنجم آمریکا در داخل کشور و دهها جرم مشهود دیگر از جمله آنهاست. جنایات هولناک و خیانت آشکاری که متهمان اصلی آن از جمله موسوی و خاتمی باید در دادگاهی علنی و در مقابل چشم مردم مظلوم و خونخواه پاسخگوی آن باشند.
وی ادامه داده است: تاسیس حزب تابع قوانین تعریف شده ای است که سلامت سیاسی اعضای اصلی و تشکیل دهنده حزب از جمله شرایط آن است. بنابراین حزبی که آقای موسوی در بیانیه اخیر خود از تلاش برای تاسیس آن خبر داده است نمی تواند قانونی باشد زیرا اعضای اصلی آن نظیر میرحسین موسوی و محمد خاتمی به ارتکاب جرایمی که در بند پیشین مورد اشاره قرار گرفت متهم هستند. از این روی بعید نیست موسوی و حلقه پیرامونی او که قانون ستیزی ویژگی شناخته شده و بارز آنهاست، حزب مورد نظر را بدون مجوز قانونی تشکیل دهند. در این صورت نام واقعی آن «ستون پنجم دشمن» خواهد بود، ترجمان دیگری از «آتش زیر خاکستر فتنه» و چاره آن، این سخن حضرت امیر علیه السلام که چشم فتنه را باید کور کرد.
ادعای تشکیل حزب توسط میر حسین موسوی و استناد به بیانیه اخیر میرحسین موسوی در حالی است که در بیانیه مذکوراشاره ای مستقیم به تشکیل حزب نشده و تنها به پی گیری برخی موارد از طریق تشکیل جمعیتی حقوقی تاکید شده است.«گروهی از نخبگان بر سر آنند که گرد هم آیند و با تشکیل جمعیتی قانونی صیانت از حقوق و آرای ... مردم در انتخابات گذشته را از طریق انتشار مدارک و اسناد ... و تخلفهای انجام گرفته و نیز رجوع به محاکم قضایی پیگیری کنند و نتایج آن را مستمرا به اطلاع عموم مردم برسانند. اینجانب نیز به این جمع میپیوندم.»