روزنامه کیهان نوشت: شروط خاتمی زیرپا ماند/خون ندا آقا سلطان هدر رفت!!!
«اصلاح طلبان با ثبت نام در انتخابات، از ادعاهای قبلی جا زدند.»
این مطلب را یک پایگاه اینترنتی وابسته به اپوزیسیون خارج نشین منتشر کرد و با اشاره به نام نویسی محمدرضا تابش رئیس فراکسیون اقلیت مجلس و خواهرزاده خاتمی نوشت: رئیس فراکسیون اصلاح طلبان در حالی نامزد انتخابات مجلس شد که خاتمی پیش شرط های سه گانه ای را به عنوان کف مطالبات اصلاح طلبان تعیین کرده بود.( متن کامل در انتهای این پست )
***************************
1- مراسم گرامی داشت دومین سالگرد 9 دی ، با قرائت بیانیه ، شعارهای انقلابی و سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین حسینی کوهستانی ، امروز بعد از نماز جمعه اردکان برگزار شد.
اعلام پایبندی و میثاق با آرمانهای انقلاب و ولایت توسط مردم اردکان اهم این برنامه بود.
***************************************************
2- با توجه به اهمیت سالروز 9 دی به عنوان روزی که توسط مردم ایران رقم زده شد ، به نظر می آید آنان که خود را رسانه مردم ، زبان مردم ، برخواسته از مردم می دانند ، انتظار می رفت حداقل به ذکری از این مناسبت کاملا مردمی در رسانه ، سایت ، وبلاگ و صفحه شخصی خود بپردازند ، ولی اگر مروری بر وبلاگها و سایتهای اردکانی متعلق به طیف خاص داشته باشید ، به جز یکی دو مورد ، در مابقی آنها اثری از این حماسه مردمی نخواهی یافت ، شاید هنوز پیام مردمی 9 دی را درک نکرده اند و شاید مردمی که آنها در کلامشان از آن استفاده می کنند مردم ایران نیستند و شاید اصول و اعتقاداتی که به آن افتخار می کنند با اصول و اعتقادات راسخ مردم ایران فرسنگ ها فاصله دارد.
***************************************************
3- پس از پایان مهلت قانونی ثبت نام کاندیداهای مجلس شورای اسلامی ، 5 تن ثبت نامشان در حوزه انتخابیه اردکان قطعی می باشد ، آقایان : تابش - رشیدی - کلانتری - متالهی - وکیلی .
معمولا بعد از هر نماز جمعه جمع های دوستانه ایستاده ای تشکیل می شود که در کمتر از 10 دقیقه مطالبی بسیار تلگرافی در این جمع ها مطرح می شود. در این راستا تحلیلی اولیه از برایند صحبتهای مردمی بعد از نماز جمعه این هفته برایم جالب بود که در جمع دوستان می شنیدم ، که خلاصه ای از آنها را می آورم :
الف) اگر ترکیب این گونه باشد ، باز هم ارای طیف راست تقسیم می شود و تابش مثل دوره قبل به مجلس راه می یابد.
ب) رای یکی از شهرهای اطراف اردکان به غیر از کاندیدای خود آنها نیست .
ج) یکی از کاندیداها شاید از سوی جریان انحرافی مورد حمایت قرار بگیرد.
د) تعدادی از کاندیداها به قصد کناره گیری به نفع دیگری ثبت نام کرده اند.
ه) یکی دوتا از کاندیداها اصلا قصد کناره گیری ندارند.
و) هیچ یک از کاندیداها ، کاندیدای رسمی مورد تایید قطعی اصولگرایان نمی باشند.یعنی بازهم مثل دوره قبل اصولگرایان اردکان کاندیدایی معرفی نکرده اند. این یعنی ؟؟؟!!!
***************************************************
4- بسیاری از مردم اردکان ، با توجه به اینکه اردکان از دیر باز مهد عالمان و مشاهیر بزرگ بوده است ، خواهان آنند که فردی موثر و صاحب نفوذ و متدین و عالم و مجرب در کسوت نمایندگی شهرشان باشد ، لذا شنیده شده اتفاق جالبی امروز در اردکان افتاده که نقل آن را خالی از لطف نمی بینیم .
شنیده شده است ، ظهر امروز " سید کاظم وزیری هامانه " وزیر نفت سابق دولت احمدی نژاد که در حوزه انتخابیه یزد ثبت نام کرده است ، در جمع نمازگزاران نماز جمعه اردکان حضور داشته است ، در این بین عده ای مردم اردکان ایشان را شناخته و به گرد ایشان جمع شده اند ، همچنین شنیده شده عده از مردم اردکان از ایشان خواسته اند که برای کاندیدا شدن در اردکان ، حوزه ثبت نامی خود را از یزد به اردکان انتقال دهند. البته ایشان در پاسخ به این درخواست ضمن تشکر از ابراز احساسات مردمی ، اجابت این خواسته را به مشورت با بزرگان و مسئولین رده بالای کشوری و برآورد اوضاع انتخاباتی اردکان و یزد موکول می نمایند.
گفته می شود : آقای وزیری هامانه ، وزیر نفت دولت احمدی نژاد است که خصوصیات زیر در مورد ایشان قابل توجه است :
الف) 41 سال و 8 ماه خدمت در حوزه وزارت نفت
ب) بیش از به 20 سال معاونت وزارت نفت
ج) فردی متخصص در شرکتهای وابسته به وزارت نفت
د) از خادمین افتخاری حرم حضرت امام رضا(ع)
ه) فعال در حوزه قرآنی که طرح های قرآنی چون ثقلین را در تهران ، مشهد ، قم و ... در دست اجرا دارد
و) دوره ابتدایی قدیم (6 ساله ) را در مدرسه " منطقی " اردکان که در خیابان شهید مصطفی خمینی ، حول و حوش حسینیه طفلان مسلم در اردکان گذارنده و دوره متوسطه را نیز در دبیرستان شرف اردکان گذرانده است .
ز) اولین قربانی جریان انحرافی در دولت احمدی نژاد می باشد
ح)...
پست جدید سید کاظم وزیری هامانه
مروری بر شفاف سازی وزیری هامانه از وزارت نفت
سید کاظم وزیری هامانه کیست؟
اولین قربانی مخالفت با جریان انحرافی ، در دولت که بود؟
***************************************************
گویا عده ای همیشه سیاستشان بر این است که تمامی مطالب و حقایقی که بر خلاف نظر خودشان و جناح مطبوعشان است را به عنوان تهمت و دروغ و ناسزا جلوه دهند. ایا ممکن کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی هم اهل تهمت و دروغ و ناسزا باشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس اگر اینگونه است واااااااااااای بر مجلس !!! واااااااااااای بر نمایندگان مجلس که یکی از آنها مطلب زیر را به زبان جاری کرده است
5- تابش در بیاناتی فرموده اند : گزارش کمیسیون اصل 90 فقط تهمت و ناسزا بود
***************************************************
6- غایبان همیشگی برنامه های مردمی چه کسانی هستند ؟ 9 دی 1388 ؟ 9 دی 1389 ؟ 9 دی 1390 ؟ سئوالی از نماینده فعلی اردکان (تابش) داریم ! آیا در تاریخ های یادشده (9 دی 1388 ؟ 9 دی 1389 ؟ 9 دی 1390 ؟ )، مردمی که اینهمه از آنها دم می زنید را همراهی کردید؟؟؟
یا اینکه در بهت و حیرت از قرائت گزارش کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی مانده است ...؟؟؟ اقای تابش جواب بدهید . این همه سئوال ما را بی جواب نگذارید . ***************************************************
و اما لینک های جالب از وبلاگهای اردکانی :
معنای احترام به سبک لیبرالی(بخوانید اصلاح ... یا برعکس)
متن کامل گزارش کمیسیون اصل 90 درباره فتنه 88
گزارش کمیسیون اصل 90: محمد خاتمی و فتنه 88
استارت شائبه در انتخابات به تقلید ازفتنه88
بیانیه دانشجویان مراکز آموزش عالی اردکان
************************
روزنامه کیهان نوشت
: شروط خاتمی زیرپا ماند/خون ندا آقا سلطان هدر رفت!!!
«اصلاح طلبان با ثبت نام در انتخابات، از ادعاهای قبلی جا زدند.»
این مطلب را یک پایگاه اینترنتی وابسته به اپوزیسیون خارج نشین منتشر کرد و با اشاره به نام نویسی محمدرضا تابش رئیس فراکسیون اقلیت مجلس و خواهرزاده خاتمی نوشت: رئیس فراکسیون اصلاح طلبان در حالی نامزد انتخابات مجلس شد که خاتمی پیش شرط های سه گانه ای را به عنوان کف مطالبات اصلاح طلبان تعیین کرده بود.
برخلاف تظاهر شورای هماهنگی جبهه اصلاحات به بی میلی برای حضور در انتخابات و ادعای کسانی چون خاتمی که در انتخابات شرکت نمی کنیم، اصلاح طلبان بسیاری از جمله برخی نمایندگان ردصلاحیت شده مجلس ششم اقدام به نام نویسی در انتخابات مجلس نهم کرده اند. براساس آخرین خبرها، در میان افراد مذکور، اسامی اکبر اعلمی، عسکر اسلام دوست، محمدعلی کوزه گر- و ظاهراً الهه کولایی- دیده می شود. کیهان پیش از این پیش بینی کرده بود که اصلاح طلبان در انتخابات حضور خواهند داشت منتها متوسل به تاکتیک «چراغ خاموش» و قهر و ناز خواهند شد.
همچنین برخی چهره های اصلاح طلب نظیر سهیلا جلودارزاده، علیرضا محجوب، ابوالفضل شکوری، محمدباقر ذاکری، غلامرضا عبدالوند و... پیش از این اقدام به نام نویسی کرده اند. نام بسیاری از اعضای فعلی اقلیت مجلس نیز در میان نمایندگان ثبت نام کرده قرار دارد. پیش از این نمایندگانی نظیر علیخانی و خباز و پزشکیان تصریح کرده بودند نامزد انتخابات خواهند شد.
اکبر اعلمی ادعا کرده این بار به صورت مستقل نامزد می شود. کوزه گر نیز گفته است به عنوان اصلاح طلب مستقل ثبت نام می کند. او با بیان اینکه اصلاح طلبان تشکلات منسجمی ندارند، می گوید: بسیاری از گروه های اصلاح طلب تصمیم به شرکت در انتخابات دارند. ما به جبهه تحریمی ها نمی پیوندیم و تحریم انتخابات کار عاقلانه ای نیست. اگر اصلاح طلبانی را که به اپوزیسیون پیوسته اند، کنار بگذاریم سایر اصلاح طلبان به نظام اعتقاد دارند و مقام معظم رهبری را فصل الخطاب می دانند و حتماً در انتخابات شرکت می کنند.
عسکر اسلام دوست هم با گفتن اینکه در دوره های هفتم و هشتم رد صلاحیت شده، افزوده است: من کاندیدای مستقل اصلاح طلبی هستم که حمایت هیچ گروهی را پشت سر خود ندارند.
تیمور علی عسکری معاون حسن روحانی در مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت و از نزدیکان هاشمی رفسنجانی نیز از جمله چهره های سیاسی بود که دیروز ثبت نام کرد.
در همین حال مدیر مسئول یکی از روزنامه های زنجیره ای که ارتباطاتی با شهرام جزایری داشته، خبر منتشره در رسانه ها مبنی بر نامزدی خود را رد کرد.